- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Biraz öyle oldu canım ya iş yapınca geç geldik eve bir kaç kuruyemiş yedim yorğunluktan canım bir şey istemedi uyudum direkhe kız ne az yemişsinbegum75 in dediği gibi
@ sbeden bu ikisini birlesik yazarsan etiketlemis oluyorsunEtiket yapmayı beceremiyorum
kız sen nerdesin dün bi geldin bidahada kayboldun?he kız ne az yemişsinbegum75 in dediği gibi
Ve Aleyküm SelamSelamun aleykum bebisleerrr...
Nasilsiniz iyi misiniz
Ben cok mutluyum niye bilmiyorum ama fıkır fıkır içim:))
Kiz sayilmaz mi parmaklar nasil hareket etmistir bir ki bir ki:)))Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 70 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 2 ad. porsiyon hasanpaşa köfte + 3 ymk kaşığı spagetti + 50 gr yoğurt -339 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; yarım porsiyondan az mıhlama(peynirsiz) + 1 kase çoban salatası + 1 dilim ekmek - 296 kalori(dün kv deydik bunlar vardı)
Ara; 22:00 - 20 ad.kuruyemiş - 143 kalori
Toplam kalori:858
Spor:GonulSenligim 1 saat yürüyüş canım Lahana sarması sayılırsa 1 saatte lahana sardım 1 tencere
begum75 @mavimli @fiyonkbayan GonulSenligim @almina_14
Amin canim amin.Ve Aleyküm Selam
çok şükür iyiyim canım, ne mutlu sana izmir havası yaradı demekAllah daim etsin mutluluğunu
Okuyorum ama yazamiyorum kac gündür, müthiş menülerini begus ya maşallah nasil sagliklinehirnil111 buda benim menüm :)
Kahvaltı (saat 07:50)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Zeytin-10 g (3 tane)
Salatalık (Soyulmuş)-25 g
Kiraz Domates-4 tane
Tulum Peyniri-50 g
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g (2 kaşık)
Öğle Yemeği (saat 11:50)
Patlıcan Musakka-1 porsiyon (200 g)
Yoğurtlu Semizotu Salatası-250 g
Ara Öğün (saat 15:30)
Ceviz-15 g(4 tane)
Akşam Yemeği (saat 19:00)
Yeşil Mercimek Çorbası-140 g
Etli Kabak Dolması-90 g
Çoban Salatası-1/2 kase
su:2 litre
spor:40 dakika eliptik,peşine 8 dakikalık video yaptım ama yorgunluktan tam olarak uyamadım
toplam 1223 kalori
Ben sana yazdim ama cevap vermedin. Disianka yogun yapamıyor artik. Her gun bildirim yapacaksan ben liste aciyorum demiştimnehirnil111 bugünkü kalorim 1100 kcal. bugünlerde çok mu yiyyorum ne. iki litre de su içtim ama.
GonulSenligim canım artık spor takibi yapmıyomusun yapıyosan kaydedersin sen 20 dk. gündüz 20 dk. akşam pilates adımsayarda 3937 adım yazıyo ama evdeydim cebimdeydi telefon öyle saymış yürüyüş yapmadım yani.
10.03.2016- 83
11.03.2016-82,2
hadi öptüm hepinizi
işler çok yoğun canım, bide regl im metabolizmanın hızlı çaluşmasından mı yada eden bilmiyorum elim ayağım titriyo,açlıktan değil biliyorum,çok uzun zamandan sonra sabahla öğlen arası ara öğün yaptım belki titremem geçer diye ama fayda etmedi, sanırım regl biraz dengemi bozduAmin canim amin.
Sen napiyosun nasil işler
Okuyorum ama yazamiyorum kac gündür, müthiş menülerini begus ya maşallah nasil saglikli
Evet belim göçtü resmenKiz sayilmaz mi parmaklar nasil hareket etmistir bir ki bir ki:)))
Allaha sükür iyiyim canim bitti formasyon AÖf nin son sinavi kaldi seneyede KPSS yi verirsem süper olcak. Etiketleme gelmedi niye oyle oldu anlamadim canim off hemde ne almak canim 63 görmüstum tartida simdi 68 nolcaz boyle. Esim dalga gecince firen yaptim simdi tekrar devam kilo vermeye erisin artik su yaglar be ya
hadi gözün aydın, kuyruğuna gelmişsin işin, bu sene girmiyomusun kpss ye?Allaha sükür iyiyim canim bitti formasyon AÖf nin son sinavi kaldi seneyede KPSS yi verirsem süper olcak. Etiketleme gelmedi niye oyle oldu anlamadim canim off hemde ne almak canim 63 görmüstum tartida simdi 68 nolcaz boyle. Esim dalga gecince firen yaptim simdi tekrar devam kilo vermeye erisin artik su yaglar be ya
Yok canim calismadan sadece morelimi bozarim diye girmek istemiyorum. Kantinlerde tost tarzi ve abur cuburla beslenmek zorunda kaliyosun buda tabiki kilo demek.. Aslinda aktiftim uykusuzluktan öluyordum icim geciyodu eve gelince o kadar yani .insallah veririz canim senin kilo ne alemde bakayimhadi gözün aydın, kuyruğuna gelmişsin işin, bu sene girmiyomusun kpss ye?
kilo aldığını farkettimaktif olabilseydin almazdın ama çok yoğunsun işte, neyse az kaldı bunlarıda atlatta hep birlikte veririz inşallah
neyse bitti sayılır telaşların, hayırlısıyla atlatta azimlisin sen, hem çabuk aldığını yerleşmeden çabuk verirsin,Yok canim calismadan sadece morelimi bozarim diye girmek istemiyorum. Kantinlerde tost tarzi ve abur cuburla beslenmek zorunda kaliyosun buda tabiki kilo demek.. Aslinda aktiftim uykusuzluktan öluyordum icim geciyodu eve gelince o kadar yani .insallah veririz canim senin kilo ne alemde bakayim
Az yemişsin dünyayı da yiyeydinsbah
yumurta
peynir
zeytin
1 dilim ekmek
saat12:00
biraz balık kraker
saat: 15:30
adana dürüm
saat 19:00
dondurma birazda pasta :)))
Canım dün çorba salata ve ayran şeklide yedim öğle yemeğimi. Bugün de aynı çorba salata yoğurt. Dün çünkü börek vardı çorba yanında almadım. Bugün de karnıyarık ve makarna vardı. İkisini de alamdım yine. Ay hala 53,3 üm çıldırcam yaaaa. İki gündür de 1 saat kadar yürüyorum
anam bunlar hep büyüyen aydan dolayı, ama iyi etmişsin yemedikçe çıta dahada yükseliyo,yarın gözüm üstünde dikkatli ye
sağol canım ilaç oldu valla.ay hayırlı olsun canım düğün öncesi iyi olmuş sevindim senin adına.
Ayyy canım sana da zahmet olcak he. Uğraşırım dersen ben de kayıt olayım adım sayarla yürüyorum iki gündür.O zaman belirli bi kac kisi icin ben tablo yapayim. :) haklısın bende bir süreliğine yaparim
Ip atlama ve adim sayar takip yarismasina katilmak isteyenler bana bildirsin. Ama bildirimini hergun yapacaklar için geçerli. Parca bölük istemem
Aynen devam devam etkisi olacakEvet tatlim Ben eskiden iki taneyi zor atliyordum iple. Parca parca atladim. Ipsiz atlamak kolay ve cok yorucu super
kız sen yiyon yiyon da kilo mu veriyon bi de üstüne
canım güzel spor yapmışsın. 1 saatte benim dün 5 bin küsür saymıştı. Bugün 45 dk civarı yürüdüm 4 bin küsür oldu. Ama tabi adım boyutlarımız farklı olabilir benim boyum kısa olduğundan minik öinik adımlarımnehirnil111 dünkü kalorimi vermemiştim bugün henüz belli değil.
1092 kcal.
25 dk. pilates
4934 adım. bi saat yürümüştüm bu kadar adım saymış
GonulSenligim
Kız lahana sarmak spordan sayılır mı heç. Şansını denedin ama tutmadıSabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 70 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 2 ad. porsiyon hasanpaşa köfte + 3 ymk kaşığı spagetti + 50 gr yoğurt -339 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; yarım porsiyondan az mıhlama(peynirsiz) + 1 kase çoban salatası + 1 dilim ekmek - 296 kalori(dün kv deydik bunlar vardı)
Ara; 22:00 - 20 ad.kuruyemiş - 143 kalori
Toplam kalori:858
Spor:GonulSenligim 1 saat yürüyüş canım Lahana sarması sayılırsa 1 saatte lahana sardım 1 tencere
begum75 @mavimli @fiyonkbayan GonulSenligim @almina_14
Az yemişsin dünyayı da yiyeydin
kız sen yiyon yiyon da kilo mu veriyon bi de üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?