♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kaç kiloydun böyle inceledim cnm maşallah valla
canım ben 62 kilo ile başladım. ama uzun süre 54-55 aralığında kaldım. bir iki sene aşağı düşemedim. sonra tekrar 57,5 kg oldum şubat ayında. sonra tekrar başladım ve hızla devam ediyorum :) şubatta baya tombiktim. şimdi görenler zayıflamışsın diyo.

Boyun kaçtı ki 55 le tombul oluyorsun cnm

Boyun kaçtı ki 55 le tombul oluyorsun cnm
boyum 1,55 cnm. o yüzden kilo hemen toparlak yapıyor beni. yuvarlak hatlıyım zaten . kalça basen hemen büyüyo. yüzüm de aynı şekilde. bak mesela kalçam 62 kilo iken 103,5 cm idi. şimdi 92 cm .

pilates yapayım diyorum ama bi türlü yapamadım üşendim yaww ama yok yapmam lazım madem yürüyemiyorum bugün. hiç değilse pilatesimi yapayım ay hadi gidip yapayım
bugün boş durmadım ama kızlar ev işi yaptım yani. o da hareket

Demi kiz ne utanacam sonucta oturmuyorum cirpiniyorum
Suan da bile yürüyüş bandinda yürüyorum . Test ettim elimdeyken bile tam doğru sayıyor. Bu cok hosuma gitti yoksa dakikalar gecmiyor bantta.simdi elimde tlf yürümek super oldu
Benim kizda iki de bi araya giriyor ikide bir kiyafet degistiyor iki gundur basladi buda ogrenmis kokonaligi

Yürümeyi kesme bebeğim etkisini hemen gösterdi sende gerçekten iyi ilerleme oldu senin adina düğüne ne kadar vakit kaldi. Belki o zamana 49 de olursun

beklerim canım bu gun yarin yaptikca at bana güzel etki yapiyor

Canim hepsine dikkatle baktim.son resimde cok zayif duruyorsun. Sana gore azıcık fazlalığın var oda resimden belli olmuyor. Ben bile bazi fotolarda 5 kilo aşağı çıkıyorum .
Gelinligin cok güzel etek kismi taa yukarılara yükseliyor guzel bir bütünlüğü var prensesler gibisin
Hayırlı olsun

aynen canım çaban var görüyoruz zaten.
ay kız ben de yürüme bandında sıkılıyorum ama dediğin gibi adım sayarla daha iyi olabilir he . ben de bi ara denicem o şekil.
anaaaam bu yaşta öğrendiyse senin cimcime kokonalığı yandın kuzum sen
canım yok yürümeyi kesmem allah izin verirse iyi geldi dediğin gibi.
düğüne 98 gün kaldı. 3 ay yani. 49 olurum ben o vakte kadar

ay evet orada baya ince çıkmışım kız ben bile anam bu ben miyim dedim çünkü normalde öyle değilim . kıyafetten kaynaklandı o bence. daha fazlalıklarım var çünkü. çıplakken hoş görünmüyorum öyle diyeyim.
sıkılaşmam lazım. olacak inşallah
ayyy beğenmene sevindim canım.. evet dediğin gibi eteğindekiler yukarı doğru tırmanıyor o hoşuma gitti benim de. amin canımm benim

Yap tabi bos durma. Bu stresten erken kurtul dugune odaklan :)
Annene yardim mi.ettin

Ooo vakit cokmus.bende sıkılıyorum. Kaldirmistim. Adimsayarla biraz daha eğlenceli oldu. Ya elimdeyken baya bi adimi yemis saymamis. Elimi yaylandirmam gerekiyordu. 47 dk hizli tempo 5.331adim saymis. Resim yuklemiyor ya bellek yetersiz diyor :/ neyse daha gec saatlerde mekik cekerim birazda muzikle oynarim

Kızlar selamm
Dünkü patates diyetını tam yapamadık dıyemi ne bi gram dahi vermemişim aynı çıktım
Şimdide komşular çocuklarla piknik yapalım dedıler pasta börek yaptık inicem birazdan (
Bizim yapcagimiz diyet bu kadar olur
Bende degisiklik var ama pazartesiyi beklemeniz lazim soylemem

he çok evet yeterli vaktim var . az kilom kaldı artık
aynen ya elini sallayarak yürücen ya da cepli eşofman giyip cebe koycan sayması için.
yap yap mekik .

Yap tabi bos durma. Bu stresten erken kurtul dugune odaklan :)
Annene yardim mi.ettin
şimdi gidiyorum pilates yapmaya. anca şevkim geldi. gelinliğime bakınca motivem geldi
anneme ev işi pek yaptırmıyorum canım. ben yapıyorum hep ev işlerini.annem yemek ve mutfakla ilgilenir genelde.
süpürge sil süpür toz al işleri bana bakar

Kiz cok zayiflamissin,siyah taytta bu kadar belli olmuyodu,dugune hazirsin sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…