♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kiz sayilmaz mi parmaklar nasil hareket etmistir bir ki bir ki:)))

Okuyorum ama yazamiyorum kac gündür, müthiş menülerini begus ya maşallah nasil saglikli

Ben sana yazdim ama cevap vermedin. Disianka yogun yapamıyor artik. Her gun bildirim yapacaksan ben liste aciyorum demiştim adimsayar ve ip sayisi

Amin canim amin.
Sen napiyosun nasil işler
işler çok yoğun canım, bide regl im metabolizmanın hızlı çaluşmasından mı yada eden bilmiyorum elim ayağım titriyo,açlıktan değil biliyorum,çok uzun zamandan sonra sabahla öğlen arası ara öğün yaptım belki titremem geçer diye ama fayda etmedi, sanırım regl biraz dengemi bozdu bide üstüne iş yoğunluğu
Okuyorum ama yazamiyorum kac gündür, müthiş menülerini begus ya maşallah nasil saglikli

sağol canım,ramazana az kaldı, bide 21 mayısta kaynımın nikah töreni var, dikkat etmem lazım, göbüşüm çıkmasın

E eeeeliiif hemşerim nasılsın?
sbeden i etiketlemeyi unutma lütfen
tamamen bittimi okul? kız görüşemeden gittin buralardan .bu arada kilomu aldın bakim sen?
Allaha sükür iyiyim canim bitti formasyon AÖf nin son sinavi kaldi seneyede KPSS yi verirsem süper olcak. Etiketleme gelmedi niye oyle oldu anlamadim canim off hemde ne almak canim 63 görmüstum tartida simdi 68 nolcaz boyle. Esim dalga gecince firen yaptim simdi tekrar devam kilo vermeye erisin artik su yaglar be ya

hadi gözün aydın, kuyruğuna gelmişsin işin, bu sene girmiyomusun kpss ye?
kilo aldığını farkettim aktif olabilseydin almazdın ama çok yoğunsun işte, neyse az kaldı bunlarıda atlatta hep birlikte veririz inşallah

Yok canim calismadan sadece morelimi bozarim diye girmek istemiyorum. Kantinlerde tost tarzi ve abur cuburla beslenmek zorunda kaliyosun buda tabiki kilo demek.. Aslinda aktiftim uykusuzluktan öluyordum icim geciyodu eve gelince o kadar yani .insallah veririz canim senin kilo ne alemde bakayim

neyse bitti sayılır telaşların, hayırlısıyla atlatta azimlisin sen, hem çabuk aldığını yerleşmeden çabuk verirsin,
pazartesi 61,1 geldim ama regl şişliği vardı, dün olunca balon gibi söndüm bugün daha hafif hissediyorum kendimi ama tartılmadım,pazartesi görcez bakalım

sbah
yumurta
peynir
zeytin
1 dilim ekmek

saat12:00
biraz balık kraker

saat: 15:30
adana dürüm

saat 19:00
dondurma birazda pasta :)))
Az yemişsin dünyayı da yiyeydin

anam bunlar hep büyüyen aydan dolayı, ama iyi etmişsin yemedikçe çıta dahada yükseliyo,yarın gözüm üstünde dikkatli ye
Canım dün çorba salata ve ayran şeklide yedim öğle yemeğimi. Bugün de aynı çorba salata yoğurt. Dün çünkü börek vardı çorba yanında almadım. Bugün de karnıyarık ve makarna vardı. İkisini de alamdım yine. Ay hala 53,3 üm çıldırcam yaaaa. İki gündür de 1 saat kadar yürüyorum

ay hayırlı olsun canım düğün öncesi iyi olmuş sevindim senin adına.
sağol canım ilaç oldu valla.

O zaman belirli bi kac kisi icin ben tablo yapayim. :) haklısın bende bir süreliğine yaparim
Ayyy canım sana da zahmet olcak he. Uğraşırım dersen ben de kayıt olayım adım sayarla yürüyorum iki gündür.

Ip atlama ve adim sayar takip yarismasina katilmak isteyenler bana bildirsin. Ama bildirimini hergun yapacaklar için geçerli. Parca bölük istemem

Evet tatlim Ben eskiden iki taneyi zor atliyordum iple. Parca parca atladim. Ipsiz atlamak kolay ve cok yorucu super
Aynen devam devam etkisi olacak

kız sen yiyon yiyon da kilo mu veriyon bi de üstüne

nehirnil111 dünkü kalorimi vermemiştim bugün henüz belli değil.
1092 kcal.
25 dk. pilates
4934 adım. bi saat yürümüştüm bu kadar adım saymış
GonulSenligim
canım güzel spor yapmışsın. 1 saatte benim dün 5 bin küsür saymıştı. Bugün 45 dk civarı yürüdüm 4 bin küsür oldu. Ama tabi adım boyutlarımız farklı olabilir benim boyum kısa olduğundan minik öinik adımlarım

Kız lahana sarmak spordan sayılır mı heç. Şansını denedin ama tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…