♥haftalık kilo verme yarışması♥

teşekkürler canım benim, yaşadıkça motive oluyosun,alışıyosun tempoya
insanla uğraşmak zordur, kafa yorgunluğu yapar oda hiç bişeye benzemez, direk kes at yani bu biraz vur at oldu ama idare et hepsi aynı hesap

Kızlar günaydın sizi takipteyim ama yarışmadan çıkıyorum
sohbetlerinize katılırım
seviyorum sizi
aha ben şok
Oyy kuzum aldığım. Rabbım huzurla keyıflıce gıydırsın gelınlıgını. Bedenine göre aldığına göre bence sen artık 52 bin altına inme daraltmak zorunda kalırsın
canım daha 2-3 prova olacak. zaten gelinlikçime de dedim kilo veriyorum ben. o da sorun değil provalarda zaten hallederiz dedi. zaten denediğim gelinlik benim değil. o teşhir olanı. bana aynı modelin yenisi gelecek. ve ipli model aldım kilo değişimi için. gelinlikçi bana dedi ki senin bedenin 36 ile 38 beden arası. çünkü 38 denedim bol kalan yerler oldu.
bakalım bi dahaki provada foto çekinirim size atarım fotoyu

kız kalça ölçün hala 92 mi
benim 92,5 oldu da

nehirnil111 tatlım dünkü kalorim = 735
dün çok güzel beslendim sıfır kaçamak. sağlıklı.
hemencik yazayım bak.

sabah= 2 haşlanmış yumurta+ peynir + yeşil zeytin (5-6 adet)
ara: yeşil çay , şekersiz türk kahvesi
öğle= 1 kepçe şehriye çorbası + 2 kaşık tavuk yemeği + 1 kaşık yoğurtlu biber kızartması + salata
ara= yeşil elma
akşam= 1 tabak taze fasulye

Ölçmedim ki hiç pilates yapamıyorum zaten yoğunluktan ya zaman kalmıyor bahar temizliğine başlıyorum şimdi de sanırım o iş yaş dostum

aynen ben de pilates yaparak 92,5 e indirdim fekaaaattt artık yapamıyorum pilates . sabit kaldı 92,5 te. yoksa indirirdim ben onu. neyse artık yapmaya çalışcam pilatesi mecburen şekerim

begum75
Yarin patates diyetine başlıyorum. 3 gun sadece patates yogurt yicem. 2 kilo zayiflatirsa büyük moral olacak. Sabah kilomu yazacam. 3 gun sonra kac olacak bakalim.
Suan patateslerim haslanmakta
aa bi dene bakalım sen de. ben de bunu eğer düğüne az kala şişkinliğim olursa son joker olarak yacamn

canım o 1900 bence abartı. yani 1900 aldığında bırak kilonu korumayı alırsın bile. sonuçta o stadart bünyeler için. bizim bünyelere uymayabilir. bana da 1700 diyo. ama ben 1700 yesem var ya anında yine 62 lurum yani
şimdi sen akşam geç yemiceksin. kalorin 1000 civarında kalsın aşma istediğin kiloya gelene kadar. sporunu zaten yapıyorsun. böylece kısa sürede vereceksin ben öyle düşünüyorum.

Merhaba minik kuslarrrrr...
Nasilsiniz iyisinizdir bi yaramazlik yoktur umarim.
Ben bu aralar giremiyorum kizlar kusuruma bakmayin.
sbeden cim biliyorsun biz iki senedir birlikteyiz seninle ne tatiller ne yazlar geçti birakmadim topigi yine birakmam tatlim ben.
Sadece bu ara çok fazla film izliyorum ve kitap okuyorum.
Plan yaptim kendime hergün yürüyüş 2 film ve 150 sayfa kitap diye cok da güzel oluyor çünkü bu firsati kolay kolay bulamam artik.

Devam mı kalori vermeye bu hafta bekliyorum kaçaksız bak 1.cilik elden gitti
aynen ben de pilates yaparak 92,5 e indirdim fekaaaattt artık yapamıyorum pilates . sabit kaldı 92,5 te. yoksa indirirdim ben onu. neyse artık yapmaya çalışcam pilatesi mecburen şekerim

Bende pilates yaparsam indireceğim büyük ihtimal ama yapamıyorum son tipim bu bak geçen hafta çektirmiştim hep yamuk yumuk durmuşum ama olsun

Eklentiler

• IMG-20160512-WA0014.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20160512-WA0018fgh.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 40

Ne güzel canım kendin için bir şeyler yapıyorsun Ben temizlikten zaman kaldıkça film izlemeye çalışıyorum dün 2 tane izledim mutfak dolaplarına bahar temizliği yapacağıma

Bizde özlüyoruz muhabbetini

ay canım evet yaa hep deniyor düğün zamanı vereceksin zaten diye de ben de veremicem diye tırsıyorum o yüzden o zamana kalmadan vereyim gitsin zibidiler
ben nişanda verememiştim aksine aldım bi de
bakalım bu sefer veriyorum inşallah :)

Ahh bende keşke o zaman bu durumu farketseydim de şu anki kilomda evlenseydim olsun geç olsunda güç olmasın ne yapalım

çalışanları henüz tam anlamıyla anlamıyorsun canım
evlen evine bi geç o zaman daha iyi anlayacaksın bizi bu moda giriyorsun hafta içi
aynen o zaman daha da tempolu olacak. gerçi şuan da ev işi bende. evli gibi sadece ben yapıyorum. anneme yaptırmıyorum. sadece yemek olayı annemde o konuda rahatım :) ama 3 buçuk ay sonra daha net anlamış olacağım sizi

aynen canikom çok doğru bi tespit vur at o kafayı o derece fena oluyo dün akşam saat 9 buçukta yattım bu sabah 8 buçukta kalktım hesap et yani

Devam mı kalori vermeye bu hafta bekliyorum kaçaksız bak 1.cilik elden gitti
devam devam kuzum. bu hafta geri alacağım 1.liği

Bende pilates yaparsam indireceğim büyük ihtimal ama yapamıyorum son tipim bu bak geçen hafta çektirmiştim hep yamuk yumuk durmuşum ama olsun

kız bana bak kalça ölçülerimiz aynı gibi senin değişmediyse tabi. ama senin hiç basenin falan yok. benim böyle durmuyo işte . ya da senin yana doğru değil arkaya doğru çıkıntın var. yanların iyi duruyo çünkü. maşallah kuzu yaaa

nıhahahahahha süpürgem nirdeeee

Ahh bende keşke o zaman bu durumu farketseydim de şu anki kilomda evlenseydim olsun geç olsunda güç olmasın ne yapalım
aman sen şimdiye bak şuan çok güzelsin bayıldım fıstık fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…