♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende alacaksın diye tırsıyorum bu hafta 1.ciliği kıl payı kaptırmışım zatengelme 1 hafta daha dur

Aslında yana doğruydu benim basenler ama sanırım diyetle tipimde değişti

Sağol kuzum sende ekle görelim bence sende söylediğin gibi abartı bir şey değilsin gayette fıstıksın sende yani senin kilolarında tam tersi bir durum olamaz yani

hahahah yok geldim sahalara geri döndüm şekerim hayal kurma gerçi sen de benim için çok sıkı rakipsin haa. Allahtan korumadasın yoksam halim duman
he dur bak ben bugün fotomu çektireyim arkadaşlara .sonra da atayım bakın bi

Evet koruma olayını abartmasam iyi olacakta işte bu regl düzensizliği vurdu beni mahvetti beni hep onun suçuÇek çek bakalım merak ettim ben

Allah yardimcin olsun canim. Gercekten kafa isteyen bir iş ama güzelde

En iyisini yapiyorsun tatlım roman mi okuyorsun. Bende severim kitap okumayi ama dini tercih ediyorum. Cocuktan sonra pek firsat bulamadim . Iyiki varsın. Yerin büyük. Isterdim ki naz ve tatlitambakta kopmasin. Eskilerin yokluğu kötü oluyor Bir haftayı gecti denizden de haber alamıyoruz

Ay diyette zormus. Esim gelirken fırından simit aldi bir kokuyor mmmmm
Lokma bile yok asla bozmam

Hastaneden geldim. Ip atlama surecinde sol böbreğim kötü oldu. Rontgen cektirdim.bide tahlillerimi yaptirdim diyetisyene gitmek icinm sonuclar öğlen sonu

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + çeyrek dereotlu poğaça - 221 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşilçay (demleme) + 15 ad.erik - 99 kalori (erik canavarıyım bugünlerde )
Öğle; 12:25 - Yarım kase domates çorbası - 1 porsiyon nohut yemeği + 180 ml ayran - 273 kalori

nasıl daha fazla kalori alcam ben 82 oldum işte hatta ben uğraştıkça artıyo

nasıl daha fazla kalori alcam ben 82 oldum işte hatta ben uğraştıkça artıyo
Fazla kalori alıyorsun bence bir de neyden ne kadar aldığın önemli protein ağırlık beslenmeli cardio tarzında sporlarla vermeye çalışmalısın canım ödem içinde yeşil çay, biberiye çayı, lahana çorbası öneririm

e daha ıyı ozaman.at bakalım merak ettım gelınlıgi :)

bende seni merak etmıştım nasıl gıdıyo dıyet dıye :9 tek tip diyetler çok zor oluyor yaa..diyetısyenemı gıdeceksın.valla ne ıyı olur..tahlıllerde ıyı çıkar ınşallh

bende bu aralar erige taktım.ama benımkıler buyuk ya 6-7 tane yıyorum.

Benimkiler ağaçtan direk alınma çıtır çıtırlar anlatılmaz yaşanır diyeyim ufak orta boy birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…