dünkü menünü beğendim,tabi bugünkünüde epey epey alıştınAz yemişsin dünyayı da yiyeydin
Canım dün çorba salata ve ayran şeklide yedim öğle yemeğimi. Bugün de aynı çorba salata yoğurt. Dün çünkü börek vardı çorba yanında almadım. Bugün de karnıyarık ve makarna vardı. İkisini de alamdım yine. Ay hala 53,3 üm çıldırcam yaaaa. İki gündür de 1 saat kadar yürüyorum
sağol canım ilaç oldu valla.
Ayyy canım sana da zahmet olcak he. Uğraşırım dersen ben de kayıt olayım adım sayarla yürüyorum iki gündür.
Aynen devam devam etkisi olacak
kız sen yiyon yiyon da kilo mu veriyon bi de üstüne
canım güzel spor yapmışsın. 1 saatte benim dün 5 bin küsür saymıştı. Bugün 45 dk civarı yürüdüm 4 bin küsür oldu. Ama tabi adım boyutlarımız farklı olabilir benim boyum kısa olduğundan minik öinik adımlarım
Kız lahana sarmak spordan sayılır mı heç. Şansını denedin ama tutmadı
sorma ne detoksu kız benim kızı kreşe yazdırdım iki gündür onun işlemleriyle uğraşıyodum ondan yanikız sen nerdesin dün bi geldin bidahada kayboldun?
çaktırmadan spor/diyet/detoksmu yapmaya gittin
keşke bende az yesemBiraz öyle oldu canım ya iş yapınca geç geldik eve bir kaç kuruyemiş yedim yorğunluktan canım bir şey istemedi uyudum direk
hayırlı olsun canım,nasıl sevdimi kreşini bari?sorma ne detoksu kız benim kızı kreşe yazdırdım iki gündür onun işlemleriyle uğraşıyodum ondan yani
keşke bende az yesem
canım,bu gibi zamanlarda stres bebeğin tutunmasını engelleyebilir,sen rejimi takma kafana bebek daha önemlikızlar o kadar stresliyim ki tüp bebek olayı yüzünden rejim falan hak getire.
daha beklemedeyim canım. bir yumurta var ve o yum çoğalırsa transfer mümkün olacak. dualarınızı esirgemeyin nolur.canım,bu gibi zamanlarda stres bebeğin tutunmasını engelleyebilir,sen rejimi takma kafana bebek daha önemli
inşallah olur canım benim, dua ederiz tabikide,sen stresli olma ama rahat bırak kendinidaha beklemedeyim canım. bir yumurta var ve o yum çoğalırsa transfer mümkün olacak. dualarınızı esirgemeyin nolur.
canım hergün bunları yapmıyorum da ondan ses etmedimdi. genel olarak spor yapmak şeklince bakıyorum ben olaya listeyi ona çevirsekBen sana yazdim ama cevap vermedin. Disianka yogun yapamıyor artik. Her gun bildirim yapacaksan ben liste aciyorum demiştimadimsayar ve ip sayisi
canım dikkat et kendine sıkıntı yapma. mevzuya direk daldım ama hem geçmiş olsun hem de ciddi bi sorunsa kendine çok yüklenme sen.daha beklemedeyim canım. bir yumurta var ve o yum çoğalırsa transfer mümkün olacak. dualarınızı esirgemeyin nolur.
döveydin iyiydi kızAz yemişsin dünyayı da yiyeydin
benimki de öyle canım ya kendi kafasına göre saydı galiba takip etmeyince yok artık dedim evin içinde ne çok yürüyorum ben biraz dinleneyim dedim yani.canım güzel spor yapmışsın. 1 saatte benim dün 5 bin küsür saymıştı. Bugün 45 dk civarı yürüdüm 4 bin küsür oldu. Ama tabi adım boyutlarımız farklı olabilir benim boyum kısa olduğundan minik öinik adımlarım
bak bi de oturmuş anlatıyo yediğini bari demede canımız çekmesinya normalde çok daha fazla yiyordum. oreolu dondurma yedim şimdi de :))
afferim sana güzel dayanmışsın ama aklında da kalmış galiba. neyse boşver semizotu candır detoks olur.dünkü menünü beğendim,tabi bugünkünüde epey epey alıştın
dün bizdede musakka,makarna,revani vardı, revaniyi kendi döküyor çokta güzel yapıyor fos fos ta kabarmıştı ama almadım, makarnada yemedim kendime semizle yoğurt getirmiştim onu yaptım bide mecbur musakkayı yemiştim
gelme gaza oralarda da seçerek yersen bence çok sorun olmaz. ya da gitmeden önce suyu çok iç.sabah maalesef becerenedım şu yememe işlerını.üstelik menülerin dibindeydim..bide ısrar etmezlermi bizde dıyetteyız ama bugun yıycez dıye
cumartesıde eşim memurlarını kahvaltıya davet etti.mecbur orayada gıdilecek.
pazar günü bi arkadaş dışarı hem kahvaltıya hem ögle yemegıne davet ettiben dıyet yapıyım dedıkçe üstüme gelıyolar
@DisiAnka çarşamba 1 saat yürüyüş
he tabi parmaklar da kilo alıyo sen de haklısın. ay bu zayıflayanlar nerden vereceklerini şaşırıyoNiye sayılmasın kiParmaklarım tık tık tık çalışıyor eğilip kalkıyorum sararken aaa
konuya şimdi vakıf oldum canım hatırladım hatta geçen hafta konuşmuştuk. sen kendini sıkma her şey olacağına varıyo sonuçta. inşallah senin için en hayırlısı olur canım rejim yapma zaten de yediklerinde sağlıklı şeyler ye kaptırma kendini katkılı gıdalara o kadarkızlar o kadar stresliyim ki tüp bebek olayı yüzünden rejim falan hak getire.
he tabi parmaklar da kilo alıyo sen de haklısın. ay bu zayıflayanlar nerden vereceklerini şaşırıyo
ancak firsat buldum canım
Tamam canım ekliyorum listeyebende aranıza katılmak istiyorum benide alın boyum 167 kilo 79.5 hedef kilom 60 adım atma ve ip atlamada bende varım
Tabü tombişti onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?