♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız bende önune geç izin verme diyom.huyunu degiştirisn söyle ona kolayına gelıyodur tabi.iş yapan var nede olsa.rahatını bozmayacak
geçmez ever papatesle.valla bunu 3 gun yapanda ıyı ırade var demekki

kız bende önune geç izin verme diyom.huyunu degiştirisn söyle ona kolayına gelıyodur tabi.iş yapan var nede olsa.rahatını bozmayacak
geçmez ever papatesle.valla bunu 3 gun yapanda ıyı ırade var demekki

söylerim canım tabi yerse, o napar eder toplar milleti sonucu size yazarım pazartesi günü
ay evet ya çok irade var yapanlarda

hava çok kotu burda 2 gundur yagmur ruzgar.yürüyüşte olmuyo evde ne yaparsak artık..

internetin çoksa,jillan falan yapabilirsin

canım sen kontrollerini tam olarak yaptır bi sorun çıkmasın. b12 normal koşullarda da alınması gerekiyo. vücut kendi üretemediği için. yetişkinler için eczanelerde kapsül olarak satılıyo günde bi tane olarak alabilirsin onun kiloyla bi alakası yok hem de eksikliğini kapatmış olursun. bence de kan hapı gerek sana. sen doktora kan hapını da sormayı unutmaki belki de sen istemediğin için kolayına gelip yazmıyodur bazıları yapıyo öyle.

sayemde herkesin motivasyonu artıyor
evet kendime örnek alıyorum seni

Ben diyetisyenin verecegi diyeti asla yapmam. Dun zaten ilgilenmedi sistem kapandi dedi. Benim amacim tahlillerimi yaptirip kilo vermemi zorlastiran şeyleri ogrenmekti. Endokrinoloji bölümüne gitmem abes olur mu suphe içindeyim
en azından kendini kontrol ettirmiş olursun. inşallah bi şey çıkmaz da sen de sıkıntıya girmezsin. git genede. burda hastane saat 4 oldumu hasta kabul etmiyo belki orda da öyle yapmışlardır. sistem kapandı falan filan diyolar ya. geri kalanı doktorun işgüzarlığı işte.
bildiğim kadarıyla kan hapı almadan zaten kan seviyesi düzelmiyo. içindeki alyuvarlar akyuvarlar falan sayısı normal çıkına kadar kullanmak gerekiyomuş. iyiki de almışsın

bulgurdamı yemiyek bu ne yaaa
hayır + çıkmak normalde bide 900 ne ya sanki 1 kilo bulgur yedim, ne saçma, neyse yarın sabah belli olur bakalım
patitiz diyeti nasıl gidiyo bakalım, öğlenki pattizini yedin mi?
bulgur lif içerir bebeem o yüzden iki kaşık yeyince kilo almazsın. şişkinlik var sende belki de havadan sudan oldu niy bulgura kabahat buluyon

senin o k.v ni elime geçirsem yolacam zaten. bu ne len. herkes kendini akıllı sanıyo oh ne ala

ayy iyi insan lafının üstüne gelirmiş şimdi telefon etti yarın geliyolar
canımcım +900 ü görünce kilo aldım diyemiyorum napim bende bulguru suçluyorum bu akşamıda hafif geçirirsem ak koyun kara koyun belli olur yarın sabah
yanlız ben yarından itibaren pek gelemeyebilirim malum hem resmi tatil, hem misafir cumarteside nikah var,ama duurr cuma burdayım ayy çok şükür arada nefes alabilcem ama cumartesi pazar baya yoğun olcam

genemi. kız bu senin tatil olduğun günleri takip ediyo. cumaya bekleriz artık ne diyim insan düşününce bile sinir oluyo. kız sana diyorum da sanki kendim çok engelliyorum. bi geldilermi 2 ay çıkmıyolar. gidin diyorum gene gitmiyolar yüzsüz olduk iyice. allahtan aynı şehirde oturmuyoruzda zırt bırt gelmiyo. yoksa kafayı yerdim heralde. bak gene sinirlendim şimdi

kızlar şu an çok büyük bir açlık çekiyorum. öğlen koca bir tabak mercimek çorbası bir dilim ekmek biraz da domates salatalık yedim. ama doymadım. tatlı almadan doyduğumu hissetmiyorum ben. şimdi bi tane yeşil elma yiycem inşallah keser. olmazsa bi de azşekerli nescafe yaparım ki bu kilo yapar demi? nehirnil111 nerdesin tatlısısızlık çekiyorum.

aynı şehırde yaşamak zor herhal.ben uzaktayım Allahtan ana fiyonkbayan ın dedıgı gibi geldiklerınded 1 ay kalıyolar gına gelıyo..ama bu sefer tayınde ıkı ailenınde yakınlarından yer istedık bakalım kime denk gelıcez :))

hiç sıcak çikolata denedınmi..hem tadı çok güzel hem 80 kalori..bayılırım ben.çocuklarımda süt içmediginde yapıyorum sevıyolar böyle

Domates salatalık beni acıktırıyor canım ondan olmuş olabilir fazla bir şey yememişsin zaten elma ye bakalım işe yarayacak mı yoğurtla beraber yemeye çalış tek başına o da acıktırırBen hep çekiyorum o tatlı olayını

Endokrinolojiye gidecektim. Randevu alinmiyor. Uzman hekim uygun görürse gonderiyormus. Bende vazgeçtim. Aile hekimine danisarak b12 ve kan ilaci alacam . Sen patates diyetine mi basladinn

hayırlısını versin ama ben olsam ikisinden de uzakta isterim. şahsen şu an eşimin tayinine bakarken kendimize göre yerler bulmaya çalışıyoruz.

evet ya yılların tatlıkoliği olduğum için alıyorum seni.

hiç sıcak çikolata denedınmi..hem tadı çok güzel hem 80 kalori..bayılırım ben.çocuklarımda süt içmediginde yapıyorum sevıyolar böyle
nehir az önce aynısını teklif etti. gidiyim de içiyim ben en iyisi. akşam pilates yapar yakarım artıkın. (böyle söyleyince de hiç yapamıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…