♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım o kan hapını mutlaka kullan,ferritin benimde 2,3 e kadar düşmüştü, 1 senede ancak 18 e çıkabildi ki buda yetersiz bence, tekrar başlayacağım ben ilaca, doktordunda kilo alcaksın diye yazmaması çok tuhaf sağlık herşeyden önemli, ben hapa başlarkende kilo aldırır dediler ama yan etkilerini yaşadıkça ne olursa olsun herşeyi göze alıyorum diyerek başlamıştım ve iykide başlamışım, çok şükür kiloda almadım yan etkileride azaldı

Ben diyetisyenin verecegi diyeti asla yapmam. Dun zaten ilgilenmedi sistem kapandi dedi. Benim amacim tahlillerimi yaptirip kilo vermemi zorlastiran şeyleri ogrenmekti. Endokrinoloji bölümüne gitmem abes olur mu suphe içindeyim
imkanın varsa git derim,hem kontrol etmiş olursun,hemde doktorunla bunu paylaş uzun zamandır deniyorum spor yapıyorum veremedim neden olabilir diye, diyetisyenede git onunlada paylaş bunu,işin ehlinden bilgi almak herzaman iyidir.hem ikisinide dinlersin ortak bi fikrin oluşur

gercekten cok aptalcaydi. Doktor yardimcisina sadece bir hasta geldi sonuc gostermeye dedi bende ikinciydim saatte 4 e geliyordu .. sabahta hastasi yoktu. Ben varken. Oyle birine denk gelmişim digerleri dolu doluydu. Ya kan olmadan hic bişey olmaz once sağlık. Ben de salak gibi tamam dedim. Senin kan ilacinin adi ne canim

O diyetisyen bayani görmek istemiyorum bi daha. o once kendini zayiflatsin . Insanin ici karariyor..Zayıf olmaları lazim diyetisyenlerin tamam arastrym olmazsa endokrijne gideyim.

özelden yazayım hapın adını burda sakıncalı olmasın

dün öğlen yediklerime baktın mı :))
Ay kız yok görmedim. Sayfaların hepsini okuyamadım daha yavaş yavaş okuyorum. Bulurum birazdan

Ay hadi inşallah :)

Şimdi canga yedim ya çikilata arkadaş alıp getirmiş illa ye eridin eridin diye akşam yemek yememeliyim bu sefer kesin kararlıyım fırın sütlaç yiyeceğim sadece
bak yaaaa tatlıyı yiyebilmek için yemek yemekten vazgeçiyo ama o tatlıyı yiycek illa

sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
peynir zeytin

öğleeeee :)
1 büyk kase çorba
3 köfte
3 parça tavuk
bulgur pilavı
ezme
salata
künefe
dondurma
hala karnım şiş :)))
Kız bu ne künefeler dondurmalar. Ben yesem kesin artı çıkarım. Ama sen sabit kalmışson maşallah. Saçın başın yolunmalıksın he

Dün çocuklarla fotograflarimiza videolarimiza bakip bakip duygulandim zaten 2 ayi geçti yaa cok özledim.
Onlar da beni cok özlemiş ariyo hep velilerim konuşuyorum cocuklarla da ahh ah
Yaa fazlasiyla kiymetini biliyorum zati bilmem mi:))

Canim gecmis olsun doktora gittin galiba dimi.
Yani bariz şekilde görünen demirin baya düşük bunun icin hap kullanman lazim duzenli olarak ki vermistir doktor herhalde. Birde bazi besinler demiri düşürüyor onlara dikkat et.
Cok düşük olmasa da b12 de yüksek sayilmaz. Halsizlik çarpıntı nefes darligi bulanik görmeye sebep olabilir.

bulgırdandır o şekerim no panikk

Ay ay ay utandımmmm :) :) atcam canım etiketlerim herkeşcikleri :)

Ah canim vermedi. Diyetisyene gitmek istedigimi bildigi icin kilo aldirir yazmiyorum o yüzden dedi.o saf ben saf ciktim odadan. O zaman b12 hapida alırım. Sut demir emilimini dusuruyor mesela. Peki endokrinoloji bölümü hakkinda bilgin var mi hiç gittin mi oraya gideyim diyrm

Amaannn salla kiz ev işini:))
Kahvaltida bizimkilerde açtı da sinir olfum o adama torunu yasindakiyle olmaya calisirsa öyle olur kart zampara:)
oylemiymisss. Konuya vakif olamadim bi oandirmacalar var ankadimda.buraya bakmaktan anlamamisim. Sallanacak gibi degil bayadir salladim zaten kanepeler çekilecek camlar var vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…