valla buralara uğramaz oldun sende illa etiketleyecez gelmen içinhahahah
nerde o arkadaş sahi yaa
kayboldu buralardan
gerçi o konuda başka şüphelerim var ama şu ara takipteyim
hasta hasta güldürdün benibegum75
aynen canım h.içi bende biraz daha iyiyim ama hafta sonu hiç evde durmuyoruz, dursakta gelen oluyo illa, o zamanda bozuluyo iştecanım ben sabah 61,6 çıktım..ama hafta sonu bılıyorum 63 olacagım tekrar.çok ıyı yapıyorum diyetımı haftaiçi.elimden geldıgınce dıkkat edıyorum.haftasonu hep bozuluyo.çocukjları al sen gıt ben gelmıyım dedım.olmaz öyle daha sonra devam edersın acelen yok dıyıp duruyolar..
Sabahtan beri buradaydım canımvalla buralara uğramaz oldun sende illa etiketleyecez gelmen için
yiyiyodur ama kilo almıyodur yine napsıntakip et bakalım nolcak merak ettim bende
oku kız güzel yazıymış:)bakalım bu ne :)
Kız sen yok muydun zaten nerelerdesinSelam kızlar motivasyonlar düşmüş bakıyorum da aaa olur mu hiç öyle bakın ben şimşek gibi çakmaya tüm yağları yakları kolları bacakları karını sıkılaştırmaya geldim beni de alın aranıza en sıkı şekilde
Vardım da bir müddet ara vermiştim geri döndüm şimdi hedef 65 şu an kilom 72 biraz aldım Kv demin yanına gelince olsun veririm ne kiloları verdim de 7 kiloyu mu veremeyeceğim Allah'ın izniyleKız sen yok muydun zaten nerelerdesin
Canım nasıl istersen öyle yap ama bir daha ara verme bence her ara verme bir kaç kilo bile olsa seni hedefinden uzaklaştırır. Kalori sayabilirsin hala yarışmaya devam ediyoruz. Spor yapabilirsin sbedeni etiketleyerekVardım da bir müddet ara vermiştim geri döndüm şimdi hedef 65 şu an kilom 72 biraz aldım Kv demin yanına gelince olsun veririm ne kiloları verdim de 7 kiloyu mu veremeyeceğim Allah'ın izniyle
Evet biraz kararsızım ama kim ne yapıyor şimdi kalori mi saysam yoksa daha hızlı yolu bulundu mu :)
Bende de fitik var ama neyseki sorun olmuyor. Sen biraz zayifladiktan sonra tekrar denersin canımsbeden 3000 adım bel fıtığı var belim ağrıyor ip atlayamiyorum cnm
Tamam cnmBende de fitik var ama neyseki sorun olmuyor. Sen biraz zayifladiktan sonra tekrar denersin canım
aman yeter ki sağsalim bebeğimi kucağıma alayım. kilo hiç gözümde değil inan. gene gelir gruba veririmTüp cok basarili diye biliyroum. :) artik hamile kalip dogurursan epeyy kilo olacak benide gecersin
Amin canim. Bu sefer umutluyum. O sebeple kilo kismini konu ettimaman yeter ki sağsalim bebeğimi kucağıma alayım. kilo hiç gözümde değil inan. gene gelir gruba veririm
inşallah canım sağolasın.Amin canim. Bu sefer umutluyum. O sebeple kilo kismini konu ettim
Insallah hamilelik sonrasi sag salim bebegine kavusursun
sagol canım ya ınsallah verırızzz hep bırlıkteneyse bitti sayılır telaşların, hayırlısıyla atlatta azimlisin sen, hem çabuk aldığını yerleşmeden çabuk verirsin,
pazartesi 61,1 geldim ama regl şişliği vardı, dün olunca balon gibi söndüm bugün daha hafif hissediyorum kendimi ama tartılmadım,pazartesi görcez bakalım
aldım canım bıttı allaha sukur belgemı beklıyorum bakam ne zaman verceklerTamam canım ekliyorum
Hosgeldin.
Formasyonu aldin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?