- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
yakaladım seni patatetes diyeti yapıyorsunnnSabah 4 bardak su 1 bardak süt
Ara yeşil çay
öğle 2 patates 1 kase yogurt
Aksam 2 patates 1 kase yogurt
Aralarda yeşil çay Yeni dunya 3 lt su
Çok özel bi formülüm yok aslında ama sahurda olsun iftarda olsun istesem de çok yiyemiyorum midem sanırım buzustugu için almıyor fazlasını. Iftardan sahura kadar da canım öyle çok şey çekmiyor nadiren yani tutuyor krizlerim. Ama ben de karpuz dayanamıyorum işte en büyük sorun o .ayy inşallah nasıl başarıyosun bunu ya ben hiç bilmem ramazanda kilo verdiğimi(
Mecburen yazıyoruz canım zaten ot gibi yaşadığımızdan nadir canımızı çektiren bir şey çıkıyorbu menü yazmanında bu yönünü sevmiyorum, sürekli birilerinin canını çektiriyomuşum gibi geliyo
akşam bimden al
nehirnil111 canım bugünkü kalorim 1283 canım
sabah kahvalı yapamadım simit aldım gelirken yarım tane simit yedim
öğlen 2 tane kadın budu ile bir kase yoğurt yedim
akşamada domatesli bugur pilavı ile cacık yapacam
aynen canım bende aşırı karpuzcuyum uff ya bende tehlikeli herşeyi çok seviyorumÇok özel bi formülüm yok aslında ama sahurda olsun iftarda olsun istesem de çok yiyemiyorum midem sanırım buzustugu için almıyor fazlasını. Iftardan sahura kadar da canım öyle çok şey çekmiyor nadiren yani tutuyor krizlerim. Ama ben de karpuz dayanamıyorum işte en büyük sorun o .
Ucundan baka baka geçireceksin Ramazanı kuzum başka çözümü yoknapcaz biz yaaa,benim eşimde hayatta tatlısız iftar yapmaz illa arar
Tamam cnm pazartesi sonuç yazarimyakaladım seni patatetes diyeti yapıyorsunnn
kaç kg ile başladın sonucunu paylaş benimle olurmu
Artık ıstesem de çok yiyemiyorum ekmegi helee hiçbugün çok yedim şimdiden hafta sonlarını sevmiyorum ben ya
evde tatlı varken yemeden durabiliyosan, şekerli çaya hiç başlama derim, ne güzel bıraktın tekrar başlarsan bidaha bırakmazsın
ahaha canım kilo verebilmek için bu kadar yememem gerekiyo. 2 yıldır 3 kilo veremedim ya ona sinir oluyorum
kız naptın,neden böyle yaptınselamm..nabıyonuz beyaa :))
ben verdıgım kıloyu son 3 gune almaya başladım :) bu hafta saldım çayıra.muhtemelen 63 ü tekrar gorurum..şimdide kova tabak mantı yedım..ocaktada sütlacım kaynıyo
valla begüş yoruldum..ben ne kadar dıyet yapmaya çalışsam misafırım eksık olmuyo yada yemege çagıran eksık olmuyo.ondan yemıyım şundan kısayım dedıkçe yıyorum.sonra çok üzülüyorum ne kadar emek verıyoruz şu dıyete.eşim sana destek olurum dedıkçe bişeyler çıkıyo.haftasonu 2 gun dışardayız hep davetlıyız.ben dedımya tadımlık bakamıyorum nede olsa 2 gun çok yıycem.bugunden saldımkız naptın,neden böyle yaptın
o konuda sana çok çok hak veriyorum,bazı dönemler benimde öyle olur,ne gelenim gidenim biter, ne davettim biter, ister istemez bunlar kıstlıyo kilo vermemizivalla begüş yoruldum..ben ne kadar dıyet yapmaya çalışsam misafırım eksık olmuyo yada yemege çagıran eksık olmuyo.ondan yemıyım şundan kısayım dedıkçe yıyorum.sonra çok üzülüyorum ne kadar emek verıyoruz şu dıyete.eşim sana destek olurum dedıkçe bişeyler çıkıyo.haftasonu 2 gun dışardayız hep davetlıyız.ben dedımya tadımlık bakamıyorum nede olsa 2 gun çok yıycem.bugunden saldımtoparlayacagım ınşallh..ama şöyle bi zayıflama kampına ktılsak ne ıyı olurdu :) kımse rahatsız etmezdı hep dıyet yıyeceklerı ve spor :))
canım ben sabah 61,6 çıktım..ama hafta sonu bılıyorum 63 olacagım tekrar.çok ıyı yapıyorum diyetımı haftaiçi.elimden geldıgınce dıkkat edıyorum.haftasonu hep bozuluyo.çocukjları al sen gıt ben gelmıyım dedım.olmaz öyle daha sonra devam edersın acelen yok dıyıp duruyolar..o konuda sana çok çok hak veriyorum,bazı dönemler benimde öyle olur,ne gelenim gidenim biter, ne davettim biter, ister istemez bunlar kıstlıyo kilo vermemizi
hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?