♥haftalık kilo verme yarışması♥

röportaj gibi yani havalıymış
ama sbeden in de dediği gibi 100-200 gr la 1. lan var mesela ben ama yine de isterseniz anlatıram

sbeden kızlar aksam oglusla yuruduk cok degıl ama olsun

Eklentiler

• received_643968009083791.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 22
kız o yürümeleri sen spordan saymıyor musun. ben olsam sayarım. sonuçta yürüyosun yani.

valla buralara uğramaz oldun sende illa etiketleyecez gelmen için
yiyiyodur ama kilo almıyodur yine napsın takip et bakalım nolcak merak ettim bende
aa aa bu şahsiyet de mi yazmıyor artık begüşüm. kın kın kınıyorum kendilerini abcde_123
ufff ben uzak kaldım nasıl kötü hissediyorum var ya. hep aklımda burası. ah diyorum kızlar ne muhabbet ediyordur şimdi. akşamları başım kütük gibi geliyorum eve . açamıyorum pc.

bugün de okulun geleneksel şenliği var. okula gitmedik. saat 1 de şenlik yerine gidicem. provalar neyn var hazırlık yapıcaz.akşam saat 10 a kadar orada olcam

Bizde özlüyoruz muhabbetini

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla huzurla giymeyi nasip etsin inşallahEmini düğün stresinden koşuşturmasından daha da zayıflayacaksın dert etme
sağol canım benim.. ay evet zayıflıcam yine şenlendim azimlendim seni bilem geçecem o derece

yazmıyor ya herkeşler gitti
motivasyon düşmüş bulamıyor
çalışmaya başlayınca anladın biraz biraz bizi, daha dur daha bunun yemeği,ütüsü,temizliği, misafir ağırlaması, bide üstüne spor yapması var

hayırlı olsun canım, fotosunu atsana bize gelinliğinin
atarım bi gün naza çekeyim az kendimi
şaka şaka
üstümdeyken çektik foto da bu denemelik olduğundan tam üstüme de oturmuyordu aslında . beğenmezseniz diye şey ettim

sağol canım benim.. ay evet zayıflıcam yine şenlendim azimlendim seni bilem geçecem o derece
Geçersin bence neden olmasın ben düğün zamanı veremedim evlendiğimde en fazla 54-55 falandım yani düşün o kadar vereceğim diye seviniyordum nişan zamanı zayıflamıştım 1-2 kilo düğüne vereceksin dediler ne münasebet kaldım öyle

aahhh begüşüm ahhhh anlamam mı. bi de çocuklara ders ver,velilerine laf anlat. okuldaki bütün velilerle görüş kafa oluyo bi milyon. bi de sürekli gülümsemek zorunda olmak cabası
alışırım diyorum heralde.
kız o abcde_123 yi yolarım ben. kızzz gel buraya. kilo vermeyecek olsan bile burdan gdemezsin. aile olduk biz. arkidiş olduk. yolarım vallahi saçını başını.
ayrıca sizleri de tebrik ediyorum begüşcüğüm hem evde hem işte çalışıp hala enerjinizin kalmış olması müthiş

çalışanları henüz tam anlamıyla anlamıyorsun canım
evlen evine bi geç o zaman daha iyi anlayacaksın bizi bu moda giriyorsun hafta içi

bulamıyorum bulamıyorum

kız burdayım
muhabbetten kopmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…