♥haftalık kilo verme yarışması♥

Madem ki böyle deyip yazmiyor seni yonlendirseydi endokrinolojiye ki yazmasi lazim bence. B12 hapini al zaten bunu hepimizin almasi lazim vitamin bi nevi enerji verir halsiz hissetmemizi önler.
Gitmen gereken endokrinoloji senin.
O bölüm de diyabet kemik erimesi metabolizma kolestrol salgi bezlerinin nasil calistigi bunlari inceliyor.

oylemiymisss. Konuya vakif olamadim bi oandirmacalar var ankadimda.buraya bakmaktan anlamamisim. Sallanacak gibi degil bayadir salladim zaten kanepeler çekilecek camlar var vs vs
Evet bi sebekeymis galiba kadin tarafi dolandirmislar:)
Bahar temizligi dimiii nefret ederim cam silmekten kac kere sildin de bu yaşına kadar belki 2 yada 1:))

Herkes öğle yemeğine gitti galiba başımı dikip kaldim:))
Afiyet olsun kizlar
Ben de gidip saçımı yikayayim bari sonra da kitap okurum bugün bitirmem lazim kitabi.

Haftasonu bosver işi gücü yat amacsizca:)
Olur mu hiç yarın izinliyiz galiba mesela annem gelecek camları sileceğiz halılarımı yıkamaya verdim duvarları koltuğu sileceğim perdeler yıkanacak bahar temizliğine başladım önümüzdeki hafta içine sadece dolap içleri kalsın diye planladım anlayacağın bir kaç gün uykusuzum

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden az yoğurt çorbası (yaz geldi ya artık çorba isteğim sıfırlandı) + yarım gögüs pişmiş tavuk + 3 ymk kaşığı makarna + 1 kase salata - 328 kalori

Birazdan nescafemi içerim akşama da yemeğim yok ya çorba içeceğim ya da kereviz alıp salata yapacağım ne zamandır yemiyordum

ay o duvar silme işi beni çok korkutuyo hiç silmedim bu senede silmem ama seneye silmem lazım düşündükçe bile sıkıntı geliyo sana kolay gelsin canım
bizimde bu hafta sonu nikah olayları var, ev yarından itibaren dolar yine
artık onlar gidince yapabilirsem yaparım temizliğimi

Mop aldım onun için elimle değilde mopa aspirin sıkıp silmeyi deneyeceğim bakalım canım Ramazan girerse yapamam aileleri iftara almam gerekir ee sonrasıda yaz ve bizim evde sıcaktan durulmuyor o yüzden şu son 2 hafta yaptım yaptım dedim başladım bir şekilde gerçi henüz yaptığım bir şey yok halıları anca adamlara teslim ettim akşam hiç halim kalmıyor ki Allah sana kolaylık versin asıl benimki bir kaç gün sen günlerce misafir ağırlıyorsun

kereviz varmı hala bizim buralarda yok artık
bende menümü yazayım
sabah: patates+yoğurt
öğlen:çoban salata+ patates+türlü (taze fasulye ve kabaktan yapmış, patates koymamış bu sefer bende patatessiz türlü mü olur didim kendi patatesimden yedim )azcıkta yoğurt yedim
doydum mu hayııırrreve gidene kadar idare eder umarım, bide akşamada yemek yok ufff sıkıldım bu yemek işinden biri olsada yapsa yemekleri

mop mantıklı, elektrikle çalışan bişey di demi o? sen sil bakalım bizede bilgi verirsin ona göre alırız bizde :))
bu sefer farklı bide, nikahtan sonra sülale bana doluşmaz inşallah en korktuğumda bu,bide yemek falan derse k.valdem kızarım valla dağılsın gitsin yesinler yemeklerini bide sülaleye yemek dağıtamam evde

Simdi randevu aliyorum o zaman yarina doktorun yaptigi yanlıştı. Neyseki onunla kalmicam.

Evet bi sebekeymis galiba kadin tarafi dolandirmislar:)
Bahar temizligi dimiii nefret ederim cam silmekten kac kere sildin de bu yaşına kadar belki 2 yada 1:))
Aaa baya az silmissin gozumde buyutmesem zor değil. Ilk sene sabahtan aksama kadar iki cami siliyordum. Simdi bi cirpida siliniyor aslinda. Onceden her seyi zor zannediyordum bahar temizliği değil genel yapilmasi gerekenler aslinda. Kafama göreyim ben. Tulleri perdeleri yikamistim onceden bazi camlari silmistim

Kereviz bilmiyorum ki hiç almadım ne zamandır yok mudur yoksa semizotu alırım ufak bir demek onu yerim yoğurtla çok faydalıymışGüzel menün kuzum meyve göremedim akşam yersin herhalde

Yok canım aşağıdaki moptan saplı falan deneyeceğim eğer olmazsa elimle silerim artık bir güzelAynen öyle yaparsın canım sende açık açık bu kadar insanla yemek olmaz dışarıdan hazır birşeyler söyleriz dersin pide lahmacun falan

ay yok ne münasebet ben düğün sahibi değilim, karnı acıkan gitsin yesin lokantada,bi pide en az 12-15 tl arası o kadar kişiye söylersem batarım heralde, uff şimdiden sıkıntı bastı

ay yok ne münasebet ben düğün sahibi değilim, karnı acıkan gitsin yesin lokantada,bi pide en az 12-15 tl arası o kadar kişiye söylersem batarım heralde, uff şimdiden sıkıntı bastı
Sen söyleme canım zaten ben herkes kendi söyler diye söyledim lahmacun söyleyip yesinler yani 3-5 TL bir şeydir batmazlar ne sen ödeyeceksin milletin yemeğini yok artık

begüş aynı sorun bendede var bu sabah 62 ile uyandım.halbuki 61,6 idim.ama ben biliyorum nedenini maalesef bende pirinç pilavı yedım hemde akşam dayanamadım.acayıp çıkardı tartıda benı ya.çok moralım bozuldu muhtemelen senınkıde oyle oldu..şimdi çıkıyom tartıya hala 62 aman yaa

bulgurdamı yemiyek bu ne yaaa
hayır + çıkmak normalde bide 900 ne ya sanki 1 kilo bulgur yedim, ne saçma, neyse yarın sabah belli olur bakalım
patitiz diyeti nasıl gidiyo bakalım, öğlenki pattizini yedin mi?

oh afiyet olsun..

Ben diyetisyenin verecegi diyeti asla yapmam. Dun zaten ilgilenmedi sistem kapandi dedi. Benim amacim tahlillerimi yaptirip kilo vermemi zorlastiran şeyleri ogrenmekti. Endokrinoloji bölümüne gitmem abes olur mu suphe içindeyim
canım devlet hastanesındekı dıyetısyenler pek ılgılenmıyo zaten otomatıge baglamış gibi bi liste verıp gonderıyolar.mumkunse ozel olsun yada kendı ıradenle ver tabı.ama tahlıller önemli tabi

Ohh afiyet olsun canım ne güzel ben koştur koştur sabah 1 tane yumurta yedim çıktım çok acıktım şuanda
kız sen zaten hep okadarcık yıyıp çıkıyodun genelde hehe :))

ah yazık ya.hala açılmadı egıtım öylemi.pekı bu karne işi falan ne olacak.çocuklar aynı sınıfı tekrarmı okuyacak.ne karışık

oh afıyet olsun.

afiyet olsun.begüş bende patates salatası yaptım ve yayla çorbasıyla yedim.çıktık biz dıyet listesınden

sen niye agırlıyon ya.ka.valıdene gıtısnler..tek gelınmısın.tepene çıkarma boşver aynen herkes dagılsın

hiçte basmasın boşver elalemden

kız öyle deme şimdi k.v. toplar milleti benim eve huyudur biliyorum, bunun önüne geçmem lazım

listeden çıktık evet ama sabahın 6 sında kalkmışım işe gelmişim 3 patatesle gün mü geçer ya
akşamı hafif geçiririm durabilirsem sadece patatesle durmaya çalışcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…