Canim bugün ip atlama yapamadım alışık olmayınca bacaklar çok ağrıdı bugün 2000 de adım var hava da kapaliydi moralim iyice bozuktu gün vardı bir de yedim ama akşam hicbirsey yemedim inşallah dengelerim
adım sayısı ve ip atlama
Canim 2000 cok az. Ev icinde oldugun yerde sayarak 4000 e ulastirsaydin keske. Sayilara onem ver zorla kendiniCanim bugün ip atlama yapamadım alışık olmayınca bacaklar çok ağrıdı bugün 2000 de adım var hava da kapaliydi moralim iyice bozuktu gün vardı bir de yedim ama akşam hicbirsey yemedim inşallah dengelerim
Evett sende bugün baslamis oldun sonundas.a hanımlar inşallah gününüz güzel geçmiştirsbeden cim ben bugün 5015 adım attım ve 100 defa ip atladım 2 kupa yeşilçay ve 2 lt su içiyorum günde ayrıca yoğut pulbiber limonlu kürüde yicem birazdan yarın finallerim var dualarınızı bekliyorum
Tmm cnm etiketlerim bende araniza katldm:)Her pazartesi kilo bildirim gunumuz. Iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor . Bildirimlerde beni etiketlemeyi unutma
tamam canim. Zayiflamak için neler yapiyorsun.Tmm cnm etiketlerim bende araniza katldm:)
Evet canım çok az bugün gün için komsuya yardım et güne git derken eve geldigimde 18.00 idi eşim yorgun olunca kızıma bakamadi mecbur ben ilgilendim oyun oynat derken yuruyemedim de ama yarın eşim evde açık hava da yürüyüş düşünüyorum inşallahCanim 2000 cok az. Ev icinde oldugun yerde sayarak 4000 e ulastirsaydin keske. Sayilara onem ver zorla kendini
Hmm oyleyse sorun yok tamam canim.bende 4. Sinif öğretmenlik istiyorum. Hangi bölüm. Ders çalışıyorsan . Bu ara sadece bildirim yap finallerine yogunlas. Sonra tam anlamiyla caba gösterirsinben öğrenciyim üniversite 4 sınıf son yani öğretmen olucam inşallah evli değilim evet biraz az çünkü bugün misafirler geldi baya kalabalık ev şuan ve bende derslere son kez bakmaya çalışıyorum işte bu yoğunlukta ondan az yürüdüm sınavlar bitsin sonra daha çok yürüyüş yapıcam inşallah
Insallah canim. Her gunu karla kapatmaya çalış ki sonuc versin yürüyüş. Parca parça yine kalori yanar ama gözle görülmez hevesin kırılır. Bazen sabah erkenden oldugun yerde hemencecik 500 600 adim yap birikiyor öyle öyle isteEvet canım çok az bugün gün için komsuya yardım et güne git derken eve geldigimde 18.00 idi eşim yorgun olunca kızıma bakamadi mecbur ben ilgilendim oyun oynat derken yuruyemedim de ama yarın eşim evde açık hava da yürüyüş düşünüyorum inşallah
bende edebiyat canım . Evliym kizim var. .ortalik sakin sorun yok ama yogun oldugunda mesaji alintilamadan yazarsan gözümden kacar gormeyebilirim. Yogun olunca bildirimlere bakiyrm sadece. Benim sinavlarda haziranin ilk haftasi. Finaller kötüydü. 4. Snf. Bıktım okuldan.yas kacsbeden cim ben ilahiyat bölümünü okuyorum imam hatipte meslek dersi öğretmeni olucam inşallah sende mi öğrencisin hangi bölüm evli misin
Maşallah canım ne güzel bizim burda hava bi duzelmedi kızım da çabuk sıkılıyor arabadan inşallah alisirErkenden kalktım.
Kizimin karnini doyurdum ben ancak sutlu kahve icebildim.
Dün 12 bin küsür adim yapmıştım.
Simdi yürüyüşe çıkıyorum . Bakalim kac bine gücüm yeyecek araba ittirmekten harap oldum . Şu psikolojik gücüm yok muuo attiriyor bu adımları.
Bi sekilde oynayabilirsin canım. Ama küçükse zor. Benim kizim dogdugundan beri arabayi seviyor. Hatta 5 saat arabada kaldigida oluyordu bebekken :). Batida misib. Dun yuruyusten geldim. 1 saat sonra şiddetli yağmur yagdi buradaMaşallah canım ne güzel bizim burda hava bi duzelmedi kızım da çabuk sıkılıyor arabadan inşallah alisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?