- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
tatil günleri=temizlik günleri Allah kolaylık versinKızlar ben pazartesiye kadar olmayabilirim izin yapabiliriz Cuma gününü izinden düşersek öyle olacakmış yarın resmi izin zaten
Sağol canım bilseydim temizliği erteler farklı planlar yapardım ama başladık bi keretatil günleri=temizlik günleri Allah kolaylık versin
insan tatillerde daha çok yoruluyo bazen işyerinde dinlendiğimi düşünüyorumSağol canım bilseydim temizliği erteler farklı planlar yapardım ama başladık bi kere
Aynen Begüş ben mesela kesin pazartesiye bitik geliriminsan tatillerde daha çok yoruluyo bazen işyerinde dinlendiğimi düşünüyorum
seni elime geçirirsem kaçarın yok yolcam :)ahaha yolma beni ama çok iidi kuzum ya. bugün dikkat ediyorum ve edicem de inşallah :)
Haftasonu çok tenha olacak burası zannımcaayy iyi insan lafının üstüne gelirmiş şimdi telefon etti yarın geliyolar
canımcım +900 ü görünce kilo aldım diyemiyorum napim bende bulguru suçluyorumbu akşamıda hafif geçirirsem ak koyun kara koyun belli olur yarın sabah
yanlız ben yarından itibaren pek gelemeyebilirim malum hem resmi tatil, hem misafircumarteside nikah var,ama duurr cuma burdayım ayy çok şükür arada nefes alabilcem ama cumartesi pazar baya yoğun olcam
Cok tesekkur ederim canım. Endokrine istege bagli sira alinmiyrmus. Vazgectim gitmeyecem daha bi yere. Benim tek sorun kan demir eksiklgi girunuyr.Yarin kan ilacini alacam b12 yi de hem kendime hem esime alcam. iyiki soyledin. Az olmasi yasam kalitesini düşürüyorcanım sen kontrollerini tam olarak yaptır bi sorun çıkmasın. b12 normal koşullarda da alınması gerekiyo. vücut kendi üretemediği için. yetişkinler için eczanelerde kapsül olarak satılıyo günde bi tane olarak alabilirsin onun kiloyla bi alakası yok hem de eksikliğini kapatmış olursun. bence de kan hapı gerek sana. sen doktora kan hapını da sormayı unutmaki belki de sen istemediğin için kolayına gelip yazmıyodur bazıları yapıyo öyle.bu arada ben istemem demedim. Kendi yazmicam ama kilo aldirir dediondan sonra tamam dedim.
evet kendime örnek alıyorum seni
en azından kendini kontrol ettirmiş olursun. inşallah bi şey çıkmaz da sen de sıkıntıya girmezsin. git genede. burda hastane saat 4 oldumu hasta kabul etmiyo belki orda da öyle yapmışlardır. sistem kapandı falan filan diyolar ya. geri kalanı doktorun işgüzarlığı işte.
bildiğim kadarıyla kan hapı almadan zaten kan seviyesi düzelmiyo. içindeki alyuvarlar akyuvarlar falan sayısı normal çıkına kadar kullanmak gerekiyomuş. iyiki de almışsın
bulgur lif içerir bebeem o yüzden iki kaşık yeyince kilo almazsın. şişkinlik var sende belki de havadan sudan oldu niy bulgura kabahat buluyon
senin o k.v ni elime geçirsem yolacam zaten.bu ne len. herkes kendini akıllı sanıyo oh ne ala
ya ama ama bi ara baya kasmıştım ondan sabit kaldım da yarın artıda çıkarım gibiseni elime geçirirsem kaçarın yok yolcam :)
Bu seferlik boyle olcak canim,pazartesiye tam tekmil burdayimHaftasonu çok tenha olacak burası zannımca
Oyy kiyamammsbeden
Can'ım dominant bir karar aldım şu anda 90 günlük diyete başlayacağım ama rqmazana kadar yapacağım beni kalori yarışmasından sil Can'ım
Geçen sene bu diyetle 45 günde 8 kilo vermiştim bakalım bu sene ne olacak :)
Bu resmi tatilin acisini ben cekecemKızlar ben pazartesiye kadar olmayabilirim izin yapabiliriz Cuma gününü izinden düşersek öyle olacakmış yarın resmi izin zaten
super yurumussun canimsbeden bugün 10653 adım
yok ben yapmadım. bendemi yapıyımki bilemedim?
Mazur gör bebeğim bir aydır uyku yüzüne hasret bir anneydim ben yatağını unutmuş bir anneOyy kiyamammkız bi gittin geldin herseyi unutmussun. Kalori takibi hiç yapmadım ki ben. Bi kac kisiyi nehir takip ediyordu. Normal listede listedesin. Yoksa onu da mi istemiyorsun
hmm pardon beni etiketlemişsin de üstüme alındıydım. bence de başka bi diyet yap çok zor geldi banada.bugün bu ikinci ben papatyaya yaziyorum sen cevapliyorsun ikidir :) Ama digerlerini değil Bazen sitede karışıklık oluyor isimler bile degisik cikip sonradan düzeliyor. Yani patatesi papatyaya sormustum . Sana da onermem. Sıkıcı berbat gecti benim hakkindan gelemedim. Patatesi azicik yiyorum oda ise yaramadı. Ama yine de formaliteden devam yarin son gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?