♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden Can'ım dünki kalorim 1550 çok kötü biliyorum ama moralim çok bozuk nedense lavaboya çıkamıyorum limonlu su içiyorum sabah akşam hurma yiyorum akşam yemeği faslını 5-6 gibi bitiriyorum o da çok az birşey ama offf ne bileyim ya
Hiç eksi göremiyorum onca çabaya rağmen

sbeden
Can'ım dominant bir karar aldım şu anda 90 günlük diyete başlayacağım ama rqmazana kadar yapacağım beni kalori yarışmasından sil Can'ım
Geçen sene bu diyetle 45 günde 8 kilo vermiştim bakalım bu sene ne olacak :)

Haftasonu çok tenha olacak burası zannımca

Bugün yediklerim
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Ara: sade nescafe
Öğle : 1 kepçe düğün çorbası , 2 kaşık et sote , 3-4 elma dilimi fırın patates , salata
Ara: çilek (5-6 adet)
Sıcak çikolata içtim yanında da 2 minik kurabiye
Akşam: etli patlıcan yemeği (az)

Cok tesekkur
Cok tesekkur ederim canım. Endokrine istege bagli sira alinmiyrmus. Vazgectim gitmeyecem daha bi yere. Benim tek sorun kan demir eksiklgi girunuyr.Yarin kan ilacini alacam b12 yi de hem kendime hem esime alcam. iyiki soyledin. Az olmasi yasam kalitesini düşürüyor

Oyy kiyamamm kız bi gittin geldin herseyi unutmussun. Kalori takibi hiç yapmadım ki ben. Bi kac kisiyi nehir takip ediyordu. Normal listede listedesin. Yoksa onu da mi istemiyorsun

yok ben yapmadım. bendemi yapıyımki bilemedim?
bugün bu ikinci ben papatyaya yaziyorum sen cevapliyorsun ikidir :) Ama digerlerini değil Bazen sitede karışıklık oluyor isimler bile degisik cikip sonradan düzeliyor. Yani patatesi papatyaya sormustum . Sana da onermem. Sıkıcı berbat gecti benim hakkindan gelemedim. Patatesi azicik yiyorum oda ise yaramadı. Ama yine de formaliteden devam yarin son gun

Oyy kiyamamm kız bi gittin geldin herseyi unutmussun. Kalori takibi hiç yapmadım ki ben. Bi kac kisiyi nehir takip ediyordu. Normal listede listedesin. Yoksa onu da mi istemiyorsun
Mazur gör bebeğim bir aydır uyku yüzüne hasret bir anneydim ben yatağını unutmuş bir anne
Okey kalori yok Ramazan'a kadar diyet var :)

hmm pardon beni etiketlemişsin de üstüme alındıydım. bence de başka bi diyet yap çok zor geldi banada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…