♥haftalık kilo verme yarışması♥

dünkü menünü beğendim,tabi bugünkünüde epey epey alıştın
dün bizdede musakka,makarna,revani vardı, revaniyi kendi döküyor çokta güzel yapıyor fos fos ta kabarmıştı ama almadım, makarnada yemedim kendime semizle yoğurt getirmiştim onu yaptım bide mecbur musakkayı yemiştim

sabah maalesef becerenedım şu yememe işlerını.üstelik menülerin dibindeydim..bide ısrar etmezlermi bizde dıyetteyız ama bugun yıycez dıye
cumartesıde eşim memurlarını kahvaltıya davet etti.mecbur orayada gıdilecek.
pazar günü bi arkadaş dışarı hem kahvaltıya hem ögle yemegıne davet etti ben dıyet yapıyım dedıkçe üstüme gelıyolar
@DisiAnka çarşamba 1 saat yürüyüş

Sabah; 08:30 - Yarım dilim kaşar peyniri - 46 kalori (mantıksız farkındayım sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden canım istemedi iş yerindeki arkadaş illa şunun tadına bak dedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon patlıcan musakka + yarım kase cacık -332 kalori

Az yemişsin dünyayı da yiyeydin
döveydin iyiydi kız
benimki de öyle canım ya kendi kafasına göre saydı galiba takip etmeyince yok artık dedim evin içinde ne çok yürüyorum ben biraz dinleneyim dedim yani.

ya normalde çok daha fazla yiyordum. oreolu dondurma yedim şimdi de :))
bak bi de oturmuş anlatıyo yediğini bari demede canımız çekmesin

afferim sana güzel dayanmışsın ama aklında da kalmış galiba. neyse boşver semizotu candır detoks olur.

gelme gaza oralarda da seçerek yersen bence çok sorun olmaz. ya da gitmeden önce suyu çok iç.
Niye sayılmasın ki Parmaklarım tık tık tık çalışıyor eğilip kalkıyorum sararken aaa
he tabi parmaklar da kilo alıyo sen de haklısın. ay bu zayıflayanlar nerden vereceklerini şaşırıyo
kızlar o kadar stresliyim ki tüp bebek olayı yüzünden rejim falan hak getire.
konuya şimdi vakıf oldum canım hatırladım hatta geçen hafta konuşmuştuk. sen kendini sıkma her şey olacağına varıyo sonuçta. inşallah senin için en hayırlısı olur canım rejim yapma zaten de yediklerinde sağlıklı şeyler ye kaptırma kendini katkılı gıdalara o kadar

sbeden benide listeye alırmısınn
ancak firsat buldum canım
bende aranıza katılmak istiyorum benide alın boyum 167 kilo 79.5 hedef kilom 60 adım atma ve ip atlamada bende varım
Tamam canım ekliyorum listeye
Pazartesi bildirim günümüz. Bildirimleri beni etiketleyerek yapmayı unutma .
Adim ve ip konusunda bildirimleri gunluk eksiksiz istiyorum. Bugün sporunu yazarsan eklerim oraya. Haftalik toplama yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…