- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
röportaj gibi yani havalıymışsbeden bi önerim olacakti :) haftalik kilo verme yarismasinda kim birinci olduysa onlar bizimle neye dikkat ettiklerine extradan spor filan yapilarsa ondan filan bahsetse canim. motivasyonumuz artar diye dusunuyorum. gelecek hafta baslayalim mi
lahana çorbasından iyidir diye düşünüyorum :))Inşallah faydasi olur sende denersin gorursun o zaman. Tuzsuz neye benziyor
sen anlat yeterki biz her şekil okuruz, zaten eskisi kadar aktif olamıyosun özlüyoruz seniröportaj gibi yani havalıymış
ama sbeden in de dediği gibi 100-200 gr la 1. lan var mesela benama yine de isterseniz anlatıram
kız o yürümeleri sen spordan saymıyor musun. ben olsam sayarım. sonuçta yürüyosun yani.canım haftada ortalama 1 kilo veriyorum yani ayda 4 kilo oluyorr normal oranlarda bence
spor yapmıyorum ama çok fazla yürüyorumm öğlen bir saat
akşam iş çıkışıda bir buçuk saate yakın yürüyorum eve gidince de malum çok hareketli geçiyor temizlik yemek vs
aa aa bu şahsiyet de mi yazmıyor artık begüşüm. kın kın kınıyorum kendilerinivalla buralara uğramaz oldun sende illa etiketleyecez gelmen için
yiyiyodur ama kilo almıyodur yine napsıntakip et bakalım nolcak merak ettim bende
Onun tadini bilmiyorum :)lahana çorbasından iyidir diye düşünüyorum :))
Olsun hareket sonuçta :)sbeden kızlar aksam oglusla yuruduk cok degıl ama olsun
Bizde özlüyoruz muhabbetiniaa aa bu şahsiyet de mi yazmıyor artık begüşüm. kın kın kınıyorum kendileriniabcde_123
ufff ben uzak kaldım nasıl kötü hissediyorum var ya. hep aklımda burası. ah diyorum kızlar ne muhabbet ediyordur şimdi. akşamları başım kütük gibi geliyorum eve . açamıyorum pc.
bugün de okulun geleneksel şenliği var. okula gitmedik. saat 1 de şenlik yerine gidicem. provalar neyn var hazırlık yapıcaz.akşam saat 10 a kadar orada olcam
sağol canım benim.. ay evet zayıflıcam yine şenlendim azimlendimCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla huzurla giymeyi nasip etsin inşallahEmini düğün stresinden koşuşturmasından daha da zayıflayacaksın dert etme
yazmıyor yaaa aa bu şahsiyet de mi yazmıyor artık begüşüm. kın kın kınıyorum kendileriniabcde_123
ufff ben uzak kaldım nasıl kötü hissediyorum var ya. hep aklımda burası. ah diyorum kızlar ne muhabbet ediyordur şimdi. akşamları başım kütük gibi geliyorum eve . açamıyorum pc.
bugün de okulun geleneksel şenliği var. okula gitmedik. saat 1 de şenlik yerine gidicem. provalar neyn var hazırlık yapıcaz.akşam saat 10 a kadar orada olcam
atarım bi gün naza çekeyim az kendimihayırlı olsun canım, fotosunu atsana bize gelinliğinin
teşekkür ederim tatlım :)hayırlı olsun canım gelinliğin
heee tam tamir olunca at sende biz beklerizatarım bi gün naza çekeyim az kendimi
şaka şaka
üstümdeyken çektik foto da bu denemelik olduğundan tam üstüme de oturmuyordu aslında . beğenmezseniz diye şey ettim
Geçersin bence neden olmasın ben düğün zamanı veremedim evlendiğimde en fazla 54-55 falandım yanisağol canım benim.. ay evet zayıflıcam yine şenlendim azimlendimseni bilem geçecem o derece
aahhh begüşüm ahhhh anlamam mı. bi de çocuklara ders ver,velilerine laf anlat. okuldaki bütün velilerle görüş kafa oluyo bi milyon. bi de sürekli gülümsemek zorunda olmak cabasıyazmıyor yaherkeşler gitti
motivasyon düşmüş bulamıyor
çalışmaya başlayınca anladın biraz biraz bizi, daha dur daha bunun yemeği,ütüsü,temizliği, misafir ağırlaması , bide üstüne spor yapması var
çalışanları henüz tam anlamıyla anlamıyorsun canımaa aa bu şahsiyet de mi yazmıyor artık begüşüm. kın kın kınıyorum kendileriniabcde_123
bulamıyorum bulamıyorumyazmıyor yaherkeşler gitti
motivasyon düşmüş bulamıyor
çalışmaya başlayınca anladın biraz biraz bizi, daha dur daha bunun yemeği,ütüsü,temizliği, misafir ağırlaması , bide üstüne spor yapması var
kız burdayımaahhh begüşüm ahhhh anlamam mı. bi de çocuklara ders ver,velilerine laf anlat. okuldaki bütün velilerle görüş kafa oluyo bi milyon. bi de sürekli gülümsemek zorunda olmak cabası
alışırım diyorum heralde.
kız oabcde_123 yi yolarım ben. kızzz gel buraya. kilo vermeyecek olsan bile burdan gdemezsin. aile olduk biz. arkidiş olduk. yolarım vallahi saçını başını.
ayrıca sizleri de tebrik ediyorum begüşcüğüm hem evde hem işte çalışıp hala enerjinizin kalmış olması müthiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?