Beni etiketle her bildirimde yoksa gözümden kacabiliyor60 ip atlama
Sahsen ben bebek arabasiyla 3 saatte anca 9 10 bin yapiyorum. 7 den sonra değilde 6 veya 6 bucuktan sonra bir lokma bile yememeyi ilke edinirsen bence yarim saatlik farkin bile karsiligini alırsın. Ve şekerli icecekte icmemelisin o saatten sonra. Kilon suan aklimda degil ama evde mekik kol bacak egzersizleri de ekleyebilirsin
kiiiiz Allah iyiligini versin. hem muz hem nektarin hem sut ucu de kabiz yapar :)) sonra ben niye wcye cikamadim.Günaydın kızlar bugün biraz canım sıkkın çünkü dün pazartesiye goree sabittim bugün ise +100 gr
Menulerim ortada dikkat ediyorum da bence ama neden böyle oldu hiç anlamadım. Anlayan olursa benim ahvalimi aydinlativersin ya hiç böyle olmazdı.
Duraklama dönemi denen şeye mi girdim, ona girdiysem nasıl çıkarım?
Yoksa hafta soni yediğim yaş pasta vs şimdi mi etkisini gösteriyor? Kafamda deli sorular
Bu arada 3 gündür wc cikmadim da
Dünkü menümü yazayım.
Sabah 09.30: 3 kaşık Musli +1 bardak süt +1 küçük muz.
Ara saat 11 de 1 bardak sütlü şekersiz nescafe.
Öğle yemegi acikmadigim için yemedim bi de yemek de istemedim açıkçası 1 elma yedim saat 1 de.
Ara saat 4 te bir nektarin yedim.
Akşam saat 18.30 1 kase mercimek çorbası, çeyrek gözleme, 6 tane Kaşarlı mantar.
Su 2 litre.
Spor dün yok. Başka da bişey yemedim icmedim.
Muz kabiz yapar onu biliyorum süt de yaparmis ama süt benim sürekli tukettigim bir şey bilemiyorum.
7ye kalmamaya çalisiyorum cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)Sahsen ben bebek arabasiyla 3 saatte anca 9 10 bin yapiyorum. 7 den sonra değilde 6 veya 6 bucuktan sonra bir lokma bile yememeyi ilke edinirsen bence yarim saatlik farkin bile karsiligini alırsın. Ve şekerli icecekte icmemelisin o saatten sonra. Kilon suan aklimda degil ama evde mekik kol bacak egzersizleri de ekleyebilirsin
1 saat yürüdükten sonra anca 60 yeterliçabuk pes etmişsin :))
Canim ben adım sayısına katılabilirim olur mu ip yok da :) alırsam ona da katılirim
Canim katilabilirsin tabi sende topigimizin uyesisin :)Canim ben adım sayısına katılabilirim olur mu ip yok da :) alırsam ona da katılirim
Yarından sonra bende öyle yapayım o zaman :)Canim katilabilirsin tabi sende topigimizin uyesisin :)
Ben ipsiz atlıyorum. Iple atliyormus gibi cift ayak gercek gibi atliyorum. Ipte takilma vs. Sıkıntısı var. Ip almayacam sahsen
Ay nektarin de mi yapıyorkiiiiz Allah iyiligini versin. hem muz hem nektarin hem sut ucu de kabiz yapar :)) sonra ben niye wcye cikamadim.
kuru kayisi erik salatalik ye :)
Tamam canımYarından sonra bende öyle yapayım o zaman :)
Sbeden 780 adım cnmCanim ben adım sayısına katılabilirim olur mu ip yok da :) alırsam ona da katılirim
Tamam canım. Tesadüfen gördüm benim değil yaseminin mesajini alintilayp cevap yazmisinSbeden 780 adım cnm
Etiket yapmayı beceremiyorumTamam canım. Tesadüfen gördüm benim değil yaseminin mesajini alintilayp cevap yazmisin
Tamam gece 12 kadar bildirim yaparsin. Ip ve adim sayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?