♥haftalık kilo verme yarışması♥

Herkes kafasina gore takiliyor canim. Isteyenler beslenme duzenlerini ve sporlarini motive olmak amacli gunluk yaziyor. Listeye ekliyorum. Pes etmek yok tamam mi
Kurallar ilk sayfada bildirim yaparken beni etiketlemeyi unutma
Tmm canm hangi gunler tatiliyoruz belli bir diyet varmi bende yarindan basliyorum mavimli beraber yarisabiliriz caniiim boyle daha guzel olur...

s.a hanımlar bugün çok yorucu ve stresliydi çok işim vardı ama yapabildiklerimi yazayım enaz 2lt kür suyumu içtim 2 kupa yeşilçayımı içtim öğlen tarçınlı süt ve biraz erik akşam pilâv patates yemeği ekmeksiz yedim bolca hareket ettim adım sayarımı takmayı unuttum ama 1 2 saat yürümüşümdür finallere giricem bu haftasonu dualarınızı bekliyorummm ve hepinize hayırlı geceler diyerek öpüyorum

günaydıın kızlaarrr
bugün cok mutluyuumm
cünkü sabah 62,1 le uyandıımm
61 li rakamlara ramak kaldıı
aslında bu hafta sonu kendimi salarım biraz biliyorum hafta sonu dayanamıyorum çünkü haftaya da memlekete gidicem 4 günlüğüne orda biraz kaçırırım ama olsun hemen toparlarıım kendimi
yaa bu kadar zayıfladığıma inanamıyorummm
işyerinde arkadraşlar yeter artık zayıflama diyorlaar ama umurumdaa değiil 55 i görene kadar durmicaammm
aaayy kendimle gurur duyuyoruum ya neydim ne olduumm sbeden sağol canıım burda buluşmamızı sağladığın için begum75 helee sen begüüşş sana bir sürüü teşekküür en büyük desteği sen sağladın banaaa
iyi kii burdayıımm ve iyikii bu kadaar azimliyiim sayenizdeee

Kaç kiloydun başta

kız valla helal olsun benim aylarca başaramadığımı 2 ayda hallettin,ramazana beni geçmiş olursun artık.
canım ben destek oldum sayılmaz sonuçta herkese diyoruz burayı bırakmayın motiveniz düşer,gerisi kişinin kendine kalmış ve bunu başaranda sensin

Sarmalar benden sorulur 5 lt lik tencereyi doldururum yaprak sarmada zaten issizim de bundan sonra sarmalar Su arkadaşınızdan sorulur:))
Ooo söyleseydin ya canım çağırırdım lahana da seviyor musun sarmayı ben yaprağı seviyorum da lahanayı ıhıhıh
aha şimdik merdaneyi yicem kafaya

Onu eklemeyi unutmuşum bak

o kadar mutluyum ki anlatamam sana
böyle gidersee oo ramazanda seni çook çook geçmiş olurum kuzuumm
yaa unuttun galibaa ben her pes edip kaçtığımdaa beni yakalayaan sensiinn

o kadar mutluyum ki anlatamam sana
böyle gidersee oo ramazanda seni çook çook geçmiş olurum kuzuumm
yaa unuttun galibaa ben her pes edip kaçtığımdaa beni yakalayaan sensiinn

canım benim pes edip gitmek isteyen herkese gitme diyoruz ama karar kişinin kendine ait, sende pes etmedin başardın, payım varsa ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…