♥haftalık kilo verme yarışması♥

hahahah
nerde o arkadaş sahi yaa
kayboldu buralardan
gerçi o konuda başka şüphelerim var ama şu ara takipteyim
hasta hasta güldürdün beni begum75
valla buralara uğramaz oldun sende illa etiketleyecez gelmen için
yiyiyodur ama kilo almıyodur yine napsın takip et bakalım nolcak merak ettim bende

aynen canım h.içi bende biraz daha iyiyim ama hafta sonu hiç evde durmuyoruz, dursakta gelen oluyo illa, o zamanda bozuluyo işte

valla buralara uğramaz oldun sende illa etiketleyecez gelmen için
yiyiyodur ama kilo almıyodur yine napsın takip et bakalım nolcak merak ettim bende
Sabahtan beri buradaydım canım
sonra işyerinde sistemsel bi sorun oldu
bilgisayarla uğraştı arkadaş
olunca hemen açtım kız
yazmasam da takipteyim sizi

Selam kızlar motivasyonlar düşmüş bakıyorum da aaa olur mu hiç öyle bakın ben şimşek gibi çakmaya tüm yağları yakları kolları bacakları karını sıkılaştırmaya geldim beni de alın aranıza en sıkı şekilde

Sabah bir yumurtadan yagsiz maydanozlu omlet,1 catal labne,3 kucuk domates,1 flm kepek ekmrgi..
Ogle:3 kepce nohut yemegi..
Ara:karpuz..
Aksam:kiymali sebze yemegi 1 porsiyon,1 kase cacik..2,5 lt su 35 dk gobek ,30 dk yuruyus..

Kız sen yok muydun zaten nerelerdesin
Vardım da bir müddet ara vermiştim geri döndüm şimdi hedef 65 şu an kilom 72 biraz aldım Kv demin yanına gelince olsun veririm ne kiloları verdim de 7 kiloyu mu veremeyeceğim Allah'ın izniyle
Evet biraz kararsızım ama kim ne yapıyor şimdi kalori mi saysam yoksa daha hızlı yolu bulundu mu :)

Canım nasıl istersen öyle yap ama bir daha ara verme bence her ara verme bir kaç kilo bile olsa seni hedefinden uzaklaştırır. Kalori sayabilirsin hala yarışmaya devam ediyoruz. Spor yapabilirsin sbedeni etiketleyerek

sagol canım ya ınsallah verırızzz hep bırlıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…