♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya ama ama bi ara baya kasmıştım ondan sabit kaldım da yarın artıda çıkarım gibi
Kaç çıktın kuzu ben yetiştim sana haberin olsun

Bu seferlik boyle olcak canim,pazartesiye tam tekmil burdayim
Tamam şeker özlicez seni valla :) gerçi yarın da buralarda olursun ama
Bu resmi tatilin acisini ben cekecemBuralar isiz olacak yanlizliktan yemezsem iyi
Yeme kız sakın. Şu patates diyeti nasıl gidiyo sonuçlar iyi mi

super yurumussun canim
Ama ben artık yapamicam takibi cok zormuş hergun takip etmek beyin yoruluyor
Ay dimi canım bana hal vermişsindir inşallah. Vicdan yaptım çünkü ben de yarım bıraktım diye. Ama çok zorlamaya başladı işe girince.

hmm pardon beni etiketlemişsin de üstüme alındıydım. bence de başka bi diyet yap çok zor geldi banada.
Senin papatya etiketlemisti
Inanir misin bu benim hayattaki ilk diyetimdi onuda beceremedim elime yüzüme bulastirdim. Bugün yuruyus bandinda günlük 20 bin adim atmaya çalışıcam. Savas bitmiyor. Sen ne halledesin. Bi 79.900 gorseen acayip etki eder psikolojine

Sana zaten hak vermistim. Günlük takip zor. Ben bide yarim yamalak bildirimlerden hevesim kacti. Tam savasci uyeler olacak ki insan gaza gekecek daha cok caba gosterecek. Diyeti elime yüzüme bulastirdim. Tarif listesinden daha az geldim. Bi ise yaramadi utanıyorum

Pazartesi: 53,2
Salı: 52,2
Çarşamba: tartılmadın
Perşembe : 51,7 ( 5 yıldır bu kiloyu görmemiştim )

Kızzz tatlım tebriklerrr afferim sanaaa :))) dügünede az kaldıı ne güzel
Benim dügün tarıhımle çok az aran var bende agustosta evlenmıştım hemde tam ayın sonunda :))

Kızlar selamm
Dünkü patates diyetını tam yapamadık dıyemi ne bi gram dahi vermemişim aynı çıktım
Şimdide komşular çocuklarla piknik yapalım dedıler pasta börek yaptık inicem birazdan (
Az yersin insallah :)
Eee sen ne yaptın vermişmisinn. Boşu boşuna sabah berbat patates yedimm hiç sevmem sabahlarıı off az gıdeydı ıyıydı
en iyisi yaoma iskence iyyy

Kızlar artik spor takibi yapmicam. Yetisemiyorum.
Adimsayar ekran görüntülerinizi burada hergün paylaşmanizi isterim..menu paylaşımı gibi.
Ben bundan sonra oyle yapacam. Simdi 17 dk cok hizli tempo ile yürüdüm yürüyüş bandinda 2.600 adım oldu. Fazlaca ter attım. Aksama kadar yurucem gece görüntü paylasicam. Herkese öneririm :)

utanma kız sana uygun olmamış olabilir bu diyet. sonuçta her diyet herkese iyi gelmez.senin diyetin bu değilmiş.zaten bu zor zaman diyeti. hani şişim insin tarzı.
ben belki düğün öncesi yaparım. ödem oluşmasın diye çünkü galiba reglim denk gelecek düğüne.

Harikasin tatlım baya ilerlettn isleri 5 yildir ilk defa ise suan cok pozitif olmalısın
evet sabah ben bu rakamı görünce çok şaşırdım. içten içe 51 küsür olsam keşke derken fazla çıkcam diye bekliyordum çünkü dün kurabiye ve sıcak çikolata kaçamaklarım vardı. ama sanırım dün atmış olduğum adım dengeledi.moralim yerinde şekerim

Vaayyy supersin darısı başımıza
inşallah bebeğim sizin de olacak inanıyorum ben. yavaş oluyo ama oluyor. ben de ayda 1 kilo veriyorum neredeyse.

Kızzz tatlım tebriklerrr afferim sanaaa :))) dügünede az kaldıı ne güzel
Benim dügün tarıhımle çok az aran var bende agustosta evlenmıştım hemde tam ayın sonunda :))
sağol tatlımm:)
evet az kaldı. yakın zamanlarda yıl dönümü kutlayacağız demek ki.

Nasıl yaptın kız :)
kız bir şey de yapmadım ki. sadece akşam yemeklerimi erken yiyorum. ekmek zaten yemiyorum. öğlenleri en az 1 saat yürüyorum. gün boyu da hareketliyim zaten.
bi de 53,2 den 52,2 ye düşüş ödemden dolayı bi anda iniş oldu.

Neler yaptın anlat arkadasim
kız bir şey de yapmadım ki. sadece akşam yemeklerimi erken yiyorum. ekmek zaten yemiyorum. öğlenleri en az 1 saat yürüyorum. gün boyu da hareketliyim zaten.
bi de 53,2 den 52,2 ye düşüş ödemden dolayı bi anda iniş oldu.

iyi fikir canım. yapabilirsem ben de paylaşırım gerçi bugün evdeyim sayamadım ki. evde iş falan yaptım ama cebim yoktu koyup saydırayım. yarın artık. bugün pilates yapcam

şimdi kızlar foto paylaşıcam. hem salı günü etkinlikte çekindiğim fotoyu hem evde çekindiğimi hem de gelinlik fotomu.

bu kot pantolonlu olan resimle ,pantolon ceketli olan fotolarım aynı gün çekildi. ama kumaş pantolon ceketle sanki daha ince durmuşum. sanırım pantolondan kaynaklı.şuanki durum vaziyet budur. ama yoluma devam durmak yok. basen ve selülitlerden kurtulmam lazım.

Kaç kiloydun böyle inceledim cnm maşallah valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…