♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 canım bugünkü kalorim 1283 canım
sabah kahvalı yapamadım simit aldım gelirken yarım tane simit yedim
öğlen 2 tane kadın budu ile bir kase yoğurt yedim
akşamada domatesli bugur pilavı ile cacık yapacam

ayy inşallah nasıl başarıyosun bunu ya ben hiç bilmem ramazanda kilo verdiğimi (
Çok özel bi formülüm yok aslında ama sahurda olsun iftarda olsun istesem de çok yiyemiyorum midem sanırım buzustugu için almıyor fazlasını. Iftardan sahura kadar da canım öyle çok şey çekmiyor nadiren yani tutuyor krizlerim. Ama ben de karpuz dayanamıyorum işte en büyük sorun o .

bu menü yazmanında bu yönünü sevmiyorum, sürekli birilerinin canını çektiriyomuşum gibi geliyo
akşam bimden al
Mecburen yazıyoruz canım zaten ot gibi yaşadığımızdan nadir canımızı çektiren bir şey çıkıyor

Dün ki kalori oranın nedir canım onuda ekleyeyimSimir olmamış ama diğerleri gayet güzel

aynen canım bende aşırı karpuzcuyum uff ya bende tehlikeli herşeyi çok seviyorum

bugün çok yedim şimdiden hafta sonlarını sevmiyorum ben ya
bi arkadaş vardı ismi lazım değil sende aynı onun gibisin abcde_123 pek severdi kendisini demi abcde_123 e
hep çok yiyiyorum çok yiyiyorum ama kilo bildirimine gelince hepte eksilerdesiniz yada sabitsiniz,çok tuhaf

evde tatlı varken yemeden durabiliyosan, şekerli çaya hiç başlama derim, ne güzel bıraktın tekrar başlarsan bidaha bırakmazsın

Haklısın en iyisi tatlidan az az yemek.
3 saat 20 dakika da
12.237 adim attim. Aksama esim cikarirsa yine çıkarım. Cok yoruldum. Ortalama 10 kilometre yürümüş oldum. Valla arabanin da ayari bozuk hep sola cekiyor. Hem ileri sürüyorum hem saga cekiyorum buyuk sabir umut işte

ahaha canım kilo verebilmek için bu kadar yememem gerekiyo. 2 yıldır 3 kilo veremedim ya ona sinir oluyorum

kız naptın,neden böyle yaptın
valla begüş yoruldum..ben ne kadar dıyet yapmaya çalışsam misafırım eksık olmuyo yada yemege çagıran eksık olmuyo.ondan yemıyım şundan kısayım dedıkçe yıyorum.sonra çok üzülüyorum ne kadar emek verıyoruz şu dıyete.eşim sana destek olurum dedıkçe bişeyler çıkıyo.haftasonu 2 gun dışardayız hep davetlıyız.ben dedımya tadımlık bakamıyorum nede olsa 2 gun çok yıycem.bugunden saldım toparlayacagım ınşallh..ama şöyle bi zayıflama kampına ktılsak ne ıyı olurdu :) kımse rahatsız etmezdı hep dıyet yıyeceklerı ve spor :))

o konuda sana çok çok hak veriyorum,bazı dönemler benimde öyle olur,ne gelenim gidenim biter, ne davettim biter, ister istemez bunlar kıstlıyo kilo vermemizi

o konuda sana çok çok hak veriyorum,bazı dönemler benimde öyle olur,ne gelenim gidenim biter, ne davettim biter, ister istemez bunlar kıstlıyo kilo vermemizi
canım ben sabah 61,6 çıktım..ama hafta sonu bılıyorum 63 olacagım tekrar.çok ıyı yapıyorum diyetımı haftaiçi.elimden geldıgınce dıkkat edıyorum.haftasonu hep bozuluyo.çocukjları al sen gıt ben gelmıyım dedım.olmaz öyle daha sonra devam edersın acelen yok dıyıp duruyolar..

hahahah
nerde o arkadaş sahi yaa
kayboldu buralardan
gerçi o konuda başka şüphelerim var ama şu ara takipteyim
hasta hasta güldürdün beni begum75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…