♥haftalık kilo verme yarışması♥

fıstık ötesi, ne güzel zayıfladın sen ya, maşallah maşallah
aman koru kilonu böyle süpersin

karpuz donemını bzide henuz açmadık ıyı degıl tadı.
zaten mecbur yoğurtla yiycez çünkü patates kan şekerini hızla yükseltip alçalttığı için çabuk acıktırır, bunu azaltmak için yoğurtlamalıyız + pul biberde iyi fikir sevdim
kız açızda ıyı gibi geliyo diyet şimdi

evet yaaa sabote etmekte üzerlerine yok
sormaa biriside benım eşim

Onlardan da kavunu daha çok seviyorum niyeyse
kavunu ben küçükken hiç sevmezdım sonra bi türlü alıştıramadım kendimi.10 yıl nerdeyse hiç kavun yemedım.sonra 3.hamıleıkte kavun kokusu çok hoşuma gıttı bi bakıyım tadına ne guzel kokuyo dedım.3 yıldır bir iki dılım yemeye başladım

ayy bu sorunsal herkesi mahvediyo bende bu ay 10 gün erken oldum,sen geç kaldın hava herkesi başka çarptı

saol fıstıkım
Evet baharda herkes dertli bu durumdan Karnım hep davul kasıklarıma karnıma belime de ağrı giriyor hatta 1-2 haftadır haa galiba şimdi diyorum ama yok

Neyseki ondan da vitamin almaya başlamışsın güzeldir kavun mis gibi kokulusu tam güzelini bulursan çok iyi

1 saat mi? bizde 5 dakika sürmez
Yani genel pc başına götürdüğümden ne kadar sürüyor tahmin edemiyorum ama sanırım ilgilendiği bir şey olmazsa daha hızlı yer Bende hızlı yemek yediğimden dondurma, cips, çekirdek sürmez bitiririm süpürürüm hemen canım çekirdek çekti

nehirr nehirr nolcek halimiz böyle
bende çok hızlı yerim, aslında kötü bişeymiş ama öyle mıy mıy da yiyemiyom ki yaa

Son düzenleme:
nehirr nehirr nolcek halimiz böyle
bende çok hızlı yerim, aslında kötü bişeymiş ama öyle mıy mıy da yiyemiyom ki yaa

Evet en büyük eksimiz bu hiç yavaş yiyemiyorum bazen aklıma geliyor frenliyorum ama o an sadece
ah aynen nemde hızlı yıyorum.zaten hızlı yedıgımız için çok yıyoruz.yavaş yıyendende bunalıyorum beklemeyı çabuk yıyın dıyorum haha

ah aynen nemde hızlı yıyorum.zaten hızlı yedıgımız için çok yıyoruz.yavaş yıyendende bunalıyorum beklemeyı çabuk yıyın dıyorum haha
Bende biri kovalıyor gibi yiyorum yavaş tat alamam o yemekten alamıyorum yani en yapayım dondurmanın yarısına gelirdi kardeşim ben bitirirdim hep

Bende biri kovalıyor gibi yiyorum yavaş tat alamam o yemekten alamıyorum yani en yapayım dondurmanın yarısına gelirdi kardeşim ben bitirirdim hep
aynen yanımda kim olursa olsun önce benim dondurmam biter
ya yavaş yiyen çatalı bi öyle bi böyle sıkıntı geliyo bana, şıpır şıpır olcak herşey

Evet yaa nereye gitti nazla tambak
Deniz de gelir biran once inşallah önemli bi şey yoktur.
Evet canim roman okuyorum her tür okumaya çalışırım ama en sevdiklerim rus ve ingiliz yazarlar.

Ne güzel canım kendin için bir şeyler yapıyorsun Ben temizlikten zaman kaldıkça film izlemeye çalışıyorum dün 2 tane izledim mutfak dolaplarına bahar temizliği yapacağıma
Yaaa ana evinde şimdi ekmek elden su gölden yaşıyorum göreceğim ben kendimi seneye:))
Allah kolaylik versin canim sana da

aynen yanımda kim olursa olsun önce benim dondurmam biter
ya yavaş yiyen çatalı bi öyle bi böyle sıkıntı geliyo bana, şıpır şıpır olcak herşey
Evet bana da anormal geliyorZayıfların geneli yavaş yiyen insanlar farkettin ama dimi
Yaaa ana evinde şimdi ekmek elden su gölden yaşıyorum göreceğim ben kendimi seneye:))
Allah kolaylik versin canim sana da

Evet anne evi baba ocağı farklı tabi evlenince neyden zaman kalırsa yemek olsun olmasın ben 9 da anca yemeği halletmiş mutfağı toparlamış oluyorum hafta içleri gel de bir şeyler yapmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…