Soylememaaa begüüüşşşş gelmiş.. tam da gidiyordum ama yaaaa
ay merak ettim kızzzzz :)
ay ben de anlamadım kız
Kiz cok zayiflamissin,siyah taytta bu kadar belli olmuyodu,dugune hazirsin sekerim
amaaaaa amaaaaSoylemem
bende de gram gram gdiyo bakalım pazartesi ne çıkcak. ben de her gün yürüyorum aslında ama senin kadar çok değil en fazla 5000 adım gidebiliyorum. inşallah ben de 81 de gelebilirim tekrardan da moral olurSenin papatya etiketlemisti
Inanir misin bu benim hayattaki ilk diyetimdi onuda beceremedim elime yüzüme bulastirdim. Bugün yuruyus bandinda günlük 20 bin adim atmaya çalışıcam. Savas bitmiyor. Sen ne halledesin. Bi 79.900 gorseen acayip etki eder psikolojine
kız maşallah sana. azmin zaferi iştePazartesi: 53,2
Salı: 52,2
Çarşamba: tartılmadın
Perşembe : 51,7 ( 5 yıldır bu kiloyu görmemiştim)
canım sen zaten fazlasıyla faalsin topikte. bizde atar yok demekkiSana zaten hak vermistim. Günlük takip zor. Ben bide yarim yamalak bildirimlerden hevesim kacti. Tam savasci uyeler olacak ki insan gaza gekecek daha cok caba gosterecek. Diyeti elime yüzüme bulastirdim. Tarif listesinden daha az geldim. Bi ise yaramadi utanıyorum
utanma kız sana uygun olmamış olabilir bu diyet. sonuçta her diyet herkese iyi gelmez.senin diyetin bu değilmiş.zaten bu zor zaman diyeti. hani şişim insin tarzı.
ben belki düğün öncesi yaparım. ödem oluşmasın diye çünkü galiba reglim denk gelecek düğüne.
senin gelünlüğünü sevsinler. çok güzel olmuş kuzu. çok şıkmış gerçekten. sende güzel verdin ama. bunun üstüne dediğin gibi selülitler falan da giderse zatenEki Görüntüle 1835005 Eki Görüntüle 1835006 Eki Görüntüle 1835007 Eki Görüntüle 1835010
şimdi kızlar foto paylaşıcam. hem salı günü etkinlikte çekindiğim fotoyu hem evde çekindiğimi hem de gelinlik fotomu.
bu kot pantolonlu olan resimle ,pantolon ceketli olan fotolarım aynı gün çekildi. ama kumaş pantolon ceketle sanki daha ince durmuşum. sanırım pantolondan kaynaklı.şuanki durum vaziyet budur. ama yoluma devam durmak yok. basen ve selülitlerden kurtulmam lazım.
diyet patladı galiba. ama anladığım kadarıyla sende bi değişiklik var ya da kendini iyi hissediyosun.Bizim yapcagimiz diyet bu kadar olur
Bende degisiklik var ama pazartesiyi beklemeniz lazim soylemem
ay ben de anlamadım kızinceldim heralde daha da . o siyah taytlı halimden cm olarak daha inceyim evet ama 1 cm . çok farketmez heralde yani o. neyse 50 olunca gene foto atarım
[/QUQTE]
o siyah taytı sevmediydim zaten. aslında bir santim bile bazen çok farkediyo. sen şimdi zaten zayıfladığın için bir santim bile farkeder bence. eğer fazlalıkların olsa o kadar belli etmez bi de gerçekten kot biraz daha kilolu gösterir. kumaşlar ince gösterir. ama sana farketmez artık. etmesin yani.
kuzummm şahanesin çok iyi vermişsin bu hafta. ben 52 çıktım bu sabahPazartesi: 53,2
Salı: 52,2
Çarşamba: tartılmadın
Perşembe : 51,7 ( 5 yıldır bu kiloyu görmemiştim)
kuzum çok iyi görünüyosunnEki Görüntüle 1835005 Eki Görüntüle 1835006 Eki Görüntüle 1835007 Eki Görüntüle 1835010
şimdi kızlar foto paylaşıcam. hem salı günü etkinlikte çekindiğim fotoyu hem evde çekindiğimi hem de gelinlik fotomu.
bu kot pantolonlu olan resimle ,pantolon ceketli olan fotolarım aynı gün çekildi. ama kumaş pantolon ceketle sanki daha ince durmuşum. sanırım pantolondan kaynaklı.şuanki durum vaziyet budur. ama yoluma devam durmak yok. basen ve selülitlerden kurtulmam lazım.
Supruuuzzzkız maşallah sana. azmin zaferi işte
canım sen zaten fazlasıyla faalsin topikte. bizde atar yok demekki
ay kiminde işte öyle denk geliyo. inşallah biraz geç ya da erken başlar da düğün günü seni sıkmaz.
senin gelünlüğünü sevsinler. çok güzel olmuş kuzu. çok şıkmış gerçekten. sende güzel verdin ama. bunun üstüne dediğin gibi selülitler falan da giderse zaten
diyet patladı galiba. ama anladığım kadarıyla sende bi değişiklik var ya da kendini iyi hissediyosun.
Hossundur hossundur :) bizim kendimizde gördüğümuz seyleri karsi taraf pek farkedemiyoray evet orada baya ince çıkmışım kız ben bile anam bu ben miyim dedimçünkü normalde öyle değilim . kıyafetten kaynaklandı o bence. daha fazlalıklarım var çünkü. çıplakken hoş görünmüyorum öyle diyeyim.
sıkılaşmam lazım. olacak inşallah
ayyy beğenmene sevindim canım.. evet dediğin gibi eteğindekiler yukarı doğru tırmanıyor o hoşuma gitti benim de. amin canımm benim
Senin yerine ben heyecanlandim bian hedefime yaklaşıp zayifladigimi hissettim. Ne güzel ellerine sağlık ben bekarken nadir is yapardim onuda bir gün anlatirdimhe çok evet yeterli vaktim var . az kilom kaldı artık
aynen ya elini sallayarak yürücen ya da cepli eşofman giyip cebe koycan sayması için.
yap yap mekik .
şimdi gidiyorum pilates yapmaya. anca şevkim geldi. gelinliğime bakınca motivem geldi
anneme ev işi pek yaptırmıyorum canım. ben yapıyorum hep ev işlerini.annem yemek ve mutfakla ilgilenir genelde.
süpürge sil süpür toz al işleri bana bakar
Insallah seni de takip ediyorum yani sinirdasin cunku aliyorsun veriyorsun. Bakma 20 bin dedigime kolay değilmişbende de gram gram gdiyo bakalım pazartesi ne çıkcak. ben de her gün yürüyorum aslında ama senin kadar çok değil en fazla 5000 adım gidebiliyorum. inşallah ben de 81 de gelebilirim tekrardan da moral olur
Tek basima olmuyor ki kiyasiya yarisabilecegim biri olsaydi gaza gelir daha cok yürürdum. Ama herkesin isi gucu var yürüyüş zaman istiyor.kız maşallah sana. azmin zaferi işte
canım sen zaten fazlasıyla faalsin topikte. bizde atar yok demekki
ay kiminde işte öyle denk geliyo. inşallah biraz geç ya da erken başlar da düğün günü seni sıkmaz.
senin gelünlüğünü sevsinler. çok güzel olmuş kuzu. çok şıkmış gerçekten. sende güzel verdin ama. bunun üstüne dediğin gibi selülitler falan da giderse zaten
diyet patladı galiba. ama anladığım kadarıyla sende bi değişiklik var ya da kendini iyi hissediyosun.
Ooookızlar yavaştan yürüyüşlere başlıcam inşallah. bugün rekor kıdık 20 bin yürüdük colour up festivali vardı şahaneydi beşiktaş her yer rengarenkti bizde boyandık :))
Iyİ gecelerİyi geceler canlar
Bu azim seni Zafer'e götürür aynen devamEki Görüntüle 1835005 Eki Görüntüle 1835006 Eki Görüntüle 1835007 Eki Görüntüle 1835010
Ay ne yirmi bini 11 bin yaptığım gün daha da çıkmam diyordum bütün kemiklerim ağrıdıydı zaten en iyisi 8000 günlük zaten yürüyüş dışında da sürekli ayaktayız 10 bin oluyor rahatOooo
Hic 20 bin yapmadim.ama idmanli oldugumdan hızlı tempo yürüyüşlerde tikanmiyorum insallah bir gun 20 binde yapacam. Bakalım senin yürüyüşünün yarina ve sonraki gune etkisi ne olacak
canım biz baya kalabalıktık festival olduğu için eğlnceli yüründü baya sıkışık vaziyetteydik başlarda :)Tek basima olmuyor ki kiyasiya yarisabilecegim biri olsaydi gaza gelir daha cok yürürdum. Ama herkesin isi gucu var yürüyüş zaman istiyor.
canım ben artı çıktım 52,2 yedimde bol miktarda ya da yürüyüş beni şişirmişte olabilir :))Oooo
Hic 20 bin yapmadim.ama idmanli oldugumdan hızlı tempo yürüyüşlerde tikanmiyorum insallah bir gun 20 binde yapacam. Bakalım senin yürüyüşünün yarina ve sonraki gune etkisi ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?