- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
devam devam kuzum. bu hafta geri alacağım 1.liği
kız bana bak kalça ölçülerimiz aynı gibi senin değişmediyse tabi. ama senin hiç basenin falan yok. benim böyle durmuyo işte .ya da senin yana doğru değil arkaya doğru çıkıntın var. yanların iyi duruyo çünkü. maşallah kuzu yaaa
aman sen şimdiye bak şuan çok güzelsin bayıldım fıstık fıstık
hahahah yok geldim sahalara geri döndüm şekerim hayal kurmaBende alacaksın diye tırsıyorum bu hafta 1.ciliği kıl payı kaptırmışım zatengelme 1 hafta daha dur
Aslında yana doğruydu benim basenler ama sanırım diyetle tipimde değişti
Sağol kuzum sende ekle görelim bence sende söylediğin gibi abartı bir şey değilsin gayette fıstıksın sende yani senin kilolarında tam tersi bir durum olamaz yani
hahahah yok geldim sahalara geri döndüm şekerim hayal kurmagerçi sen de benim için çok sıkı rakipsin haa. Allahtan korumadasın yoksam halim duman
he dur bak ben bugün fotomu çektireyim arkadaşlara .sonra da atayım bakın bi
Oooo daha ne olsun foto istiyoruzkızlaaaar kızlaaarrrr
dünkü kilom = 53,2
bugünkü kilom = 52,2
ödemimi attım sonunda galiba tey tey tey
evet senin düzensizliğin çok fena etkiler cidden. ben bi kaç gün bile sekteye uğrasa nasıl fena oluyorum.Evet koruma olayını abartmasam iyi olacakta işte bu regl düzensizliği vurdu beni mahvetti beni hep onun suçuÇek çek bakalım merak ettim ben
tamamdır şekerimOooo daha ne olsun foto istiyoruz
Evet çok kötü bir durumevet senin düzensizliğin çok fena etkiler cidden. ben bi kaç gün bile sekteye uğrasa nasıl fena oluyorum.
tamam şekerim :)
tamamdır şekerim
Allah yardimcin olsun canim. Gercekten kafa isteyen bir işaahhh begüşüm ahhhh anlamam mı. bi de çocuklara ders ver,velilerine laf anlat. okuldaki bütün velilerle görüş kafa oluyo bi milyon. bi de sürekli gülümsemek zorunda olmak cabası
alışırım diyorum heralde.
kız o @abcde_123 yi yolarım ben. kızzz gel buraya. kilo vermeyecek olsan bile burdan gdemezsin. aile olduk biz. arkidiş olduk. yolarım vallahi saçını başını.
ayrıca sizleri de tebrik ediyorum begüşcüğüm hem evde hem işte çalışıp hala enerjinizin kalmış olması müthiş
Inşallah ise yarar ve sende yaparsinaa bi dene bakalım sen de. ben de bunu eğer düğüne az kala şişkinliğim olursa son joker olarak yacamn
En iyisini yapiyorsun tatlım roman mi okuyorsun. Bende severim kitap okumayi ama dini tercih ediyorum. Cocuktan sonra pek firsat bulamadim . Iyiki varsın. Yerin büyük. Isterdim ki naz ve tatlitambakta kopmasin. Eskilerin yokluğu kötü oluyor Bir haftayı gecti denizden de haber alamıyoruzMerhaba minik kuslarrrrr...
Nasilsiniz iyisinizdir bi yaramazlik yoktur umarim.
Ben bu aralar giremiyorum kizlar kusuruma bakmayin.
sbeden cim biliyorsun biz iki senedir birlikteyiz seninle ne tatiller ne yazlar geçti birakmadim topigi yine birakmam tatlim ben.
Sadece bu ara çok fazla film izliyorum ve kitap okuyorum.
Plan yaptim kendime hergün yürüyüş 2 film ve 150 sayfa kitap diye cok da güzel oluyor çünkü bu firsati kolay kolay bulamam artik.
Gelir gelmez mi 2-2,5 lt su + yürüyüş + squat + pilates = fit selülitsiz vücutay benim bi de selülit derdim varyürüyüş iyi gelir heralde selilüte de . pilates de iyi gelir heralde. gelsin ,gelmeli
nasıl daha fazla kalori alcam ben 82 oldum işte hatta ben uğraştıkça artıyoCanım altında dediğim 800-900 en fazla 1000 kalori bu şekilde alarak 5 ayda yavaş şekilde sporla beraber ben anca verdim tabi ki dediğim gibi bu oran benim için geçerli ben en fazla 60 oldum 70-80 ve üzeri gibi kişilerde daha fazla kalori alarak yakmaya çalışmalı
Fazla kalori alıyorsun bence bir de neyden ne kadar aldığın önemli protein ağırlık beslenmeli cardio tarzında sporlarla vermeye çalışmalısın canım ödem içinde yeşil çay, biberiye çayı, lahana çorbası öneririmnasıl daha fazla kalori alcam ben 82 oldum işte hatta ben uğraştıkça artıyo
e daha ıyı ozaman.at bakalım merak ettım gelınlıgi :)aha ben şok
canım daha 2-3 prova olacak. zaten gelinlikçime de dedim kilo veriyorum ben. o da sorun değil provalarda zaten hallederiz dedi. zaten denediğim gelinlik benim değil. o teşhir olanı. bana aynı modelin yenisi gelecek. ve ipli model aldım kilo değişimi için. gelinlikçi bana dedi ki senin bedenin 36 ile 38 beden arası. çünkü 38 denedim bol kalan yerler oldu.
bakalım bi dahaki provada foto çekinirim size atarım fotoyu
bende seni merak etmıştım nasıl gıdıyo dıyet dıye :9 tek tip diyetler çok zor oluyor yaa..diyetısyenemı gıdeceksın.valla ne ıyı olur..tahlıllerde ıyı çıkar ınşallhAy diyette zormus. Esim gelirken fırından simit aldi bir kokuyor mmmmm
Lokma bile yok asla bozmam
Hastaneden geldim. Ip atlama surecinde sol böbreğim kötü oldu. Rontgen cektirdim.bide tahlillerimi yaptirdim diyetisyene gitmek icinm sonuclar öğlen sonu
bende bu aralar erige taktım.ama benımkıler buyuk ya 6-7 tane yıyorum.Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + çeyrek dereotlu poğaça - 221 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşilçay (demleme) + 15 ad.erik - 99 kalori (erik canavarıyım bugünlerde)
Öğle; 12:25 - Yarım kase domates çorbası - 1 porsiyon nohut yemeği + 180 ml ayran - 273 kalori
selülite plates ıyı gelıyomuş öyle okumuştum bende :)ay benim bi de selülit derdim varyürüyüş iyi gelir heralde selilüte de . pilates de iyi gelir heralde. gelsin ,gelmeli
Benimkiler ağaçtan direk alınma çıtır çıtırlar anlatılmaz yaşanır diyeyim ufak orta boy birşeylerbende seni merak etmıştım nasıl gıdıyo dıyet dıye :9 tek tip diyetler çok zor oluyor yaa..diyetısyenemı gıdeceksın.valla ne ıyı olur..tahlıllerde ıyı çıkar ınşallh
bende bu aralar erige taktım.ama benımkıler buyuk ya 6-7 tane yıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?