Devam mı kalori vermeye bu hafta bekliyorum kaçaksız bak 1.cilik elden gitti
Bende pilates yaparsam indireceğim büyük ihtimal ama yapamıyorum son tipim bu bak geçen hafta çektirmiştim hep yamuk yumuk durmuşum ama olsun
Sağol Begüşüm o senin güzelliğin fıstıkfıstık ötesi , ne güzel zayıfladın sen ya, maşallah maşallah
aman koru kilonu böyle süpersin
karpuz donemını bzide henuz açmadık ıyı degıl tadı.Sağol canım eşim çok sever karpuzu ben pek aramam henüz mevsimi tam değil gibi ben Erik, Muz, Kivi,Yeşil elma, Ananas seviyorum
Benimki aşırı sabah 15 şimdi 11 eriğe asla hayır diyemiyorum çatır çutur ya off karbonhidratım tavan
kız açızda ıyı gibi geliyo diyet şimdizaten mecbur yoğurtla yiycez çünkü patates kan şekerini hızla yükseltip alçalttığı için çabuk acıktırır, bunu azaltmak için yoğurtlamalıyız + pul biberde iyi fikir sevdim
sormaa biriside benım eşimevet yaaa sabote etmekte üzerlerine yok
Onlardan da kavunu daha çok seviyorum niyeysekarpuz donemını bzide henuz açmadık ıyı degıl tadı.
kız açızda ıyı gibi geliyo diyet şimdi
sormaa biriside benım eşim
ayy bu sorunsal herkesi mahvediyo bende bu ay 10 gün erken oldum,sen geç kaldın hava herkesi başka çarptıSağol Begüşüm o senin güzelliğin fıstıkKorumaya gayret gösteriyorum canım bir regl olsaydım eski moduma döneceğim de
kavunu ben küçükken hiç sevmezdım sonra bi türlü alıştıramadım kendimi.10 yıl nerdeyse hiç kavun yemedım.sonra 3.hamıleıkte kavun kokusu çok hoşuma gıttı bi bakıyım tadına ne guzel kokuyo dedım.3 yıldır bir iki dılım yemeye başladımOnlardan da kavunu daha çok seviyorum niyeyse
ben dün akşam sezonu açtım, çok güzeldikarpuz donemını bzide henuz açmadık ıyı degıl tadı.
kız açızda ıyı gibi geliyo diyet şimdi
sormaa biriside benım eşim
benimde oğlum hiç kavun yemez,ben hepsini çok severimOnlardan da kavunu daha çok seviyorum niyeyse
Evet baharda herkes dertli bu durumdanayy bu sorunsal herkesi mahvediyo bende bu ay 10 gün erken oldum,sen geç kaldın hava herkesi başka çarptı
saol fıstıkım
kavunu ben küçükken hiç sevmezdım sonra bi türlü alıştıramadım kendimi.10 yıl nerdeyse hiç kavun yemedım.sonra 3.hamıleıkte kavun kokusu çok hoşuma gıttı bi bakıyım tadına ne guzel kokuyo dedım.3 yıldır bir iki dılım yemeye başladım
Sen meyvecisin Begüş zaten aynı eşim eşimde meyve hastası 3-4 meyveyi doğrayıp götürüyorum 1 saate kalmıyor hiç biribenimde oğlum hiç kavun yemez,ben hepsini çok severim
1 saat mi?Sen meyvecisin Begüş zaten aynı eşim eşimde meyve hastası 3-4 meyveyi doğrayıp götürüyorum 1 saate kalmıyor hiç biri
Yani genel pc başına götürdüğümden ne kadar sürüyor tahmin edemiyorum ama sanırım ilgilendiği bir şey olmazsa daha hızlı yer1 saat mi?bizde 5 dakika sürmez
nehirr nehirr nolcek halimiz böyleYani genel pc başına götürdüğümden ne kadar sürüyor tahmin edemiyorum ama sanırım ilgilendiği bir şey olmazsa daha hızlı yerBende hızlı yemek yediğimden dondurma, cips, çekirdek sürmez bitiririm süpürürüm hemen canım çekirdek çekti
Evet en büyük eksimiz bu hiç yavaş yiyemiyorum bazen aklıma geliyor frenliyorum ama o an sadecenehirr nehirr nolcek halimiz böyle
bende çok hızlı yerim aslında kötü bişeymiş ama öyle mıy mıy da yiyemiyom ki yaa
nehirr nehirr nolcek halimiz böyle
bende çok hızlı yerim, aslında kötü bişeymiş ama öyle mıy mıy da yiyemiyom ki yaa
ah aynen nemde hızlı yıyorum.zaten hızlı yedıgımız için çok yıyoruz.yavaş yıyendende bunalıyorum beklemeyı çabuk yıyın dıyorum hahaEvet en büyük eksimiz bu hiç yavaş yiyemiyorum bazen aklıma geliyor frenliyorum ama o an sadece
Bende biri kovalıyor gibi yiyorum yavaş tat alamam o yemekten alamıyorum yani en yapayım dondurmanın yarısına gelirdi kardeşim ben bitirirdim hepah aynen nemde hızlı yıyorum.zaten hızlı yedıgımız için çok yıyoruz.yavaş yıyendende bunalıyorum beklemeyı çabuk yıyın dıyorum haha
aynen yanımda kim olursa olsun önce benim dondurmam biterBende biri kovalıyor gibi yiyorum yavaş tat alamam o yemekten alamıyorum yani en yapayım dondurmanın yarısına gelirdi kardeşim ben bitirirdim hep
Evet yaa nereye gitti nazla tambakEn iyisini yapiyorsun tatlım roman mi okuyorsun. Bende severim kitap okumayi ama dini tercih ediyorum. Cocuktan sonra pek firsat bulamadim . Iyiki varsın. Yerin büyük. Isterdim ki naz ve tatlitambakta kopmasin. Eskilerin yokluğu kötü oluyor Bir haftayı gecti denizden de haber alamıyoruz
Yaaa ana evinde şimdi ekmek elden su gölden yaşıyorum göreceğim ben kendimi seneye:))Ne güzel canım kendin için bir şeyler yapıyorsunBen temizlikten zaman kaldıkça film izlemeye çalışıyorum dün 2 tane izledim mutfak dolaplarına bahar temizliği yapacağıma
Evet bana da anormal geliyoraynen yanımda kim olursa olsun önce benim dondurmam biter
ya yavaş yiyen çatalı bi öyle bi böyle sıkıntı geliyo bana, şıpır şıpır olcak herşey
Yaaa ana evinde şimdi ekmek elden su gölden yaşıyorum göreceğim ben kendimi seneye:))
Allah kolaylik versin canim sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?