teşekkür ederimBende ama öğrendim bak boyleozlm89
Rica ederim cnmTe
teşekkür ederim
Gunun bildirimi:
Sabah:rl ici kadar ispanakli pide,cay..bu arada ac karna limonlu su icmistim..
Ara:1 bardak yourt..
Ogle:5 kasik pilav,4 kasik tavuk doner,ayrsn..
Aksam:bir parca tavuk,yagsiz salata ve karpuz..2,5 lt su 1 yesil cay ictum..
masallah canims.a arkadaşlar bende bugün sabah şekersiz türk kahvesi içtim sonrada 1haşlanmış yumurta küçük bi parça peynir domates salatalık yedim ayrıca gün boyu 2lt den fazla salatalıklı taze naneli limonlu ve zencefilli su içiyorum ve Victoria secret egzersizleri yapmaya başladım ayrıca günde 2 fincan yeşil çay içmeye başlayıp akşamları yoğurt olursa yoğurt pulbiber limonlu kürü denicem inşallah umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Evet en azindan o haftayi nasil gecirdiklerini yazabilirler. Ama 100 300 400 gramla birinci olanda var :)sbeden bi önerim olacakti :) haftalik kilo verme yarismasinda kim birinci olduysa onlar bizimle neye dikkat ettiklerine extradan spor filan yapilarsa ondan filan bahsetse canim. motivasyonumuz artar diye dusunuyorum. gelecek hafta baslayalim mi
:)))) onda da haklisin.Evet en azindan o haftayi nasil gecirdiklerini yazabilirler. Ama 100 300 400 gramla birinci olanda var :)
sağolasın canıminşallah olur canım benim, dua ederiz tabikide,sen stresli olma ama rahat bırak kendini
sağolasın canım, sorma stresten daha bi çok yiyorumdöveydin iyiydi kız
benimki de öyle canım ya kendi kafasına göre saydı galiba takip etmeyince yok artık dedim evin içinde ne çok yürüyorum ben biraz dinleneyim dedim yani.
bak bi de oturmuş anlatıyo yediğini bari demede canımız çekmesin
afferim sana güzel dayanmışsın ama aklında da kalmış galiba. neyse boşver semizotu candır detoks olur.
gelme gaza oralarda da seçerek yersen bence çok sorun olmaz. ya da gitmeden önce suyu çok iç.
he tabi parmaklar da kilo alıyo sen de haklısın. ay bu zayıflayanlar nerden vereceklerini şaşırıyo
konuya şimdi vakıf oldum canım hatırladım hatta geçen hafta konuşmuştuk. sen kendini sıkma her şey olacağına varıyo sonuçta. inşallah senin için en hayırlısı olur canım rejim yapma zaten de yediklerinde sağlıklı şeyler ye kaptırma kendini katkılı gıdalara o kadar
amin canım arkadaşına da kolaylıklar dilerim inşallah hayırlısı ile bebişlerimiz olur.canım benim hayırlısıyla bişi olmaz. en yakın arkadaşım da şu sıralar yaptıracak Allah yardım etsin kuzum
amin canım evet deniyoruz bu ilk tüp bebek deneyimimiz öteki kayıplardan sonra yaşımdan dolayı 6 ay bekledikten sonra tüpe kara verdik. hayırlısı.Allah yardimcin olsun canim. Tekrar denediginizi bilmiyordum
canım hoşgeldin sen de. ben de bir yumurta döllendi şimdi embriyo çoğalmasını bekliyoruz. umarım sonuç iyi olur.Canim ben yeniyim ama bende yavrusuna tüp bebek yoluyla kavuşmuş bir anneyim inşallah bol bol sglikli yumurtaların oluşur sende evlat sahibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?