♥haftalık kilo verme yarışması♥

patates diyetını 1 güncük yapsak olmamıki
bide fırınlasak
Suan açlıktan basim agriyorr. Firinin basinda bekliyorum oturdum. Rendeledim. Uzerine de azicik tuz serpicem.biraz mayonez biraz nar eksisi denicem. Obur türlü hasta olurum yiyemiyrm. Artik ne kadar dusersem.bu bi deneme cuma sabahi sonucu gorecez. Bu sabah 79.700 düm

Sen bu topigin nadide ciceklerinden birisin. En bastan sana kanim çok ısınmisti
Su renkli yazilarinla sık karsilasmak bana pozitif enerji veriyor. Iyiki aramizdasin hala sevgili akrep

Evet yaa nereye gitti nazla tambak
Deniz de gelir biran once inşallah önemli bi şey yoktur.
Evet canim roman okuyorum her tür okumaya çalışırım ama en sevdiklerim rus ve ingiliz yazarlar.
Insallah canim. Hic yabanci roman okuduğumu hatırlamıyorum. 4 yil once coook sacma sapan bi kitap okudum. Kari koca kendilerini bi gezenge buluyor.oradaki garip sesler delirmeler desmeler kesmeler o kadar fazla sacmaydi ki ama o saçmalık cok surukleyiciydi hosuma gitmisti.hayal üzerine

Canim yazmadi ki ilac tüh

Canım kilo vermenden önce kan degerlerını düzeltmelisin kıloda veremezsen sonra vücudun çabuk yorulur Ağrı yapar kansızlık. Geçmiş olsun.şimdi biz bu patitis diyetını yapalımmı ne diyon
moralim bozuldu keske yazsaydi adam benden cok dusundu kiloyu obezite bölümü de yazmaz heralde. Baska doktor bakmaz. Benim doktora 20 sinde gelecek

canım çok düşmüş gerçekten,illa doktorun yazması şart değil eczaneden 1 kutu al doktor gelince yazdırır devam edersin kullanmaya

Yapin Kiz ama tam yapin ödeminiz gider sen 58 bile görürsün belki. Hemde bi serüven olur dicem ama iş yerinde sıkıntı olmasin psikolojin bozulmasin
psikolojiden ziyade kan şekerim düşebilir ,bide açlıktan migrenim tutuyo öyle olursa yerim hemen,zorlamam zaten

sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
peynir zeytin

öğleeeee :)
1 büyk kase çorba
3 köfte
3 parça tavuk
bulgur pilavı
ezme
salata
künefe
dondurma
hala karnım şiş :)))

M
canım çok düşmüş gerçekten,illa doktorun yazması şart değil eczaneden 1 kutu al doktor gelince yazdırır devam edersin kullanmaya
Yarin obezite bölümüne gidecem. Orda yazmazsa alirim canım
psikolojiden ziyade kan şekerim düşebilir ,bide açlıktan migrenim tutuyo öyle olursa yerim hemen,zorlamam zaten
hala başım ağrıyor sarsildim.bakarsin olmazsa hemen bozarsn dedigin gibi

bende çok sevdim nehiri

Allah yardimcin olsun canim. Gercekten kafa isteyen bir iş ama güzelde
sağol canım Allah razı olsun evet ya güzel yanı da var tabiki

Inşallah ise yarar ve sende yaparsin
Gereksiz ödemi atıyormus. Yanliz yemesi zor.ben sabah bir patatesin yarisini yiyebildim. Yogurdunda yarisini tuzsuz
Tuzsuz patatesi ben de sevmem ama mecbur kalınca napalım

Gelir gelmez mi 2-2,5 lt su + yürüyüş + squat + pilates = fit selülitsiz vücut
ay hadi inşallah reçetemi de aldım sağol

e daha ıyı ozaman.at bakalım merak ettım gelınlıgi :)
Müsait olduğumda atayım o zaman canımm malum resimde yüzleri falan kapıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…