♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın güzel hafta sonlari
Tskkrler canim. En cok ben aktifim. Bu topigi neden benim actigim belli zaten en zayiflamak isteyen benim ki gözüm kulagim burada havalar isininca buralarin tenhalasmasi normal geçen sene de böyle olmuştu. Yuruyusteyim 9 bucuktan beri hala eve yetisemedim hava coook sicak. Cocukta parklarda oyalaniyor. Yarin 9 da cikayim bari. Sen yuruyecek misin bugün

Bi sekilde oynayabilirsin canım. Ama küçükse zor. Benim kizim dogdugundan beri arabayi seviyor. Hatta 5 saat arabada kaldigida oluyordu bebekken :). Batida misib. Dun yuruyusten geldim. 1 saat sonra şiddetli yağmur yagdi burada
Çankırı dayım canım yağmur bitmedi gitti sabah güzeldi çıkarız dedik yine yağmur yağacak herhalde kapadı hava

Sanmam belim çok kötü ya yan yan yürüyorum cnm

KIZLAR UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN BİLİYOSUNUZ DERTLERİM ALDI BAŞINI GİTTİ sbeden bana kızdın mı bilmiyorum ama biliyosun nişan atıldı olaylar kptu eğer beni kabul ederseniz tekrar aranıza katılmak istiyorum hemde ramazana kadar inşallah vermek dileğiyle

Geçmiş olsun cnm hoş geldin tabiki kilo boy bildirimi yaparmisin

Canim kizar miyim sana hic ben seni seviyorum dunde aklima geldin. Kiz bi sürü sıkıntı yasadi diye aklimdan gectin. Daha iyisindir insallah. Katil aramiza tabi

Canim kizar miyim sana hic ben seni seviyorum dunde aklima geldin. Kiz bi sürü sıkıntı yasadi diye aklimdan gectin. Daha iyisindir insallah. Katil aramiza tabi
cnm benimm çok teşekkür ederim valla sorma bu sene bana hiç iyi gelmedi be ben hep filmlwerde görürdüm dışarda görürdüm başıma gelmez sanırdım ama geliyomuş işte

Dunku menum
Sabah 07.30 4 kaşık musli +1 bardak süt.
Ara 08.30 1 fincan yesil cay 2 tane diyet biskuvi
Ara 10.00 bir fincan Turk kahvesi
Öğle 12.30 1 kase yayla çorbası, 3 kasik bulgur pilavi, yatim kase nohut yemegi 1 kase cacık.
Ara 15.00 1 fincan nescafe
Aksam saat 18.30 1 kofte , 2 dilim kozlenmis domates, 1 kucuk lokma ekmek 1 bardak ayran.
Dun spor yapamadim arkadasin kina gecesi vardi oraya gittim aksam .

Bugunku menum:
Sabah 10.30 kepekli domatesli beyaz peynirli sandvic 1 bardak sut.
Ara 12 de 1 fincan Türk kahvesi
Ogle saat 15 te 1 tane kucuk biber dolmasi
ara 17.00 de 1 kucuk elma.
Aksam 19 gibi yiyeceğim 1 tane daha yesil biber dolmasi, yogurt ve bir kase mercimek corbasi + yesil salata yiyecegim.
dun 3 litre su ictim , bugun daha 2 litreyi bulmadi ama aksam tamamlarim insallah.

spor olarak bugun açık havada 45 dk tempolu yuruyus yaptim.

branşın ne ?

cnm benimm çok teşekkür ederim valla sorma bu sene bana hiç iyi gelmedi be ben hep filmlwerde görürdüm dışarda görürdüm başıma gelmez sanırdım ama geliyomuş işte
En kötü anin bu olsun. ALLAH baska kotuluklerden korusun. Beterin beteri var. Sagligin iyi olsun sevdiklerin iyi olsun alnin dik olsun gerisi fasa fiso :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…