- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Gayet iyi canımnehirnil111 bugünkü kalorim 1100 kcal. bugünlerde çok mu yiyyorum ne. iki litre de su içtim ama.
@DisiAnka canım artık spor takibi yapmıyomusun yapıyosan kaydedersin sen 20 dk. gündüz 20 dk. akşam pilates adımsayarda 3937 adım yazıyo ama evdeydim cebimdeydi telefon öyle saymış yürüyüş yapmadım yani.
10.03.2016- 83
11.03.2016-82,2
hadi öptüm hepinizi
günaydın nehirimSabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 70 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 2 ad. porsiyon hasanpaşa köfte + 3 ymk kaşığı spagetti + 50 gr yoğurt -339 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; yarım porsiyondan az mıhlama(peynirsiz) + 1 kase çoban salatası + 1 dilim ekmek - 296 kalori(dün kv deydik bunlar vardı)
Ara; 22:00 - 20 ad.kuruyemiş - 143 kalori
Toplam kalori:858
Spor: @DisiAnka 1 saat yürüyüş canımLahana sarması sayılırsa 1 saatte lahana sardım 1 tencere
begum75 mavimli fiyonkbayan @DisiAnka bayan_balon
günaydın canım,geçmiş olsun,bol ılık sıvı alKızlar günaydın
ben dün bugün yine grip modundayım
hapşırmaktan beynim sallandı resmen
E eeeeliiif hemşerim nasılsın?sbeden canim kusuruma bakma canim benide kaydet biliyosun formasyon falan yogunluktan kiloma dikkat etmedim bitti allaha sükür su formasyon isi kilolarda birikti haliyle kilom 68 hedefim 55 boy 160
günaydın nehirim
akşam çok az yemişsin,bide k.v. bitek mıhlama mı yapmışbeğenmedim
nehirnil111 buda benim menüm :)
Kahvaltı (saat 07:50)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Zeytin-10 g (3 tane)
Salatalık (Soyulmuş)-25 g
Kiraz Domates-4 tane
Tulum Peyniri-50 g
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g (2 kaşık)
Öğle Yemeği (saat 11:50)
Patlıcan Musakka-1 porsiyon (200 g)
Yoğurtlu Semizotu Salatası-250 g
Ara Öğün (saat 15:30)
Ceviz-15 g(4 tane)
Akşam Yemeği (saat 19:00)
Yeşil Mercimek Çorbası-140 g
Etli Kabak Dolması-90 g
Çoban Salatası-1/2 kase
su:2 litre
spor:40 dakika eliptik,peşine 8 dakikalık video yaptım ama yorgunluktan tam olarak uyamadım
toplam 1223 kalori
Canım benim bir de alerjim vargünaydın canım,geçmiş olsun,bol ılık sıvı al,dinlen bikaç gün
bu bahar havası herkeste bi anormallik yaptı,tez zamanda geçsin yaz gelsin artık
insan ortaya azda olsa koyar yaptıklarından,beğenmedim k.valdeniGünaydın Begüşüm
Evet aslında yoğurt çorbası.taze fasulye,makarna vardı ama onu bugün için mi yapmış ne anlamadım misafirleri gelecek bugün kuran okutuyor ya bende ver biz yiyelim demedim eşim mıhlama yap diyince mecburen peynirsiz yedik
Senin menünde çok iyi kuzum sporunda harika olsun yapıyorsun ya
ayy alerji kötü,benide çok etkiler ama senin kadar değil, int. araştırsana etkilerini azaltan bi çay gibi bişey varsa ondan yap kendineCanım benim bir de alerjim var
polenlere
kavak ağaçlarından pamukçuklar saçılıyor etrafa, iğde ağaçlarının kokusu, ıhlamur ağaçlarının kokusu poleni derken
seviniyorum doğa canlanıyo ne güzel diye ama ben bu hale geliyorum işte her sene
İş arkadaşım ilaç kullanıyorayy alerji kötü,benide çok etkiler ama senin kadar değil, int. araştırsana etkilerini azaltan bi çay gibi bişey varsa ondan yap kendine
ilaç kullanma bencede, geçici bir durum nede olsa,bi araştır bakalım belki bulursun bi şeylerİş arkadaşım ilaç kullanıyor
etkilerini azaltıyor diyor ama ben istemiyorum ilaç kullanmak
ayda bi regl döneminde ağrı için ilacı bile zor içiyorum
ben de öyle bi cinsim işte
bitki çayı falan araştırayım dediğin gibi
Eminim pazartesiye kadar daha da inecek ve güzel haberlerle geleceksininsan ortaya azda olsa koyar yaptıklarından,beğenmedim k.valdeni
Kuranınıda Allah kabul etsin
evet 2 gündür iyi gidiyorum,bide regl şişliğim vardı çok fena, bu sabah balon gibi sönmüş,bugün çok daha iyiyim
inşallah canım,pazartesiye bitmiş olur hem hemde tartıda eksileri görürüm diye umuyorum.Eminim pazartesiye kadar daha da inecek ve güzel haberlerle geleceksinKv illa koy denmesini bekliyor ben mesela be olsa koyarım sofraya yenmezse kaldırırım
Göreceksin güven kendineinşallah canım,pazartesiye bitmiş olur hem hemde tartıda eksileri görürüm diye umuyorum.
ben olsam bende koyarım ortaya yenmezse kaldırırım, bu kadar basit ama herkesin bakış açısı farklı,bişey diyemeyiz
miraycan84 yok ortalarda varmı özelden ulaşabilecek ??
Göreceksin güven kendineHerkesin kafası farklı çalışıyor demek ki bende illa onu yiyeceğim falan hayatta diyemem
Evet zaten genel olarak yaparım o konuda hiç laf getirmiyorum kendileri de defalarca söylerler oğlumun torunumun gerisini düşünmüyorum aç mı yedi mi diye benim yaptığımı bildiklerindenboşver deme bende diyemem, sen maşallah beceriklisinkat kat güzelini yapıyosun biliyorum, o gelince donatırsın sofrayı gerçi o tarzlar anlamaz ama boşver
he kız ne az yemişsinSabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 70 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 2 ad. porsiyon hasanpaşa köfte + 3 ymk kaşığı spagetti + 50 gr yoğurt -339 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; yarım porsiyondan az mıhlama(peynirsiz) + 1 kase çoban salatası + 1 dilim ekmek - 296 kalori(dün kv deydik bunlar vardı)
Ara; 22:00 - 20 ad.kuruyemiş - 143 kalori
Toplam kalori:858
Spor: @DisiAnka 1 saat yürüyüş canımLahana sarması sayılırsa 1 saatte lahana sardım 1 tencere
begum75 mavimli fiyonkbayan @DisiAnka bayan_balon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?