Olabilir belki gözünden agzina kacan yiyecekler vardiriki gündür bulgurdan mı dır nedir bilmem bu sabah 61,2 kilo geldim kızlar
neden acaba??kalori hesabını bırakır bırakmaz almayamı başladım ki
nehirnil111 @DisiAnka sbeden @07papatya @almina_14 @abcde_123 fiyonkbayan ne diyonuz kızlar,niden böyle olduki??
Göreceksin canım inan kendine pes etmeden devam etmen bile büyük başarı hiç bırakmıyorsun ben mesela o konudabegum75 kuzusunu da çok takdir ediyorum sizler çok istikrarlı hırslı bayanlarsınız
bence senin yaptığın spor diyet aslında boşa gitmedi. hepsi sonradan gösteriyo kendini.77 yi ucundan göreyim sevinicem
Olabilir belki gözünden agzina kacan yiyecekler vardirsabah sicaga yakin su iç cok güzel etkiliyor bağırsakları
sana katılıyorum, vücut tutuyo tutuyo sen istikrarlı devam edersen sonra bir anda koyveriyo ve iniyo kilolarbence senin yaptığın spor diyet aslında boşa gitmedi. hepsi sonradan gösteriyo kendini.
ben de zaten begüme bakım hiiiç moralimi bozmuyorum. bozulsa da buraya geldiğimce düzeliyorum. bu kadar uğraştıktan sonra beyin gücüyle de zayıflarız gibi geliyo bana. offfGöreceksin canım inan kendine pes etmeden devam etmen bile büyük başarı hiç bırakmıyorsun ben mesela o konudabegum75 kuzusunu da çok takdir ediyorum sizler çok istikrarlı hırslı bayanlarsınız
Aynen canim bi baktim baya kilolu yüzü 90 kiloyum diyor zaten. Benim b12 de bakıldı eksiklik yok atayimda bak.ya ben diyorum kii endokrinoloji bölümüne mi gitsem. Hani orada karaciger vs salgılari olcuyorlar bi sürü degerlendirme yapiliyormus. Ama gidilir mi ki acaba o bölüme. Gitme sebeplerinde şişmanlıkgünaydın kızlar
çikolatayı sütle birlikte alırsan sindirimi daha kolay olur daha çabuk yakılırmış
sen şimdi gelecek diye bekliyosun ya ondan gelmiyo. kız bi de hamile falan olursun sonra bir test mest yap
en güzel şimdi keyfini sürmek. çalışmaya başlayınca hem koşturmacadan insan önünü görmüyo hem de o an geri gelmiyo.
oh afiyet olsun. iyiki bişey yememişin ne yiycen daha
hepsi aynı günde biraz fazla olmuş sanki
diyetle kafayı bozcaz yakında(ahanda böyle) kız senin değerler düşük çıkıyo o da seni mutsuz ediyo motivasyonunu düşürüyo. benim bi arkadar B12 eksikliğinden depreşyon geçiriyodu bi arada. seninki de öyle bişeyler olmasın
diyetisyenin kendi hayrı yok sana nasıl olcek. başka bi doktora daha git istersen varsa.
amanda çalışırmış da gelemezmiş. amanda gelinlikler de giyermiş kız giyince bizde görek. gençliğimi yad ederim duygulanırım falan.
sağol canım benim, sonucu gördükçe motivem artıyo
içine giremediğim pantolonlarım vardı dün onları daratlmak için terziye getirdim bu beni çok mutlu etti
bugünkü rakam motivemi biraz sarssada yıkılmadım ayaktayım
herkeşler lütfen pes etmeden devam etsin, zor olsada imkansız değil
dün yediklerimi yazayımsbeden nehirnil111
sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık ( saat. 07:50)
öğlen: rosto köfte,bulgur pilavı,cacık (saat. 11:5o)
ara öğün:3 kayısı,1nektarin (saat 15:30)
akşam:bulgur pilavı,ayran ( saat. 18:00)
spor:30 dakika eliptik
su:1,5 litre (ama onun harici,soda açık çay,yeşil çay toplam 1 litre içmişimdir)
Bence de canım azmin zaferini kutlayacağız buradaben de zaten begüme bakım hiiiç moralimi bozmuyorum. bozulsa da buraya geldiğimce düzeliyorum. bu kadar uğraştıktan sonra beyin gücüyle de zayıflarız gibi geliyo bana. offf
bence sen direk diyetisyeni değiştir. imkanı yoksa başka bi bölüme git ya da toptan check up yaptır. zaten ne olursa olsun seni diyetisyene yönlendireceklerdir.Aynen canim bi baktim baya kilolu yüzü 90 kiloyum diyor zaten. Benim b12 de bakıldı eksiklik yok atayimda bak.ya ben diyorum kii endokrinoloji bölümüne mi gitsem. Hani orada karaciger vs salgılari olcuyorlar bi sürü degerlendirme yapiliyormus. Ama gidilir mi ki acaba o bölüme. Gitme sebeplerinde şişmanlık
sayemde herkesin motivasyonu artıyorben de zaten begüme bakım hiiiç moralimi bozmuyorum. bozulsa da buraya geldiğimce düzeliyorum. bu kadar uğraştıktan sonra beyin gücüyle de zayıflarız gibi geliyo bana. offf
Aynen canim bi baktim baya kilolu yüzü 90 kiloyum diyor zaten. Benim b12 de bakıldı eksiklik yok atayimda bak.ya ben diyorum kii endokrinoloji bölümüne mi gitsem. Hani orada karaciger vs salgılari olcuyorlar bi sürü degerlendirme yapiliyormus. Ama gidilir mi ki acaba o bölüme. Gitme sebeplerinde şişmanlık
Begüm en azindan yol alıyor bende cikiyorum iniyorum çıkıyorum iniyorumGöreceksin canım inan kendine pes etmeden devam etmen bile büyük başarı hiç bırakmıyorsun ben mesela o konudabegum75 kuzusunu da çok takdir ediyorum sizler çok istikrarlı hırslı bayanlarsınız
Insallah baska ne deyim ah ahhhbence senin yaptığın spor diyet aslında boşa gitmedi. hepsi sonradan gösteriyo kendini.
Burada sadece bulgurun sisip su tuttugunu görebiliyorum.dün yediklerimi yazayımsbeden nehirnil111
sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık ( saat. 07:50)
öğlen: rosto köfte,bulgur pilavı,cacık (saat. 11:5o)
ara öğün:3 kayısı,1nektarin (saat 15:30)
akşam:bulgur pilavı,ayran ( saat. 18:00)
spor:30 dakika eliptik
su:1,5 litre (ama onun harici,soda açık çay,yeşil çay toplam 1 litre içmişimdir)
inşallah öyledir yarın sabah normale dönmesini istiyorumBurada sadece bulgurun sisip su tuttugunu görebiliyorum.
Olsun sonuçta sürekli çıkmıyorsun ya da sabit değilsin bu vücudunda değişikliklerin olduğunu gösterirBegüm en azindan yol alıyor bende cikiyorum iniyorum çıkıyorum iniyoruminer misin cikar misin
Ben diyetisyenin verecegi diyeti asla yapmam. Dun zaten ilgilenmedi sistem kapandi dedi. Benim amacim tahlillerimi yaptirip kilo vermemi zorlastiran şeyleri ogrenmekti. Endokrinoloji bölümüne gitmem abes olur mu suphe içindeyimbence sen direk diyetisyeni değiştir. imkanı yoksa başka bi bölüme git ya da toptan check up yaptır. zaten ne olursa olsun seni diyetisyene yönlendireceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?