evet canım farkettim, kendimizi frenlememiz lazımEvet bana da anormal geliyorZayıfların geneli yavaş yiyen insanlar farkettin ama dimi
Evet anne evi baba ocağı farklı tabi evlenince neyden zaman kalırsa yemek olsun olmasın ben 9 da anca yemeği halletmiş mutfağı toparlamış oluyorum hafta içleri gel de bir şeyler yapmaya çalış
Her ikisinin de ayri güzelliği vardir tabi ikisini de yaşamak lazimEvet bana da anormal geliyorZayıfların geneli yavaş yiyen insanlar farkettin ama dimi
Evet anne evi baba ocağı farklı tabi evlenince neyden zaman kalırsa yemek olsun olmasın ben 9 da anca yemeği halletmiş mutfağı toparlamış oluyorum hafta içleri gel de bir şeyler yapmaya çalış
Şimdi canga yedim ya çikilata arkadaş alıp getirmiş illa ye eridin eridin diyeevet canım farkettim, kendimizi frenlememiz lazım
Aynen öyle canım Rabbim herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip etsinHer ikisinin de ayri güzelliği vardir tabi ikisini de yaşamak lazim
Şimdi canga yedim ya çikilata arkadaş alıp getirmiş illa ye eridin eridin diyeakşam yemek yememeliyim bu sefer kesin kararlıyım fırın sütlaç yiyeceğim sadece
AMİNNAynen öyle canım Rabbim herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip etsin
Regl olmalıyım vallahi bahane değil aklım şuanda sadece tatlıya ve eriğe çalışıyor
Sağol Can'ım :)Artık kısa vadeli hedef tarihi yok :)
Kilo da alıp gelmissin :)). Hadi bakalım kolay gelsin
canım benim geçmiş olsun,benimde depo kanım sıfırlanmak üzereydi 12 ay ilaç kullandım ama 6 ay kullanıp 3 ay ara vererek,ramazanda yine başlamam gerekiyor canımkötü diye yemedim. Yarim patates bir büyük kase yogurtla duruyorum. Aksama rendeleyip firina koyup bide oyle denicem. Ustune de nar eksisi denerim. Haslama pul biber nane berbatti.
Bu arada tahlillerimi aldim.kan yine yerlerde benim cok dusuk depo demir özellikle . Doktor 6 aylık tedaviye ihtiyacın var ama kilo aldırır dedi. Kilo vermek istediğin icin vermiyorm dedi.oysa kan eksikligide kilo vermeyi zorlaştırıyor. Diyetisyene gittim sistem kapanmis gec kaldım. Diyetisyen bana bi seyler dedi tam anlamadım . Bi yerden sira alcakmisim sanirim obeziteye. 30 tl vercekmisim. Bi cihazda kendimi olcturcekmisim sonra kendisine gidecek misim. Kafam karıştı arastirma yapmalıyım.
Begüm napıyoz başlıyoz demi yarıncanım benim geçmiş olsun,benimde depo kanım sıfırlanmak üzereydi 12 ay ilaç kullandım ama 6 ay kullanıp 3 ay ara vererek,ramazanda yine başlamam gerekiyor canım
sakın sakın ihmal etme mutlaka kullan çünkü başka hastalıkları tetikliyor, ve kilo aldırmıyor akşam yemeğinden bikaç saat sonra içiyodum ben o şekilde hiç kilo yapmadı sakın korkma ve mutlaka kullan
Canım kilo vermenden önce kan degerlerını düzeltmelisin kıloda veremezsen sonra vücudun çabuk yorulur Ağrı yapar kansızlık. Geçmiş olsun.şimdi biz bu patitis diyetını yapalımmı ne diyonkötü diye yemedim. Yarim patates bir büyük kase yogurtla duruyorum. Aksama rendeleyip firina koyup bide oyle denicem. Ustune de nar eksisi denerim. Haslama pul biber nane berbatti.
Bu arada tahlillerimi aldim.kan yine yerlerde benim cok dusuk depo demir özellikle . Doktor 6 aylık tedaviye ihtiyacın var ama kilo aldırır dedi. Kilo vermek istediğin icin vermiyorm dedi.oysa kan eksikligide kilo vermeyi zorlaştırıyor. Diyetisyene gittim sistem kapanmis gec kaldım. Diyetisyen bana bi seyler dedi tam anlamadım . Bi yerden sira alcakmisim sanirim obeziteye. 30 tl vercekmisim. Bi cihazda kendimi olcturcekmisim sonra kendisine gidecek misim. Kafam karıştı arastirma yapmalıyım.
haşladım bile patatesleri :)Begüm napıyoz başlıyoz demi yarın
Tamamdır şeker hemencecik gidip bende haşlıyorum :)) hadi yarın inşallh görüşürüz :)) kaç tane haşladın. 3 haşlamayı düşünüyomhaşladım bile patatesleri :)
ben fazla haşladım sabah eşimle oğlum kahvaltıda tuzlayıp yerler diye, 10 tane var sanırımTamamdır şeker hemencecik gidip bende haşlıyorum :)) hadi yarın inşallh görüşürüz :)) kaç tane haşladın. 3 haşlamayı düşünüyom
Kisa süreli en azindan moral olur biraz düşük rakam gormek dedim ve basladim. Ama inanilmaz kötü yiyemedim. Sabah yarim patates yarim bardak yogurt. Ancak yedim ama iskenceydi. Kanim düşük yabende seni merak etmıştım nasıl gıdıyo dıyet dıye :9 tek tip diyetler çok zor oluyor yaa..diyetısyenemı gıdeceksın.valla ne ıyı olur..tahlıllerde ıyı çıkar ınşallh
bende bu aralar erige taktım.ama benımkıler buyuk ya 6-7 tane yıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?