♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu hafta bana olanlar oldu . Çok çok abartılı yemesem de bugun 66.3 um pazartesiden 500 gr daha fazlayim
Bakalım hafta sonu da eklenirse buna daha ne kadar + gr gelecek merakla bekliyorum . Ki persembeye kadar abartılı da yemedim ama yine de alıyordum gramları . Bende dün iyice koyverdim sanki kimden neyin hıncını aliyorsam

daha dikkatli ye,k.hidratları kesmeye çalış canım

Dünkü menümü yazayım. Dün çok yoğundum.
Sabah 10 da 4 kaşık musli +1 bardak süt ve 1 dilim peynir ile kahvaltı.
Öğle yemegi yok hiç fırsatım olmadı .
Saat 12 de 1 tane diyet bisküvi ve yeşil çay
Saat 15 te 1 fincan sütlü nescafe
Akşam saat 18.45 3 kaşık pilav, bir porsiyon izmir köfte ( 2 köfte +2 domates +2 biber) şeklinde, 2 bardak ayran.
Saat 21 de bir avuç gunebakan çekirdeği 1 fincan şekersiz çay.
Su 3 litre, spor yok

aslında çokta abartı değil yediklerin, sadece akşam geç saatte çekirdeği yemeseydin daha iyiydi
su mikratın çok çok iyi

Carsamba menum.

Sabah 8de küçük bir tam buğdaylı domates marullu beyaz peynirli sandviç. 1 bardak yeşil çay.
Saat 10.30 da 1 fincan sütlü nescafe

Saat 12 de öğle : 3 kaşık sade makarna, etli turlu (patatesini yemedim), 2 çatal irmik helvası, 1 kase mercimek çorbası.
Saat 14 te 1 küçük elma.
Saat 16.30 da 1 bardak limonata.

Akşam saat 19.30 : yarım lahmacun, 4 tane küçük ızgara köfte, yarım lavas, salata domates biber 1 bardak ayran.
Evet akşam biraz abartılı oldu ama resmen hıncımı kendimden cikardim kaç gündür sabitim bari yiyeyim dedim.
Spor 2 mile leslie.
Su 2.5 litre.

daha dikkatli ye,k.hidratları kesmeye çalış canım
Ah kuzum ah o karbonhidratlar. . Ya ben azıcık yesem bişey olmaz o da lazım diyorum ama ya azıcık olmuyor o yediğim tam kestiremiyorum. Geçen baktım sandviç emeğinin benim yediğim kadari zaten 30 gr kadar karbonhidrat. E gün içinde de illa ki denk geliyor birşeyler

@begüm75 benim de ramazan sonuna kadar hedefim 62 idi ama sanki zor gibi artık. Ayda 2 kg vermeyi planlamistim bu ay sekteye uğradı umudum ramazan kaldı bakalım.

doğru diyosun ne yesek içinden k.hidrat çıkıyo işte o yüzden makarna,pilav yememeye çalışıyorum yersemde çok arada

@begüm75 benim de ramazan sonuna kadar hedefim 62 idi ama sanki zor gibi artık. Ayda 2 kg vermeyi planlamistim bu ay sekteye uğradı umudum ramazan kaldı bakalım.
ramazanda hedefim kilo almamak, geçen sene 3-4 kilo belkide daha fazla almıştım o yüzden sabit kalsam bana yeter
sende inşallah verirsin canım ama beslenme düzenine bi ayar çekmen lazım

baya bi hınç almışsın bu ödül günün olsun bari, pazartesi ye kadar bu şekilde yememeye çalış canım

ramazanda hedefim kilo almamak, geçen sene 3-4 kilo belkide daha fazla almıştım o yüzden sabit kalsam bana yeter
Kesinlikle haklısın biraz saldim gibi kendimi, eski kararliligim yok gibi daha dur bakalım ya ne oluyoruz yani.

Ben de veriyorum 2 3 kg genelde ama inşallah gonlumuze göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…