- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Oyy kuzum nasıl mutlu ettin beni anlatamamSen bu topigin nadide ciceklerinden birisin. En bastan sana kanim çok ısınmisti
Su renkli yazilarinla sık karsilasmak bana pozitif enerji veriyor. Iyiki aramizdasin hala sevgili akrep
ay hadi inşallah reçetemi de aldımsağol
günaydınGünaydınbegum75 başladınmı sende diyete
Sabah 1 patates üstüne az tuz pul biber karabiber ve yoğurt döküp yedim. Bakalım gün içinde Nasıl dayanıcaz
aynı sıkıntı bendede oluyo canım,şimdiden baş ağrısı geliyorum diyor, bide işyerinde olunca çok zorlayacak gibiGunaydin kizlar
Bu diyeti düzgün yapamıyorum. Bekirtilen miktarlarda yenilmesi gerekiyor ödemi atması icin. Bende benzeterek en azindan 2 kilo versem yeter. Cunku o kadar patates yiyemiyorum .
Dün başlangıç kilom 79.700 dü.
Dün 5 patates iki kase yogurt yemem gerekiyordu. Bense sadece 2 buçuk küçük boy patates ve bir buçuk kase yoğurt yedim. Gece baş agrim siddetlendi. Normalde agrimaz açlıktan oldu. Bende bir sütlü kahve içtim iyi geldi.gun bittiii...
Bugün ikinci gün kilom 79.100
Çok iyi gitmiş canım daha ne olsun bence 2 kilo vermesen bile tam olarak yaklaşacaksın şimdiden 600 gram gitmiş 1 gündeGunaydin kizlar
Bu diyeti düzgün yapamıyorum. Bekirtilen miktarlarda yenilmesi gerekiyor ödemi atması icin. Bende benzeterek en azindan 2 kilo versem yeter. Cunku o kadar patates yiyemiyorum .
Dün 5 patates iki kase yogurt yemem gerekiyordu. Bense sadece 2 buçuk küçük boy patates ve bir buçuk kase yoğurt yedim. Gece baş agrim siddetlendi. Normalde agrimaz açlıktan oldu. Bende bir sütlü kahve içtim iyi geldi.gun bittiii...
Begüş iş yerinde çok zor olur yapman en azından öğle yemeğini ye akşam patatesle geçiştirirsin o şekilde de etkisini gösterir bencegünaydın
bende sabah 1 patates+biraz yoğurtla yedim (saat 07:50 de)
ama şimdi çok acıktım, bide migrenim başlıycak gibi ensemde müthiş bir ağrı var,dayanamazsam bozarım ben ya
öğleni normal saatimde yiycem 12 gibi tabi dayanabilirsem
Aslında kötü degil canım.o kadar patatesi bende yıyemem canım.yıne baş agrın olursa bence ğatatesın yanında meyvede ye yada bırakGunaydin kizlar
Gunaydın canım. Bakicez dayanamazsak zorlayamaya gerek yok dimi . Bende ara ogun yapabılrım yeşil elmaylagünaydın
bende sabah 1 patates+biraz yoğurtla yedim (saat 07:50 de)
ama şimdi çok acıktım, bide migrenim başlıycak gibi ensemde müthiş bir ağrı var,dayanamazsam bozarım ben ya
öğleni normal saatimde yiycem 12 gibi tabi dayanabilirsem
Evet bu fikir daha güzelBegüş iş yerinde çok zor olur yapman en azından öğle yemeğini ye akşam patatesle geçiştirirsin o şekilde de etkisini gösterir bence
ayyy çok çok mantıklı,çok sevdim bu fikriBegüş iş yerinde çok zor olur yapman en azından öğle yemeğini ye akşam patatesle geçiştirirsin o şekilde de etkisini gösterir bence
Belirtilen ölçülerde yersen belki agrimaz. Zaten patateste kan sekerini yükseltiyor. Benim yaptigim yanlis dogru uygulamadgim icin guzel sonuc alamam ama olsun bana bi değişiklik oluyor.aynı sıkıntı bendede oluyo canım,şimdiden baş ağrısı geliyorum diyor, bide işyerinde olunca çok zorlayacak gibi
çikolatayı sütle birlikte alırsan sindirimi daha kolay olur daha çabuk yakılırmışevet begüş ya çubuk çikolatadan olan.ay canım çektı evde en haıfı tatlı o var.bide bitter yedım :)) olmamı..süt tatlı yerıne geçmiyo bana :)) heheh
sen saatlımı yıyon menulerını..aslında ara ogun meyve mıktarın ıyı ama gel gör bize anlat..napcaz biz ramazanda yaa.1 hafta herhal atlarım yemeklere sonra alışıyo vucut.
sen şimdi gelecek diye bekliyosun ya ondan gelmiyo. kız bi de hamile falan olursun sonra bir test mest yapEvet baharda herkes dertli bu durumdanKarnım hep davul kasıklarıma karnıma belime de ağrı giriyor hatta 1-2 haftadır haa galiba şimdi diyorum ama yok
en güzel şimdi keyfini sürmek. çalışmaya başlayınca hem koşturmacadan insan önünü görmüyo hem de o an geri gelmiyo.Yaaa ana evinde şimdi ekmek elden su gölden yaşıyorum göreceğim ben kendimi seneye:))
Allah kolaylik versin canim sana da
oh afiyet olsun. iyiki bişey yememişin ne yiycen dahaŞimdi canga yedim ya çikilata arkadaş alıp getirmiş illa ye eridin eridin diyeakşam yemek yememeliyim bu sefer kesin kararlıyım fırın sütlaç yiyeceğim sadece
hepsi aynı günde biraz fazla olmuş sankiBugün iki defa yürüyüşe çıktım kısa kısa 6000 adım attım öğle sonu 2 ince dilim tam buğday unundan kek yapmıştım onu yedim erimiş midir ki biraz :) birazdan da mantı var yemekte ama az yemeyi düşünüyorum çünkü akşam da misafirlige gideceğiz
diyetle kafayı bozcaz yakındakötü diye yemedim. Yarim patates bir büyük kase yogurtla duruyorum. Aksama rendeleyip firina koyup bide oyle denicem. Ustune de nar eksisi denerim. Haslama pul biber nane berbatti.
Bu arada tahlillerimi aldim.kan yine yerlerde benim cok dusuk depo demir özellikle . Doktor 6 aylık tedaviye ihtiyacın var ama kilo aldırır dedi. Kilo vermek istediğin icin vermiyorm dedi.oysa kan eksikligide kilo vermeyi zorlaştırıyor. Diyetisyene gittim sistem kapanmis gec kaldım. Diyetisyen bana bi seyler dedi tam anlamadım . Bi yerden sira alcakmisim sanirim obeziteye. 30 tl vercekmisim. Bi cihazda kendimi olcturcekmisim sonra kendisine gidecek misim. Kafam karıştı arastirma yapmalıyım.
diyetisyenin kendi hayrı yok sana nasıl olcek. başka bi doktora daha git istersen varsa.Kisa süreli en azindan moral olur biraz düşük rakam gormek dedim ve basladim. Ama inanilmaz kötü yiyemedim. Sabah yarim patates yarim bardak yogurt. Ancak yedim ama iskenceydi. Kanim düşük ya6 ay tedavi gormen lazim dedi ama dahiliyeci kilo vermek istediğimi bildigi icin yazmadi. Depo demir 3 lere inmis.
Diyetisyene gittim sistem kapanmis. Obeziteyle savastan sira alcam heralde sonra birsey olcturcekmisim 30 lira da para verip sonra diyetisyenn odasına gitcekmisim. Kafam karıştı. Simdi randevu alayim mi acaba obezite bolumune. Diyetisyende sismandi. Icerde bi kiz bana baktı doktorun misafiriydi bana bakarak zayiflamaya mi gelmis dedi. Heralde cook sismanlar gidiyor sadece
Suan açlıktan basim agriyorr. Firinin basinda bekliyorum oturdum. Rendeledim. Uzerine de azicik tuz serpicem.biraz mayonez biraz nar eksisi denicem. Obur türlü hasta olurum yiyemiyrm. Artik ne kadar dusersem.bu bi deneme cuma sabahi sonucu gorecez. Bu sabah 79.700 düm
amanda çalışırmış da gelemezmiş. amanda gelinlikler de giyermiş kız giyince bizde görek. gençliğimi yad ederim duygulanırım falan.sağol canım Allah razı olsun evet ya güzel yanı da var tabiki
Tuzsuz patatesi ben de sevmem ama mecbur kalınca napalım
ay hadi inşallah reçetemi de aldımsağol
Müsait olduğumda atayım o zaman canımm malum resimde yüzleri falan kapıcam ya
şişirmiştir bulgurya. sebzeye geçiş yapınca iner diye düşünüyorum nacizaneiki gündür bulgurdan mı dır nedir bilmem bu sabah 61,2 kilo geldim kızlar
neden acaba??kalori hesabını bırakır bırakmaz almayamı başladım ki
nehirnil111 @DisiAnka sbeden 07papatya @almina_14 abcde_123 ne diyonuz kızlar,niden böyle olduki??
ay inşallah öyledir,hiç bu kadar saçma bi şey yaşamamıştım, pazartesi 60,3 ü görünce gözlerim faltaşı gibi açılmıştı,bugün 61,2 yi görünce yine gözlerim faltaşı gibi açıldışişirmiştir bulgurya. sebzeye geçiş yapınca iner diye düşünüyorum nacizane
IyikiiiiOyy kuzum nasıl mutlu ettin beni anlatamamBende sizleri çok seviyorum iyi ki buradayım iyi ki sen bu topiği açmışsın bizlere yoldaş olmuşsun canım benim
İşe yarayacak tatilde çıtır çıtır selülitsiz dolaşman dileğiyle
Çok iyi gitmiş canım daha ne olsun bence 2 kilo vermesen bile tam olarak yaklaşacaksın şimdiden 600 gram gitmiş 1 günde
Türlü ve salata yersen kurtarırsın canım patatesten oluşsun zaten sabah akşamda patitis yiyorsun ne olcekayyy çok çok mantıklı,çok sevdim bu fikrikurtarıcım benim
yanlız öğlen yemeğinde ne var biliyonuz mu?
türlü (çoğu patatesten oluşur) + makarna + salatatürlü ve salatayı yiyim bari
Kalori tutmasan bile gün içerisinde uğradıkça ne yiyorsan yaz belki gaz veririziki gündür bulgurdan mı dır nedir bilmem bu sabah 61,2 kilo geldim kızlar
neden acaba??kalori hesabını bırakır bırakmaz almayamı başladım ki
nehirnil111 @DisiAnka sbeden 07papatya @almina_14 abcde_123 fiyonkbayan ne diyonuz kızlar,niden böyle olduki??
sen şimdi gelecek diye bekliyosun ya ondan gelmiyo. kız bi de hamile falan olursun sonra bir test mest yap
oh afiyet olsun. iyiki bişey yememişin ne yiycen daha
Birakmam da bir sutlu kahve ictim gecti bas ağrımAslında kötü degil canım.o kadar patatesi bende yıyemem canım.yıne baş agrın olursa bence ğatatesın yanında meyvede ye yada bırak
Gunaydın canım. Bakicez dayanamazsak zorlayamaya gerek yok dimi . Bende ara ogun yapabılrım yeşil elmayla
Iyikiiii
77 yi ucundan göreyim sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?