- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
yani iyi düşünüp karar verilerek yapılması gerekiyo çünkü hayatının merkezi o oluyoÇocuk fikrine o sebeple biraz daha zaman var diyorumAllah kolaylık versin canım anne olmak çok zor İlerleyen dönemlerde beraber çok güzel aktiviteler yaparsınız
Amin canım benim inşallahyani iyi düşünüp karar verilerek yapılması gerekiyo çünkü hayatının merkezi o oluyo
seninde inşallah istediğin anda rabbim bi bebek bahşeder sana
herkesin bünyesi farklı canım,kimi hızlı alır hızlı verir,kimide hızlı alır yavaş veriri bizim gibibende bula bula amma rakip bulmuşum kendime bundan sonra rakibim değilsin ona göre haksızmıyım amabegum75
aynen öyle canım ama sor bana pişmanmıyımAmin canım benim inşallahGerçekten hazırım demeli çiftler ancak o şekilde olabilir çünkü dediğin artık bir evlat var ve herşeyin eşinle o yani
nerde olumsuz bişe var oda senle bana denk geliyo herhalherkesin bünyesi farklı canım,kimi hızlı alır hızlı verir,kimide hızlı alır yavaş veriri bizim gibi
Tabi canım evlat sevgisi çok başkaymış hiç kimse pişman değilaynen öyle canım ama sor bana pişmanmıyım
asla iyiki olmuş kuzum
Allah bağışlasinHosbuldum 4 aylik bebegim var
Tüp cok basarili diye biliyroum. :) artik hamile kalip dogurursan epeyy kilo olacak benide gecersinamin canım evet deniyoruz bu ilk tüp bebek deneyimimiz öteki kayıplardan sonra yaşımdan dolayı 6 ay bekledikten sonra tüpe kara verdik. hayırlısı.
Her pazartesi kilo bildirim gunumuz. Iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor . Bildirimlerde beni etiketlemeyi unutmaTmm canm hangi gunler tatiliyoruz belli bir diyet varmi bende yarindan basliyorum @mavimli beraber yarisabiliriz caniiim boyle daha guzel olur...
GünaydınGünaydın lar yurdumun güzel insanlari
günaydıın kızlaarrr
bugün cok mutluyuumm
cünkü sabah 62,1 le uyandıımm
61 li rakamlara ramak kaldıı
aslında bu hafta sonu kendimi salarım biraz biliyorum hafta sonu dayanamıyorum çünkü haftaya da memlekete gidicem 4 günlüğüne orda biraz kaçırırım ama olsun hemen toparlarıım kendimi
yaa bu kadar zayıfladığıma inanamıyorummm
işyerinde arkadraşlar yeter artık zayıflama diyorlaar ama umurumdaa değiil 55 i görene kadar durmicaammm
aaayy kendimle gurur duyuyoruum ya neydim ne olduummsbeden sağol canıım burda buluşmamızı sağladığın için begum75 helee sen begüüşş sana bir sürüü teşekküür en büyük desteği sen sağladın banaaa
iyi kii burdayıımm ve iyikii bu kadaar azimliyiim sayenizdeee
Amın cumlemızınkını bagıslasınAllah bağışlasin
Katılıyorum cnm bildiğim konuda
sen detoks falan mı yapıyosun canım?Sabah 4 bardak su 1 bardak süt
Ara yeşil çay
öğle 2 patates 1 kase yogurt
Aksam 2 patates 1 kase yogurt
Yok bugün böyle canım istedisen detoks falan mı yapıyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?