Ben zeytinyagli yaprak sarma hastasiyimdir zaten bizim burada üzüm bağları bol biliyorsun taze taze.Ooo söyleseydin ya canım çağırırdım lahana da seviyor musun sarmayı ben yaprağı seviyorum da lahanayı ıhıhıh
Onu eklemeyi unutmuşum bak
kız @Muruvet beğenip beğenip gidiyosun, hiç konuşmuyosun sohbetlere katılmıyosun
kız hangi spor aletindesin,dikkat et hem spor hem telefon dikkatini dağıtmasınbegus sana suan spor aletlerinin uzerinden yaziyorum. 5 bini gectim ama biraz alet kullanip yuruyuse devam yani donuse gecmedim henuz
Feci yoruyor bu araba
Bisiklet ceviriyordum canım. Simdide parktayim bu sehirdeki yürüyüş yolu cok uzun parklar aletler sira sirakız hangi spor aletindesin,dikkat et hem spor hem telefon dikkatini dağıtmasın
evet ya bi sen bide yeşim, bi hedefe ulaşıpta foto atamadınız banaBisiklet ceviriyordum canım. Simdide parktayim bu sehirdeki yürüyüş yolu cok uzun parklar aletler sira siraAma genelde diğer yürüyüş yollarindayim bura uzunya gözüm korkuyor
Kiz zayiflamayi da geçtim ilk hedefim 74 olup sana foto atmak icimde kaldi
Bende bilmem ama benim ki pis bogazliktan oldu. Ki son 3 sene dogru duzgun oruc tutamadim emzirme hamilelik. .bu sene öyle olmyacak ama. Zaten birbirimizi gorecez listede :)ayy inşallah nasıl başarıyosun bunu ya ben hiç bilmem ramazanda kilo verdiğimi(
Anannemler falan lahana sarmasını çok sever ben belki arada nadir beyaz lahana sarmasını yerim ama yaprak sarmasının hastasıyım dediğin gibi bende etsiz severim bu aradaBen zeytinyagli yaprak sarma hastasiyimdir zaten bizim burada üzüm bağları bol biliyorsun taze taze.
Ama doguda lahana sarmasi cok yeniyor etli hic sevmem bende sevgilim hastasi napim artik onun icin biraz biraz yemeye çalışıyorum.
nehirnil111
Kahvaltı 296 kalori
Pınar Süzme Peynir-35 g
Haşlanmış Yumurta-50 g
Zeytin-14 g (3 tane)
Salatalık (Soyulmuş)25 g
Kiraz Domates-45 g (1,5 tane)
Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g (2 yemek kaşığı)
Tulum Peyniri-20 g
Beyaz Ekmek- yarım dilim
Öğle Yemeği 176 kalori
Yeşil Bezelye-20 g
Karışık Yeşil Salata-1 kase (evden kendim herbirinden 4-5 dal maydanoz,yeşil nane,derotu semiz,yeşil bezelye getirdim içine 1 tanede domates doğradım bol limonlu az tuzlu yağsız yedim
Sütlaç-1 porsiyon (bunuda mecbur yedim diğer yemekler patates ve makarnaydı k.hidrat almak istemedim,gerçi bundada pirinç ve şeker var ama daha masum geldi)
Ara Öğün:şimdilik düşünmüyorum ama yaparsam erik ve kayısı yiycem
yesim kim canimevet ya bi sen bide yeşim, bi hedefe ulaşıpta foto atamadınız bana
ne kadar güzel miş orası öyle, yürüyüş yolu spor aletleri, ne güzel imkanınız varmış
bu menü yazmanında bu yönünü sevmiyorum, sürekli birilerinin canını çektiriyomuşum gibi geliyoAnannemler falan lahana sarmasını çok sever ben belki arada nadir beyaz lahana sarmasını yerim ama yaprak sarmasının hastasıyım dediğin gibi bende etsiz severim bu arada
Gayet güzel canım sütlacı severim bilrisinBen yemek yemediğimde sütlaç yedim akşamları pek bir zararını da görmedim açıkcası canım çekti bak şimdi
yeşimboz şimdi etiketlemiyim dedim :)yesim kim canim
benimkide iftardan sonra tatlı yediğim için, çorbamı salatamı yemeğimi yesem almamda o tatlı illa oluyo bizde, oluncada yemeden duramıyorum işteBende bilmem ama benim ki pis bogazliktan oldu. Ki son 3 sene dogru duzgun oruc tutamadim emzirme hamilelik. .bu sene öyle olmyacak ama. Zaten birbirimizi gorecez listede :)
Boz deyince hatirladimyeşimboz şimdi etiketlemiyim dedim :)
Bunu hic düşünmemiştim. Dogruya tatli her gun oluyo ramazandabenimkide iftardan sonra tatlı yediğim için, çorbamı salatamı yemeğimi yesem almamda o tatlı illa oluyo bizde, oluncada yemeden duramıyorum işte
napcaz biz yaaaBunu hic düşünmemiştim. Dogruya tatli her gun oluyo ramazanda
Aynen esimde tatlı cok seviyor. Hatta biri bitmeden birini alıyor. Bende sekerli cay icip tatli mi yemesem acaba.napcaz biz yaaa,benim eşimde hayatta tatlısız iftar yapmaz illa arar
evde tatlı varken yemeden durabiliyosan, şekerli çaya hiç başlama derim, ne güzel bıraktın tekrar başlarsan bidaha bırakmazsınAynen esimde tatlı cok seviyor. Hatta biri bitmeden birini alıyor. Bende sekerli cay icip tatli mi yemesem acaba.
ben 160 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?