Tamam kuzumm bekliyorum bugün sporunuAz yemişsin dünyayı da yiyeydin
Canım dün çorba salata ve ayran şeklide yedim öğle yemeğimi. Bugün de aynı çorba salata yoğurt. Dün çünkü börek vardı çorba yanında almadım. Bugün de karnıyarık ve makarna vardı. İkisini de alamdım yine. Ay hala 53,3 üm çıldırcam yaaaa. İki gündür de 1 saat kadar yürüyorum
sağol canım ilaç oldu valla.
Ayyy canım sana da zahmet olcak he. Uğraşırım dersen ben de kayıt olayım adım sayarla yürüyorum iki gündür.
Aynen devam devam etkisi olacak
kız sen yiyon yiyon da kilo mu veriyon bi de üstüne
canım güzel spor yapmışsın. 1 saatte benim dün 5 bin küsür saymıştı. Bugün 45 dk civarı yürüdüm 4 bin küsür oldu. Ama tabi adım boyutlarımız farklı olabilir benim boyum kısa olduğundan minik öinik adımlarım
teşekkür ederim ya kreşi sevdi ama yemek yememiş hiç yavrum ya kafam ona takıkhayırlı olsun canım,nasıl sevdimi kreşini bari?
kadınız haliyle hormonsal olark değişkeniz buarada bugün çok konuşmamışsınız bensizBazen oluyor bana da yoksa midem delinmiş gibiydi kaç gündür
anacım ben daha olmadım ölecem şişlikten halbuki geçen ay senle aynıydıkinsan ortaya azda olsa koyar yaptıklarından,beğenmedim k.valdeni
Kuranınıda Allah kabul etsin
evet 2 gündür iyi gidiyorum,bide regl şişliğim vardı çok fena, bu sabah balon gibi sönmüş,bugün çok daha iyiyim
kadınız haliyle hormonsal olark değişkeniz buarada bugün çok konuşmamışsınız bensiz
canım benim hayırlısıyla bişi olmaz. en yakın arkadaşım da şu sıralar yaptıracak Allah yardım etsin kuzumkızlar o kadar stresliyim ki tüp bebek olayı yüzünden rejim falan hak getire.
Bugün çok hareketliydi ofis o yüzden çenem çok düşmemiş
Benimde var erkenden eve gitsem keşke ama biraz geç gideceğim gidebilirsem kendimi bakıma sokacağım bu akşambende acayip yoruldum bugün bide evde bi dünya işim var
Tamam canım ekliyorumsbeden canim kusuruma bakma canim benide kaydet biliyosun formasyon falan yogunluktan kiloma dikkat etmedim bitti allaha sükür su formasyon isi kilolarda birikti haliyle kilom 68 hedefim 55 boy 160
Canim ben yeniyim ama bende yavrusuna tüp bebek yoluyla kavuşmuş bir anneyim inşallah bol bol sglikli yumurtaların oluşur sende evlat sahibi olursunkızlar o kadar stresliyim ki tüp bebek olayı yüzünden rejim falan hak getire.
Bende cok merak ettiminşallah canım,pazartesiye bitmiş olur hem hemde tartıda eksileri görürüm diye umuyorum.
ben olsam bende koyarım ortaya yenmezse kaldırırım, bu kadar basit ama herkesin bakış açısı farklı,bişey diyemeyiz
miraycan84 yok ortalarda varmı özelden ulaşabilecek ??
Aleyküm selam canim.insallah benim icimde öyle olur ve hep oyle kalır. Mutlu huzurlu Fıkır FıkırSelamun aleykum bebisleerrr...
Nasilsiniz iyi misiniz
Ben cok mutluyum niye bilmiyorum ama fıkır fıkır içim:))
sbeden canim bende spor listesine katilmak istiyorum
Benimde gün boyu basim agridi. Buyuk fincan kahve ictim. Hem metabolizma hizlansin dedim. Basima iyi geldi . Sen nasil oldunselam.nasılsınız kızlar..ben çok yorgunum .bi kahveyle kendıme gelırım herhal.
Allah yardimcin olsun canim. Tekrar denediginizi bilmiyordumkızlar o kadar stresliyim ki tüp bebek olayı yüzünden rejim falan hak getire.
hiç özelden de bişi yapmadık ben de çok merak ediyorum denizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?