♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sen bu topigin nadide ciceklerinden birisin. En bastan sana kanim çok ısınmisti
Su renkli yazilarinla sık karsilasmak bana pozitif enerji veriyor. Iyiki aramizdasin hala sevgili akrep
Oyy kuzum nasıl mutlu ettin beni anlatamam Bende sizleri çok seviyorum iyi ki buradayım iyi ki sen bu topiği açmışsın bizlere yoldaş olmuşsun canım benim
ay hadi inşallah reçetemi de aldım sağol

İşe yarayacak tatilde çıtır çıtır selülitsiz dolaşman dileğiyle

Günaydın begum75 başladınmı sende diyete
Sabah 1 patates üstüne az tuz pul biber karabiber ve yoğurt döküp yedim. Bakalım gün içinde Nasıl dayanıcaz

Gunaydin kizlar
Bu diyeti düzgün yapamıyorum. Bekirtilen miktarlarda yenilmesi gerekiyor ödemi atması icin. Bende benzeterek en azindan 2 kilo versem yeter. Cunku o kadar patates yiyemiyorum .

Dün başlangıç kilom 79.700 dü.
Dün 5 patates iki kase yogurt yemem gerekiyordu. Bense sadece 2 buçuk küçük boy patates ve bir buçuk kase yoğurt yedim. Gece baş agrim siddetlendi. Normalde agrimaz açlıktan oldu. Bende bir sütlü kahve içtim iyi geldi.gun bittiii...

Bugün ikinci gün kilom 79.100

Günaydın begum75 başladınmı sende diyete
Sabah 1 patates üstüne az tuz pul biber karabiber ve yoğurt döküp yedim. Bakalım gün içinde Nasıl dayanıcaz
günaydın
bende sabah 1 patates+biraz yoğurtla yedim (saat 07:50 de)
ama şimdi çok acıktım, bide migrenim başlıycak gibi ensemde müthiş bir ağrı var,dayanamazsam bozarım ben ya
öğleni normal saatimde yiycem 12 gibi tabi dayanabilirsem

aynı sıkıntı bendede oluyo canım,şimdiden baş ağrısı geliyorum diyor, bide işyerinde olunca çok zorlayacak gibi

Çok iyi gitmiş canım daha ne olsun bence 2 kilo vermesen bile tam olarak yaklaşacaksın şimdiden 600 gram gitmiş 1 günde

Begüş iş yerinde çok zor olur yapman en azından öğle yemeğini ye akşam patatesle geçiştirirsin o şekilde de etkisini gösterir bence

Aslında kötü degil canım.o kadar patatesi bende yıyemem canım.yıne baş agrın olursa bence ğatatesın yanında meyvede ye yada bırak
Gunaydın canım. Bakicez dayanamazsak zorlayamaya gerek yok dimi . Bende ara ogun yapabılrım yeşil elmayla

Begüş iş yerinde çok zor olur yapman en azından öğle yemeğini ye akşam patatesle geçiştirirsin o şekilde de etkisini gösterir bence
ayyy çok çok mantıklı,çok sevdim bu fikri kurtarıcım benim
yanlız öğlen yemeğinde ne var biliyonuz mu?
türlü (çoğu patatesten oluşur) + makarna + salata türlü ve salatayı yiyim bari

aynı sıkıntı bendede oluyo canım,şimdiden baş ağrısı geliyorum diyor, bide işyerinde olunca çok zorlayacak gibi
Belirtilen ölçülerde yersen belki agrimaz. Zaten patateste kan sekerini yükseltiyor. Benim yaptigim yanlis dogru uygulamadgim icin guzel sonuc alamam ama olsun bana bi değişiklik oluyor.

günaydın kızlar
çikolatayı sütle birlikte alırsan sindirimi daha kolay olur daha çabuk yakılırmış
Evet baharda herkes dertli bu durumdan Karnım hep davul kasıklarıma karnıma belime de ağrı giriyor hatta 1-2 haftadır haa galiba şimdi diyorum ama yok
sen şimdi gelecek diye bekliyosun ya ondan gelmiyo. kız bi de hamile falan olursun sonra bir test mest yap

Yaaa ana evinde şimdi ekmek elden su gölden yaşıyorum göreceğim ben kendimi seneye:))
Allah kolaylik versin canim sana da
en güzel şimdi keyfini sürmek. çalışmaya başlayınca hem koşturmacadan insan önünü görmüyo hem de o an geri gelmiyo.
Şimdi canga yedim ya çikilata arkadaş alıp getirmiş illa ye eridin eridin diye akşam yemek yememeliyim bu sefer kesin kararlıyım fırın sütlaç yiyeceğim sadece
oh afiyet olsun. iyiki bişey yememişin ne yiycen daha

hepsi aynı günde biraz fazla olmuş sanki
diyetle kafayı bozcaz yakında (ahanda böyle) kız senin değerler düşük çıkıyo o da seni mutsuz ediyo motivasyonunu düşürüyo. benim bi arkadar B12 eksikliğinden depreşyon geçiriyodu bi arada. seninki de öyle bişeyler olmasın

diyetisyenin kendi hayrı yok sana nasıl olcek. başka bi doktora daha git istersen varsa.

amanda çalışırmış da gelemezmiş. amanda gelinlikler de giyermiş kız giyince bizde görek. gençliğimi yad ederim duygulanırım falan.

şişirmiştir bulgurya. sebzeye geçiş yapınca iner diye düşünüyorum nacizane
ay inşallah öyledir,hiç bu kadar saçma bi şey yaşamamıştım, pazartesi 60,3 ü görünce gözlerim faltaşı gibi açılmıştı,bugün 61,2 yi görünce yine gözlerim faltaşı gibi açıldı 2 side beklemediğim rakamlardı

ayyy çok çok mantıklı,çok sevdim bu fikri kurtarıcım benim
yanlız öğlen yemeğinde ne var biliyonuz mu?
türlü (çoğu patatesten oluşur) + makarna + salata türlü ve salatayı yiyim bari
Türlü ve salata yersen kurtarırsın canım patatesten oluşsun zaten sabah akşamda patitis yiyorsun ne olcekBen lahana çorbasını herkes her ögün yaparken sadece akşamları yediğim yemeklerin yanına eklemiştim öyle bile etki etmişti yani vücuda işkence çektirmeye gerek yok
Kalori tutmasan bile gün içerisinde uğradıkça ne yiyorsan yaz belki gaz veririz
sen şimdi gelecek diye bekliyosun ya ondan gelmiyo. kız bi de hamile falan olursun sonra bir test mest yap

oh afiyet olsun. iyiki bişey yememişin ne yiycen daha

Yarın sabah yapacağım zaten stres oldukça atıyor sanırım çünkü ihtimali %1 yani

Dünyayı yedim dünyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…