♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 08:30 - Yarım dilim kaşar peyniri - 46 kalori (mantıksız farkındayım sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden canım istemedi iş yerindeki arkadaş illa şunun tadına bak dedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon patlıcan musakka + yarım kase cacık -332 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa şekersiz sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 18:30 - 3-4 dilim patatesli börek + 5 minik lahana sarması - 478 kalori (kv min kuranına akşam gittim)
Ara; 22:00 - 1 ad.halley - 132 kalori

Toplam kalori: 990
Spor: 1 saat yürüyüş @DisiAnka

Güncel kilom : 50.3

begum75 mavimli bayan_balon fiyonkbayan

maşallah akşama doğru artan bir menün var, o saatte halleyi niye yedin ki??
yanlız @DisiAnka spor tablosu tutmuyo artık sanırım, sbeden tutuyo ama oda ip atlama ve adım sayısı olarak diye gördüm sen yinede bi sor istersen

Kahvaltı (07:50)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g (2 kaşık)
Kiraz Domates-60 g (3 tane)
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Zeytin-10 g (3 tane)
Haşlanmış Yumurta
Pınar Süzme Peynir-35 g

Öğle Yemeği (11:50)
Tavuk Göğüs Eti-20 g
Piyaz-1 porsiyon (115 g)

Akşam Yemeği (19:00)
Yeşil Mercimek Yemeği-140 g
Çoban Salatası-1 kase
Kıymalı Biber Dolması-100 g(2 tane)
Kapuska-100 g

Ara öğün (sabah 10 da)
Kayısı-54 g (2 Tane)
Yeşil Erik-45 g (6 tane)

Ara Öğün (15:30)
Kayısı-67g (2 tane)
Yeşil Erik-54 g (7 tane)

su:2 litre
spor:30 dakika eliptik

buda benim menüm
kalorimde 1082

Benimde var erkenden eve gitsem keşke ama biraz geç gideceğim gidebilirsem kendimi bakıma sokacağım bu akşam
ben naptım dün akşam biliyomusun 10 da uyudum bu sabah 5 buçukta kalkıp temizlik yaptım
bakım mı ne bakımı kız ben en son kızım doğmadan bir kaç ay önce yapıyodum o tarz şeyler

ben naptım dün akşam biliyomusun 10 da uyudum bu sabah 5 buçukta kalkıp temizlik yaptım
bakım mı ne bakımı kız ben en son kızım doğmadan bir kaç ay önce yapıyodum o tarz şeyler
kız dünde kayboldun hemen,bugünde kaybolcan mı?
maşallah maşallah,ne güzel işlerini bitirmişsindir benimde her sabah 6 da gözlerim açılıyo

Akşam mecburen kv de yedim canım açtım eve geç dönecektik o sebeple akşam eve gittiğimde bakım yaparken eşim halley getirdi 1 tane yedim regl yakın o sebeple çikolata canavarına dönüşmüş gibiyim ama frenliyorum kendimiBu sabah -300 geldim ama işin ilginç yanı

Akşam 3 çeşit yemeği bir arada yemişsin canım ondan artmış kalori oranın zararlı değiller ama iyice doyurmuştur seni yeşil mercimek kapuska falanbiber dolmasını 2 tane yemeseydin iyiydi ama olsun miniktir onlar

Yüzüme yumurta maskesi + manikür + kaş alma + ağda falan kremlenme duş derken hepsini kattım işin içine
Çocukla daha zor tabi canım olsun biraz büyüyünce daha da çok zaman ayırabilirsin kendine ben tekim şuanda eşimle uğraşmadığım sürece

Gunun bildirimi:
Sabah:rl ici kadar ispanakli pide,cay..bu arada ac karna limonlu su icmistim..
Ara:1 bardak yourt..
Ogle:5 kasik pilav,4 kasik tavuk doner,ayrsn..
Aksam:bir parca tavuk,yagsiz salata ve karpuz..2,5 lt su 1 yesil cay ictum..

Zararlı bir menü canım sabah ıspanaklı pide + öğlen pilav olmamışGün içerisinde diğer az yediklerine rağmen bu şekilde o pilav falan senin kilonu tutmanı sağlar arada olabilir ama normal yemek düzeninde dikkat et diye belirtiyorum

kız minnak minnaktı, doymadım bile günlerdir akşamları aç yatıyorum,allahtan şekerim oynamıyo oynasa yemek zorunda kalırdım.
kız insan kv desinde aç kalırmı??bu kadın iyice sinirimi bozdu

kız minnak minnaktı, doymadım bile günlerdir akşamları aç yatıyorum,allahtan şekerim oynamıyo oynasa yemek zorunda kalırdım.
kız insan kv desinde aç kalırmı??bu kadın iyice sinirimi bozdu

Biz genel olarak kalıyoruz

Minnaksa sorun yok aç uyduuğunu hissetmen iyiye işaret Begüş gelsin pazartesi

Rabbim yardımcın olsun canımNe kadar ekmeksiz yersen ye pilavla patates yemeği bir arada kilolarını tutar tartıda + çıkmanı sağlar canım patates yediğin zaman yoğurtla salatayla geçir derim zaten pilavı hiç ağzınıza sürmeseniz daha iyi de

ilk başta 78 dim sonra kendim 74 e kadar indim
buraya başladığımda 74 ile başladım 21 martta

Spor yapıyor musun canım kilo verme oranın fazlaca maşallah ama sporsuz ve bu kadar kısa sürede veriyorsan dikkat et derim sağlıklı olması açısından hem kendin için hem de sonrasında daha fazlasını almamak için çünkü normal oranda ayda 3-4 kilo ancadır

kız dünde kayboldun hemen,bugünde kaybolcan mı?
maşallah maşallah,ne güzel işlerini bitirmişsindir benimde her sabah 6 da gözlerim açılıyo
canım napim yeni düzen kurmaya çalışıyorum çocuğa bi gidip bi geliyorum mecburen yok canım normalde ben 8 e çeyrek kalaya kadar uyanamam gece 12 1 den aşağıda yatamam
yok canım bitiremedim bir leğen toplanacak çamaşırım ve bir leğende ütüm var haftasonu işim çok yani daha mutfağımı temizlemek istiyorum pazar günü

canım haftada ortalama 1 kilo veriyorum yani ayda 4 kilo oluyorr normal oranlarda bence
spor yapmıyorum ama çok fazla yürüyorumm öğlen bir saat
akşam iş çıkışıda bir buçuk saate yakın yürüyorum eve gidince de malum çok hareketli geçiyor temizlik yemek vs

kolay gelsin sana

en güzel zamanın valla tadını çıkar ayıptır söylemesi geçen akşam banyodan zor attım kendimi kızım ağlama krizlerine girdi bir ara ben banyo yaparken geldi içeri biraz oturdu filan çıkarıncada kapıyı yumrukluyodu en son yarım çıktım yani maskeymiş manikürmüş beni için hayal oldu şimdilik

aynen aynen
her akşam mı bi işi olur insanın bi akşamda oturmaz mı diyorum ama yok her akşam çıkıyı bi iş

Yürüyüş işe yarıyor tabi onda hem fikirim bende normalde ilk ay 3-4 kilo vermiştim ama sonra sabit 2 kilo falan ayda vermeye başlamıştım ki çok iyi spor yapıyordum

Çocuk fikrine o sebeple biraz daha zaman var diyorumAllah kolaylık versin canım anne olmak çok zorİlerleyen dönemlerde beraber çok güzel aktiviteler yaparsınız

bende bula bula amma rakip bulmuşum kendime bundan sonra rakibim değilsin ona göre haksızmıyım ama begum75

aynen aynen
her akşam mı bi işi olur insanın bi akşamda oturmaz mı diyorum ama yok her akşam çıkıyı bi iş
senin beben bari büyük hayatım kurtardın sen yine
ama çalışan bayanların her halukarda zor yani akşam eve git bi dünya şey
asıl bizim için ozaman başlıyo iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…