Himm tamam canım. Diğerinin de bi tadi yok ki. Bunda en azindan rakamlar ne kadar emek verildigini gosteriyor. Ve etkili sıkilastirici türlercanım hergün bunları yapmıyorum da ondan ses etmedimdi. genel olarak spor yapmak şeklince bakıyorum ben olaya listeyi ona çevirsek
Belki diyorum neti bitmiştirhiç özelden de bişi yapmadık ben de çok merak ediyorum denizi ya
canım işten giriyordu ya . işe mi gitmiyor kiBelki diyorum neti bitmiştir
eğer devamlı yapabilirsem katılırım zaten. sbeden sen ne okuyosun kaçıncı sınıfsın açıköğretim galiba demi?Himm tamam canım. Diğerinin de bi tadi yok ki. Bunda en azindan rakamlar ne kadar emek verildigini gosteriyor. Ve etkili sıkilastirici türler
Hep mutlu olalim hep nedensizce gulumseyebilelim:))Aleyküm selam canim.insallah benim icimde öyle olur ve hep oyle kalır. Mutlu huzurlu Fıkır Fıkır
Sarmalar benden sorulur 5 lt lik tencereyi doldururum yaprak sarmada zaten issizim de bundan sonra sarmalar Su arkadaşınızdan sorulur:))Evet belim göçtü resmen
Bazen regl dönemlerinde öyle oluyor canim az ve sık sık ye halsiz kalma.işler çok yoğun canım, bide regl im metabolizmanın hızlı çaluşmasından mı yada eden bilmiyorum elim ayağım titriyo,açlıktan değil biliyorum,çok uzun zamandan sonra sabahla öğlen arası ara öğün yaptım belki titremem geçer diye ama fayda etmedi, sanırım regl biraz dengemi bozdubide üstüne iş yoğunluğu
sağol canım,ramazana az kaldı, bide 21 mayısta kaynımın nikah töreni var, dikkat etmem lazım, göbüşüm çıkmasın
Tabiki hoşgeldinKızlar katılabılırmıyım bende
Canim sbeden i etiketleyip boy kilo ve hedef kilonu yaz o sana gerekli şeyleri söyleyecektir:)Kızlar katılabılırmıyım bende
Boy kilo alalimTabiki hoşgeldin
Başarılar cnm igsallahBoy:1.65
Kılo:82
Hedef:60
Aciktan okul konularini eeelif yazmisti. Ama bende acik edebiyateğer devamlı yapabilirsem katılırım zaten. sbeden sen ne okuyosun kaçıncı sınıfsın açıköğretim galiba demi?
Ne kadar saydirirsaniz canım. Tlf nu ben sahsen evde uzerimde tutmuyorum. Sadece disardakileri yazıyorum. Ama istesem evde de cebe atip yerimde sayarim. Dun boyle 5000 bin yaptım. Disari cikamadigim içinKizlar adim sayisi veriyoruz ya bunu evdeki de dahil bütün adimlar mi yoksa sadece yuruyustekiler mi?
Ben sadece spor amacli yaptiklarimi veriyorum
sbeden canim bugün 5500 adim attim
Insallah canım. Bu bile nasipte olduğuncaHep mutlu olalim hep nedensizce gulumseyebilelim:))
Aramiza hosgeldinBoy:1.65
Kılo:82
Hedef:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?