♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet canım farkettim, kendimizi frenlememiz lazım

Her ikisinin de ayri güzelliği vardir tabi ikisini de yaşamak lazim

Bugün iki defa yürüyüşe çıktım kısa kısa 6000 adım attım öğle sonu 2 ince dilim tam buğday unundan kek yapmıştım onu yedim erimiş midir ki biraz :) birazdan da mantı var yemekte ama az yemeyi düşünüyorum çünkü akşam da misafirlige gideceğiz

Ne zaman diyet yapmaya karar versem lavaboya çıkamaz hale geliyorum offf hani gidecekler amabağırsaklar tembel

yapıyomuyuz yarın patates diyetini?
sbeden nasıl gidiyo diyet?
kötü diye yemedim. Yarim patates bir büyük kase yogurtla duruyorum. Aksama rendeleyip firina koyup bide oyle denicem. Ustune de nar eksisi denerim. Haslama pul biber nane berbatti.
Bu arada tahlillerimi aldim.kan yine yerlerde benim cok dusuk depo demir özellikle . Doktor 6 aylık tedaviye ihtiyacın var ama kilo aldırır dedi. Kilo vermek istediğin icin vermiyorm dedi.oysa kan eksikligide kilo vermeyi zorlaştırıyor. Diyetisyene gittim sistem kapanmis gec kaldım. Diyetisyen bana bi seyler dedi tam anlamadım . Bi yerden sira alcakmisim sanirim obeziteye. 30 tl vercekmisim. Bi cihazda kendimi olcturcekmisim sonra kendisine gidecek misim. Kafam karıştı arastirma yapmalıyım.

canım benim geçmiş olsun,benimde depo kanım sıfırlanmak üzereydi 12 ay ilaç kullandım ama 6 ay kullanıp 3 ay ara vererek,ramazanda yine başlamam gerekiyor canım
sakın sakın ihmal etme mutlaka kullan çünkü başka hastalıkları tetikliyor, ve kilo aldırmıyor akşam yemeğinden bikaç saat sonra içiyodum ben o şekilde hiç kilo yapmadı sakın korkma ve mutlaka kullan

Begüm napıyoz başlıyoz demi yarın

Canım kilo vermenden önce kan degerlerını düzeltmelisin kıloda veremezsen sonra vücudun çabuk yorulur Ağrı yapar kansızlık. Geçmiş olsun.şimdi biz bu patitis diyetını yapalımmı ne diyon

Kisa süreli en azindan moral olur biraz düşük rakam gormek dedim ve basladim. Ama inanilmaz kötü yiyemedim. Sabah yarim patates yarim bardak yogurt. Ancak yedim ama iskenceydi. Kanim düşük ya 6 ay tedavi gormen lazim dedi ama dahiliyeci kilo vermek istediğimi bildigi icin yazmadi. Depo demir 3 lere inmis.
Diyetisyene gittim sistem kapanmis. Obeziteyle savastan sira alcam heralde sonra birsey olcturcekmisim 30 lira da para verip sonra diyetisyenn odasına gitcekmisim. Kafam karıştı. Simdi randevu alayim mi acaba obezite bolumune. Diyetisyende sismandi. Icerde bi kiz bana baktı doktorun misafiriydi bana bakarak zayiflamaya mi gelmis dedi. Heralde cook sismanlar gidiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…