e yeter gayet ıyısın :)Devam mı kalori vermeye bu hafta bekliyorum kaçaksız bak 1.cilik elden gitti
Bende pilates yaparsam indireceğim büyük ihtimal ama yapamıyorum son tipim bu bak geçen hafta çektirmiştim hep yamuk yumuk durmuşum ama olsun
oo super gitmiş ödem bak istedıgıne ulaştın.afferin :)kızlaaaar kızlaaarrrr
dünkü kilom = 53,2
bugünkü kilom = 52,2
ödemimi attım sonunda galiba tey tey tey
ahh odaha guzel..bak teyzemın agaçlar geldi ne guzeldi :)Benimkiler ağaçtan direk alınma çıtır çıtırlar anlatılmaz yaşanır diyeyim ufak orta boy birşeyler
e yeter gayet ıyısın :)
ahh odaha guzel..bak teyzemın agaçlar geldi ne guzeldi :)
aynen korumak daha zorSağol canım zaten korumaya çalışıyorum ama koruma diyetten zor
Durduramıyorum kendimi gene yemeye başladımŞimdi 1 nescafe + 5 çilek + 5 erik yedim begum75 meyve yemiyorsun derdin şimdi meyveci oldum sanki yaz geldi ondan herhalde
ara ögünde 1 sticks (43 kalori)
3 kuru kayısı
2 cevız
bitki çayı aldım..fazla olmuş demı ara ogun.pehh yıne tutuyom bakim kendimi..
yarın beraber deneyelim mi?patates diyetını 1 güncük yapsak olmamıki
bide fırınlasak
evet begüş ya çubuk çikolatadan olan.ay canım çektı evde en haıfı tatlı o var.bide bitter yedım :)) olmamı..süt tatlı yerıne geçmiyo bana :)) heheho sticks dediğin şey çikolata mı? o olmasaymış daha iyiymiş am sanırım şu çubuk gibi olanlardan,onun yerine 1 bardak süt içseydin daha iyiydi
benimde ara öğünüme az kaldı ama 3 kayısı 1 nektarin var biliyorum yetmiycek, bugünlerde doymak bilmiyorum,açkende işe konsatre olamıyorumnapıcam ben yaa
ye ye afiyet olsun, erikle çileği yemeyeni dövüyolar zatenSağol canım zaten korumaya çalışıyorum ama koruma diyetten zor
Durduramıyorum kendimi gene yemeye başladımŞimdi 1 nescafe + 5 çilek + 5 erik yedim begum75 meyve yemiyorsun derdin şimdi meyveci oldum sanki yaz geldi ondan herhalde
hadi yapalım..hıı illaki haşlanacak hee..bende sevmıyom şu haşlamayı.anca tek ögun yıyebılıyom.ama 1 gunde yarım kılo gıtse bıle fayda demiyarın beraber deneyelim mi?
bende haşlarım patatesleri
evet begüş ya çubuk çikolatadan olan.ay canım çektı evde en haıfı tatlı o var.bide bitter yedım :)) olmamı..süt tatlı yerıne geçmiyo bana :)) heheh
sen saatlımı yıyon menulerını..aslında ara ogun meyve mıktarın ıyı ama gel gör bize anlat..napcaz biz ramazanda yaa.1 hafta herhal atlarım yemeklere sonra alışıyo vucut.
haşlama şartmı bilmem,fırınlayıncada olur neden olmasınki, sen fırınla ben haşlıyımhadi yapalım..hıı illaki haşlanacak hee..bende sevmıyom şu haşlamayı.anca tek ögun yıyebılıyom.ama 1 gunde yarım kılo gıtse bıle fayda demi
Sağol canım eşim çok sever karpuzu ben pek aramam henüz mevsimi tam değil gibi ben Erik, Muz, Kivi,Yeşil elma, Ananas seviyorumaynen korumak daha zor
afiyet olsun..bende meyve delisi degılım gunde 1 meyve anca yerım.ama karpuza dayanamam.
ye ye afiyet olsun, erikle çileği yemeyeni dövüyolar zaten
kız buda çikolatanın alternatifibazı şeyler bazı şeylerin yerine elbette geçmiyor ama diyet yaparken yavaştan yavaştan alıştırmak zorundayız, yoksa olmuyo canım
ben çalıştığım için ister istemez saatli yiyiyorum menülerimi
yapıyomuyuz yarın patates diyetini?kız buda çikolatanın alternatifi
evet dogru çalışınca belırlı satler gereklı..
bak denekler gıbı haşlayan şu kadar verdı fırınlayan bu kadarhaşlama şartmı bilmem,fırınlayıncada olur neden olmasınki, sen fırınla ben haşlıyım
tamam yapalım şeker.@sbedeni bi dınleyelım gelırse ne dıyecek bize :)
bak denekler gıbı haşlayan şu kadar verdı fırınlayan bu kadar
tamam tamam bende haşlıyım.üstüne yogurt dökerız biraz pul biber napak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?