Tmm canm hangi gunler tatiliyoruz belli bir diyet varmi bende yarindan basliyorumHerkes kafasina gore takiliyor canim. Isteyenler beslenme duzenlerini ve sporlarini motive olmak amacli gunluk yaziyor. Listeye ekliyorum. Pes etmek yok tamam mi
Kurallar ilk sayfada bildirim yaparken beni etiketlemeyi unutma
Kac yasindasi canimamin canım evet deniyoruz bu ilk tüp bebek deneyimimiz öteki kayıplardan sonra yaşımdan dolayı 6 ay bekledikten sonra tüpe kara verdik. hayırlısı.
38,5Kac yasindasi canim
olur iyi fikir :)Tmm canm hangi gunler tatiliyoruz belli bir diyet varmi bende yarindan basliyorummavimli beraber yarisabiliriz caniiim boyle daha guzel olur...
Hayatımda hiç 51 olduğumu hatırlamıyorum ahh ahhhgünaydın kızlar.
51.8 geldim sabah hafta sonu arkadaşa gideceğim inşallah tutabilirim kendimi
boy kaçtıHayatımda hiç 51 olduğumu hatırlamıyorum ahh ahhh
Kaç kiloydun baştagünaydıın kızlaarrr
bugün cok mutluyuumm
cünkü sabah 62,1 le uyandıımm
61 li rakamlara ramak kaldıı
aslında bu hafta sonu kendimi salarım biraz biliyorum hafta sonu dayanamıyorum çünkü haftaya da memlekete gidicem 4 günlüğüne orda biraz kaçırırım ama olsun hemen toparlarıım kendimi
yaa bu kadar zayıfladığıma inanamıyorummm
işyerinde arkadraşlar yeter artık zayıflama diyorlaar ama umurumdaa değiil 55 i görene kadar durmicaammm
aaayy kendimle gurur duyuyoruum ya neydim ne olduummsbeden sağol canıım burda buluşmamızı sağladığın için begum75 helee sen begüüşş sana bir sürüü teşekküür en büyük desteği sen sağladın banaaa
iyi kii burdayıımm ve iyikii bu kadaar azimliyiim sayenizdeee
aha şimdik merdaneyi yicem kafayaNiye sayılmasın kiParmaklarım tık tık tık çalışıyor eğilip kalkıyorum sararken aaa
1.69boy kaçtı
ilk başta 78 dim sonra kendim 74 e kadar indimKaç kiloydun başta
kız valla helal olsun benim aylarca başaramadığımı 2 ayda hallettin,ramazana beni geçmiş olursun artık.günaydıın kızlaarrr
bugün cok mutluyuumm
cünkü sabah 62,1 le uyandıımm
61 li rakamlara ramak kaldıı
aslında bu hafta sonu kendimi salarım biraz biliyorum hafta sonu dayanamıyorum çünkü haftaya da memlekete gidicem 4 günlüğüne orda biraz kaçırırım ama olsun hemen toparlarıım kendimi
yaa bu kadar zayıfladığıma inanamıyorummm
işyerinde arkadraşlar yeter artık zayıflama diyorlaar ama umurumdaa değiil 55 i görene kadar durmicaammm
aaayy kendimle gurur duyuyoruum ya neydim ne olduummsbeden sağol canıım burda buluşmamızı sağladığın için begum75 helee sen begüüşş sana bir sürüü teşekküür en büyük desteği sen sağladın banaaa
iyi kii burdayıımm ve iyikii bu kadaar azimliyiim sayenizdeee
Ooo söyleseydin ya canım çağırırdım lahana da seviyor musun sarmayı ben yaprağı seviyorum da lahanayı ıhıhıhSarmalar benden sorulur 5 lt lik tencereyi doldururum yaprak sarmada zaten issizim de bundan sonra sarmalar Su arkadaşınızdan sorulur:))
aha şimdik merdaneyi yicem kafaya
o kadar mutluyum ki anlatamam sanakız valla helal olsun benim aylarca başaramadığımı 2 ayda hallettin,ramazana beni geçmiş olursun artık.
canım ben destek oldum sayılmaz sonuçta herkese diyoruz burayı bırakmayın motiveniz düşer,gerisi kişinin kendine kalmış ve bunu başaranda sensin
o kadar mutluyum ki anlatamam sana
böyle gidersee oo ramazanda seni çook çook geçmiş olurum kuzuumm
yaa unuttun galibaa ben her pes edip kaçtığımdaa beni yakalayaan sensiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?