♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ooo söyleseydin ya canım çağırırdım lahana da seviyor musun sarmayı ben yaprağı seviyorum da lahanayı ıhıhıh

Onu eklemeyi unutmuşum bak
Ben zeytinyagli yaprak sarma hastasiyimdir zaten bizim burada üzüm bağları bol biliyorsun taze taze.
Ama doguda lahana sarmasi cok yeniyor etli hic sevmem bende sevgilim hastasi napim artik onun icin biraz biraz yemeye çalışıyorum.

nehirnil111

Kahvaltı 296 kalori
Pınar Süzme Peynir-35 g
Haşlanmış Yumurta-50 g
Zeytin-14 g (3 tane)
Salatalık (Soyulmuş)25 g
Kiraz Domates-45 g (1,5 tane)
Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g (2 yemek kaşığı)
Tulum Peyniri-20 g
Beyaz Ekmek- yarım dilim

Öğle Yemeği 176 kalori
Yeşil Bezelye-20 g
Karışık Yeşil Salata-1 kase (evden kendim herbirinden 4-5 dal maydanoz,yeşil nane,derotu semiz,yeşil bezelye getirdim içine 1 tanede domates doğradım bol limonlu az tuzlu yağsız yedim
Sütlaç-1 porsiyon (bunuda mecbur yedim diğer yemekler patates ve makarnaydı k.hidrat almak istemedim,gerçi bundada pirinç ve şeker var ama daha masum geldi )

Ara Öğün:şimdilik düşünmüyorum ama yaparsam erik ve kayısı yiycem

nehirnil111

Kahvaltı 296 kalori
Pınar Süzme Peynir-35 g
Haşlanmış Yumurta-50 g
Zeytin-14 g (3 tane)
Salatalık (Soyulmuş)25 g
Kiraz Domates-45 g (1,5 tane)
Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g (2 yemek kaşığı)
Tulum Peyniri-20 g
Beyaz Ekmek- yarım dilim

Öğle Yemeği 176 kalori
Yeşil Bezelye-20 g
Karışık Yeşil Salata-1 kase (evden kendim herbirinden 4-5 dal maydanoz,yeşil nane,derotu semiz,yeşil bezelye getirdim içine 1 tanede domates doğradım bol limonlu az tuzlu yağsız yedim
Sütlaç-1 porsiyon (bunuda mecbur yedim diğer yemekler patates ve makarnaydı k.hidrat almak istemedim,gerçi bundada pirinç ve şeker var ama daha masum geldi )

Ara Öğün:şimdilik düşünmüyorum ama yaparsam erik ve kayısı yiycem

kız hangi spor aletindesin,dikkat et hem spor hem telefon dikkatini dağıtmasın
Bisiklet ceviriyordum canım. Simdide parktayim bu sehirdeki yürüyüş yolu cok uzun parklar aletler sira sira Ama genelde diğer yürüyüş yollarindayim bura uzunya gözüm korkuyor
Kiz zayiflamayi da geçtim ilk hedefim 74 olup sana foto atmak icimde kaldi

evet ya bi sen bide yeşim, bi hedefe ulaşıpta foto atamadınız bana

ne kadar güzel miş orası öyle, yürüyüş yolu spor aletleri, ne güzel imkanınız varmış

ayy inşallah nasıl başarıyosun bunu ya ben hiç bilmem ramazanda kilo verdiğimi (
Bende bilmem ama benim ki pis bogazliktan oldu. Ki son 3 sene dogru duzgun oruc tutamadim emzirme hamilelik. .bu sene öyle olmyacak ama. Zaten birbirimizi gorecez listede :)

Anannemler falan lahana sarmasını çok sever ben belki arada nadir beyaz lahana sarmasını yerim ama yaprak sarmasının hastasıyım dediğin gibi bende etsiz severim bu arada

Gayet güzel canım sütlacı severim bilrisinBen yemek yemediğimde sütlaç yedim akşamları pek bir zararını da görmedim açıkcası canım çekti bak şimdi

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay(Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 orta boy tavuk ızgara + 1 ad.yeşil biber + yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 335 kalori

bu menü yazmanında bu yönünü sevmiyorum, sürekli birilerinin canını çektiriyomuşum gibi geliyo
akşam bimden al

Bende bilmem ama benim ki pis bogazliktan oldu. Ki son 3 sene dogru duzgun oruc tutamadim emzirme hamilelik. .bu sene öyle olmyacak ama. Zaten birbirimizi gorecez listede :)
benimkide iftardan sonra tatlı yediğim için, çorbamı salatamı yemeğimi yesem almamda o tatlı illa oluyo bizde, oluncada yemeden duramıyorum işte

Aynen esimde tatlı cok seviyor. Hatta biri bitmeden birini alıyor. Bende sekerli cay icip tatli mi yemesem acaba.
evde tatlı varken yemeden durabiliyosan, şekerli çaya hiç başlama derim, ne güzel bıraktın tekrar başlarsan bidaha bırakmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…