Tskkrler canim. En cok ben aktifim. Bu topigi neden benim actigim belli zaten en zayiflamak isteyen benim ki gözüm kulagim buradaGünaydın güzel hafta sonlari
Çankırı dayım canım yağmur bitmedi gitti sabah güzeldi çıkarız dedik yine yağmur yağacak herhalde kapadı havaBi sekilde oynayabilirsin canım. Ama küçükse zor. Benim kizim dogdugundan beri arabayi seviyor. Hatta 5 saat arabada kaldigida oluyordu bebekken :). Batida misib. Dun yuruyusten geldim. 1 saat sonra şiddetli yağmur yagdi burada
Sanmam belim çok kötü ya yan yan yürüyorum cnmTskkrler canim. En cok ben aktifim. Bu topigi neden benim actigim belli zaten en zayiflamak isteyen benim ki gözüm kulagim buradahavalar isininca buralarin tenhalasmasi normal geçen sene de böyle olmuştu. Yuruyusteyim 9 bucuktan beri hala eve yetisemedim hava coook sicak. Cocukta parklarda oyalaniyor. Yarin 9 da cikayim bari. Sen yuruyecek misin bugün
Sabah guzelken bir saat yuruseydin keske. Bak 13.50 ye kadar yagmamis sonucta. Firsatlsri kaçırmaÇankırı dayım canım yağmur bitmedi gitti sabah güzeldi çıkarız dedik yine yağmur yağacak herhalde kapadı hava
O zaman uzunca dinlen basina is acmaSanmam belim çok kötü ya yan yan yürüyorum cnm
Aynen cnm yatiyorumO zaman uzunca dinlen basina is acma
Geçmiş olsun cnm hoş geldin tabiki kilo boy bildirimi yaparmisinKIZLAR UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN BİLİYOSUNUZ DERTLERİM ALDI BAŞINI GİTTİsbeden bana kızdın mı bilmiyorum ama biliyosun nişan atıldı olaylar kptu eğer beni kabul ederseniz tekrar aranıza katılmak istiyorum hemde ramazana kadar inşallah vermek dileğiyle
ay tabikide 164 67Geçmiş olsun cnm hoş geldin tabiki kilo boy bildirimi yaparmisin
Canim kizar miyim sana hic ben seni seviyorum dunde aklima geldin. Kiz bi sürü sıkıntı yasadi diye aklimdan gectin. Daha iyisindir insallah. Katil aramiza tabiKIZLAR UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN BİLİYOSUNUZ DERTLERİM ALDI BAŞINI GİTTİsbeden bana kızdın mı bilmiyorum ama biliyosun nişan atıldı olaylar kptu eğer beni kabul ederseniz tekrar aranıza katılmak istiyorum hemde ramazana kadar inşallah vermek dileğiyle
Aramızdan ayrilirken kac kiloydun . 67 çok geldi hedef kacay tabikide 164 67
ayrılırkende aybnıydım hala aynıyımAramızdan ayrilirken kac kiloydun . 67 çok geldi hedef kac
cnm benimm çok teşekkür ederim valla sorma bu sene bana hiç iyi gelmedi be ben hep filmlwerde görürdüm dışarda görürdüm başıma gelmez sanırdım ama geliyomuş işteCanim kizar miyim sana hic ben seni seviyorum dunde aklima geldin. Kiz bi sürü sıkıntı yasadi diye aklimdan gectin. Daha iyisindir insallah. Katil aramiza tabi
branşın ne ?ben öğrenciyim üniversite 4 sınıf son yani öğretmen olucam inşallah evli değilim evet biraz az çünkü bugün misafirler geldi baya kalabalık ev şuan ve bende derslere son kez bakmaya çalışıyorum işte bu yoğunlukta ondan az yürüdüm sınavlar bitsin sonra daha çok yürüyüş yapıcam inşallah
Yürüdüm canım şükür 5000 adım attım iyi geldi açık java kızım da akıllı durdu hatta uyudu şükürSabah guzelken bir saat yuruseydin keske. Bak 13.50 ye kadar yagmamis sonucta. Firsatlsri kaçırma
En kötü anin bu olsun. ALLAH baska kotuluklerden korusun. Beterin beteri var. Sagligin iyi olsun sevdiklerin iyi olsun alnin dik olsun gerisi fasa fiso :)cnm benimm çok teşekkür ederim valla sorma bu sene bana hiç iyi gelmedi be ben hep filmlwerde görürdüm dışarda görürdüm başıma gelmez sanırdım ama geliyomuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?