♥haftalık kilo verme yarışması♥

bende de gram gram gdiyo bakalım pazartesi ne çıkcak. ben de her gün yürüyorum aslında ama senin kadar çok değil en fazla 5000 adım gidebiliyorum. inşallah ben de 81 de gelebilirim tekrardan da moral olur

Pazartesi: 53,2
Salı: 52,2
Çarşamba: tartılmadın
Perşembe : 51,7 ( 5 yıldır bu kiloyu görmemiştim )

kız maşallah sana. azmin zaferi işte

canım sen zaten fazlasıyla faalsin topikte. bizde atar yok demekki

ay kiminde işte öyle denk geliyo. inşallah biraz geç ya da erken başlar da düğün günü seni sıkmaz.

senin gelünlüğünü sevsinler. çok güzel olmuş kuzu. çok şıkmış gerçekten. sende güzel verdin ama. bunun üstüne dediğin gibi selülitler falan da giderse zaten

Bizim yapcagimiz diyet bu kadar olur
Bende degisiklik var ama pazartesiyi beklemeniz lazim soylemem
diyet patladı galiba. ama anladığım kadarıyla sende bi değişiklik var ya da kendini iyi hissediyosun.

kuzum çok iyi görünüyosunn

kızlar yavaştan yürüyüşlere başlıcam inşallah. bugün rekor kıdık 20 bin yürüdük colour up festivali vardı şahaneydi beşiktaş her yer rengarenkti bizde boyandık :))

Supruuuzzz

Hossundur hossundur :) bizim kendimizde gördüğümuz seyleri karsi taraf pek farkedemiyor

Senin yerine ben heyecanlandim bian hedefime yaklaşıp zayifladigimi hissettim. Ne güzel ellerine sağlık ben bekarken nadir is yapardim onuda bir gün anlatirdim Annem aman oku derdi is yaptirmak istemezdi bisey tasitmazdi. Bende alışamadım aslinda keske yaptirsaydi. Evlenince cok zor geldi hala alışamadım isler zor geliyor gözümde cok büyüyor. Bir anda bir suru is yapamıyorum

bende de gram gram gdiyo bakalım pazartesi ne çıkcak. ben de her gün yürüyorum aslında ama senin kadar çok değil en fazla 5000 adım gidebiliyorum. inşallah ben de 81 de gelebilirim tekrardan da moral olur
Insallah seni de takip ediyorum yani sinirdasin cunku aliyorsun veriyorsun. Bakma 20 bin dedigime kolay değilmiş 5331 yaptim yürüyüş bandi tempolu oldugu icin iyi etki yapiyor cok terletiyor

Tek basima olmuyor ki kiyasiya yarisabilecegim biri olsaydi gaza gelir daha cok yürürdum. Ama herkesin isi gucu var yürüyüş zaman istiyor.

kızlar yavaştan yürüyüşlere başlıcam inşallah. bugün rekor kıdık 20 bin yürüdük colour up festivali vardı şahaneydi beşiktaş her yer rengarenkti bizde boyandık :))
Oooo
Hic 20 bin yapmadim.ama idmanli oldugumdan hızlı tempo yürüyüşlerde tikanmiyorum insallah bir gun 20 binde yapacam. Bakalım senin yürüyüşünün yarina ve sonraki gune etkisi ne olacak

Bu azim seni Zafer'e götürür aynen devam

Oooo
Hic 20 bin yapmadim.ama idmanli oldugumdan hızlı tempo yürüyüşlerde tikanmiyorum insallah bir gun 20 binde yapacam. Bakalım senin yürüyüşünün yarina ve sonraki gune etkisi ne olacak
Ay ne yirmi bini 11 bin yaptığım gün daha da çıkmam diyordum bütün kemiklerim ağrıdıydı zaten en iyisi 8000 günlük zaten yürüyüş dışında da sürekli ayaktayız 10 bin oluyor rahat

Saymayı bırakmıştım app i silmeden bakayım dedim çok aç durdum halbuki hatta sabah ki kilomdan bir kilo eksik çıktım ama sonuç bu yine bu yarın karbonhidrat günüm umarın fazla kaçırmam
Menüm de şöyleydi
Sabah bir elma
Öğle iki közlenmiş biber fırında patates iki kaşık kadar
Ara öğün diyet kraker
Akşam bir muz iki haşlanmış patates
:)

Tek basima olmuyor ki kiyasiya yarisabilecegim biri olsaydi gaza gelir daha cok yürürdum. Ama herkesin isi gucu var yürüyüş zaman istiyor.
canım biz baya kalabalıktık festival olduğu için eğlnceli yüründü baya sıkışık vaziyetteydik başlarda :)

Oooo
canım ben artı çıktım 52,2 yedimde bol miktarda ya da yürüyüş beni şişirmişte olabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…