♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden bu hafta : 53,2
Geçen hafta:53,3
Fark : -100

Valla bu hafta baya baya yedim ben kızlar. Ona rağmen artmamış olmasına şaşırdım kilomun çünkü kesin kilo aldım diye bekliyordum hatta tartılmayacaktım moralim bozulmasın diye ama almamışım.
Bu hafta pek giremedim ya. Bi sürğ sayfa okucam. Bildirimlerimi de yapmadım.
sbeden düzenli adım bilgisi vericem kısmetse bu hafta.
nehirnil111 canım baya yediğimden kalori hesabı da tutamadım ben. Beni es geç veremediğim günler için. Bugğn yeni sayfa ile tekrar başlıyorum.
Gelinliğimi aldık çünkü. Onun içinde daha güzel durmak için azimlendiiiimm:)

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla huzurla giymeyi nasip etsin inşallahEmini düğün stresinden koşuşturmasından daha da zayıflayacaksın dert etme

bende bula bula amma rakip bulmuşum kendime bundan sonra rakibim değilsin ona göre haksızmıyım ama begum75
küstüüm senlee
ama sen çok salıyorsun kendini o yüzdeen geride kalıyorsun hep
diyorum sana dikkat et diyee ama sonra ben suçluu oluyrommm
ah sen benim yanımda olcaktın da ben sana ne kg lar verdiriirdiimm amaaa iştee

günaydıın kızlaarrr
vala bende sonuçlaar çook çook iyi bu haftaa
sbeden 61,9 ile bu haftaya başladıımmm
begüşüümmm baak gör ne hallere geldiim senle aynı sayılırız artıık aramızda çok da fark yookk
ama bu hafta kendime izin vericem çünkü memlekete gidiyorum bu haftaa ve orda bu kadar takıntılı olmak istemiyorum rahat olmak istiyroum
tabi çok çok yemek yemem ama rahat olcam hem yesemde bişe olmaz hemen toparlarım bir haftada

amacım tatilden dönüşte 60 ın altına inmeek

ramazana kadar görceem o 59 rakamınııı

hayırlı olsun canım, fotosunu atsana bize gelinliğinin

günaydın canım,
çok iyi gidiyosun, tebrik ederim

canım haklısın valla çok saldım kendimi şu 2 hafta eskisi gibi olacağım ama haberdar edelim birbirimizi menü kousunda

hayırlı olsun canım gelinliğin

yok canım konu farklıydı sen niye olumsuz olasın olumsuz biziz yani veremiyoruz sen olayın olumlu olanısın yani yanlış anlamışsın
şaka yaptım zaten kuzuum
asıl ben senin gibi rakip istemiyoruummm
çook geride kalıyorsuun yahuuuu
ama bu hafta bende kendimi bırakıcaam tatile gidiyorum çünkü memlekete bir hafta rahat bırakcam kendimi ama haftaya tam gaz devaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…