Suan açlıktan basim agriyorr. Firinin basinda bekliyorum oturdum. Rendeledim. Uzerine de azicik tuz serpicem.biraz mayonez biraz nar eksisi denicem. Obur türlü hasta olurum yiyemiyrm. Artik ne kadar dusersem.bu bi deneme cuma sabahi sonucu gorecez. Bu sabah 79.700 dümpatates diyetını 1 güncük yapsak olmamıki
bide fırınlasak
Yapin Kiz ama tam yapin ödeminiz gider sen 58 bile görürsün belki. Hemde bi serüven olur dicem ama iş yerinde sıkıntı olmasin psikolojin bozulmasinyarın beraber deneyelim mi?
bende haşlarım patatesleri
Sen bu topigin nadide ciceklerinden birisin. En bastan sana kanim çok ısınmistiSağol canım zaten korumaya çalışıyorum ama koruma diyetten zor
Durduramıyorum kendimi gene yemeye başladımŞimdi 1 nescafe + 5 çilek + 5 erik yedim begum75 meyve yemiyorsun derdin şimdi meyveci oldum sanki yaz geldi ondan herhalde
Az tuz atmadan yemeyin. Kolay olmuyor :).
Insallah canim. Hic yabanci roman okuduğumu hatırlamıyorum. 4 yil once coook sacma sapan bi kitap okudum. Kari koca kendilerini bi gezenge buluyor.oradaki garip sesler delirmeler desmeler kesmeler o kadar fazla sacmaydi ki ama o saçmalık cok surukleyiciydi hosuma gitmisti.hayal üzerineEvet yaa nereye gitti nazla tambak
Deniz de gelir biran once inşallah önemli bi şey yoktur.
Evet canim roman okuyorum her tür okumaya çalışırım ama en sevdiklerim rus ve ingiliz yazarlar.
Canim yazmadi ki ilac tühcanım benim geçmiş olsun,benimde depo kanım sıfırlanmak üzereydi 12 ay ilaç kullandım ama 6 ay kullanıp 3 ay ara vererek,ramazanda yine başlamam gerekiyor canım
sakın sakın ihmal etme mutlaka kullan çünkü başka hastalıkları tetikliyor, ve kilo aldırmıyor akşam yemeğinden bikaç saat sonra içiyodum ben o şekilde hiç kilo yapmadı sakın korkma ve mutlaka kullan
moralim bozuldu keske yazsaydi adam benden cok dusundu kiloyu obezite bölümü de yazmaz heralde. Baska doktor bakmaz. Benim doktora 20 sinde gelecekCanım kilo vermenden önce kan degerlerını düzeltmelisin kıloda veremezsen sonra vücudun çabuk yorulur Ağrı yapar kansızlık. Geçmiş olsun.şimdi biz bu patitis diyetını yapalımmı ne diyon
canım çok düşmüş gerçekten,illa doktorun yazması şart değil eczaneden 1 kutu al doktor gelince yazdırır devam edersin kullanmayaKisa süreli en azindan moral olur biraz düşük rakam gormek dedim ve basladim. Ama inanilmaz kötü yiyemedim. Sabah yarim patates yarim bardak yogurt. Ancak yedim ama iskenceydi. Kanim düşük ya6 ay tedavi gormen lazim dedi ama dahiliyeci kilo vermek istediğimi bildigi icin yazmadi. Depo demir 3 lere inmis.
Diyetisyene gittim sistem kapanmis. Obeziteyle savastan sira alcam heralde sonra birsey olcturcekmisim 30 lira da para verip sonra diyetisyenn odasına gitcekmisim. Kafam karıştı. Simdi randevu alayim mi acaba obezite bolumune. Diyetisyende sismandi. Icerde bi kiz bana baktı doktorun misafiriydi bana bakarak zayiflamaya mi gelmis dedi. Heralde cook sismanlar gidiyor sadece
psikolojiden ziyade kan şekerim düşebilir ,bide açlıktan migrenim tutuyo öyle olursa yerim hemen,zorlamam zatenYapin Kiz ama tam yapin ödeminiz gider sen 58 bile görürsün belki. Hemde bi serüven olur dicem ama iş yerinde sıkıntı olmasin psikolojin bozulmasin
bende çok sevdim nehiriSen bu topigin nadide ciceklerinden birisin. En bastan sana kanim çok ısınmisti
Su renkli yazilarinla sık karsilasmak bana pozitif enerji veriyor. Iyiki aramizdasin hala sevgili akrep
Yarin obezite bölümüne gidecem. Orda yazmazsa alirim canımcanım çok düşmüş gerçekten,illa doktorun yazması şart değil eczaneden 1 kutu al doktor gelince yazdırır devam edersin kullanmaya
hala başım ağrıyor sarsildim.bakarsin olmazsa hemen bozarsn dedigin gibipsikolojiden ziyade kan şekerim düşebilir ,bide açlıktan migrenim tutuyo öyle olursa yerim hemen,zorlamam zaten
bende çok sevdim nehiri
Tamam canımsbeden dün yazamadım kusyra bakma şehir dışıbdayım 70,9 kilom
sağol canım Allah razı olsun evet ya güzel yanı da var tabikiAllah yardimcin olsun canim. Gercekten kafa isteyen bir işama güzelde
Tuzsuz patatesi ben de sevmem ama mecbur kalınca napalımInşallah ise yarar ve sende yaparsin
Gereksiz ödemi atıyormus. Yanliz yemesi zor.ben sabah bir patatesin yarisini yiyebildim. Yogurdunda yarisini tuzsuz
ay hadi inşallah reçetemi de aldımGelir gelmez mi 2-2,5 lt su + yürüyüş + squat + pilates = fit selülitsiz vücut
Müsait olduğumda atayım o zaman canımm malum resimde yüzleri falan kapıcam yae daha ıyı ozaman.at bakalım merak ettım gelınlıgi :)
Ay daha da bi sıkı sarılmam pilateseselülite plates ıyı gelıyomuş öyle okumuştum bende :)
dün öğlen yediklerime baktın mı :))Ay daha da bi sıkı sarılmam pilatese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?