♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız maşallah sana. azmin zaferi işte
Ay teşekkür ediyorum :)

ay kiminde işte öyle denk geliyo. inşallah biraz geç ya da erken başlar da düğün günü seni sıkmaz
Sorma canım yaaa erken gelirse süper olur o zaman den gelmiyo. Ama geç kalırsa balayına da sarkacak ilaç kullancam mecbur

senin gelünlüğünü sevsinler. çok güzel olmuş kuzu. çok şıkmış gerçekten. sende güzel verdin ama. bunun üstüne dediğin gibi selülitler falan da giderse zaten
Yaaaaaa sevsinler sevsinler ben çok sevdim şahsen :) aynen sıkılaşma ve selülit oldu mu iş tamamdır

kuzummm şahanesin çok iyi vermişsin bu hafta. ben 52 çıktım bu sabah
Aaa olmamıl bak bu 52 ama. 51 kere geri gel kuzum :) teşekkür ederim bu arada :)

kuzum çok iyi görünüyosunn
Sağol şekerim

kızlar yavaştan yürüyüşlere başlıcam inşallah. bugün rekor kıdık 20 bin yürüdük colour up festivali vardı şahaneydi beşiktaş her yer rengarenkti bizde boyandık :))
Ayyy ne güzel bayılırım böyle şeylere yaaa iyi yapmışsın. Ayağını zorlamadan yürü tabi canım :)

o hoş görünmeme kısmı bende de var, 58 kiloya düşünce platese balıycam

Hossundur hossundur :) bizim kendimizde gördüğümuz seyleri karsi taraf pek farkedemiyor
Ay öyleyse iyi zaten. Ama gene de ben manken olayım

Senin yaş benden ufak ya kız ondan. Ben mezun olalı 5 yıl oldu 5 yıldır da evdeyim. YApmazsam olmazdı yani şartlar belirliyo bu durmu anlayacağın iş yapmak bana da zor gelyüo yaaaa

Bu azim seni Zafer'e götürür aynen devam
Evet evet evet :)

canım hoşgeldin
nasılsın?iyimisin?hayırdır nerelerdeydin merak ettik
Son zamanlarda eşim mızmızlandı durdu sözde çocuğa bakıyo ya 10 gün izin al falan diye ben de son anda karar verdim cuma akşamı 4 gibi izin alıp otobüs biletimi de kardeşime aldırtıp annemlere gittim 9 gün kaldık 4 gününde evdeydik işte geçti gitti bugün işteyim

vaaavvv prensessss
gelinliğin muhteşeemmm
çok yakışmış canımm
bel de incecik maşalaaahh

anladım canım,bu erkekler hep böyle işte güvenipte bi yola çıkamıyosun
olsun bahaneyle aileni görmüş oldun,hasret gidermişsindir
senin işi ne oldu varmı birşey?

anladım canım,bu erkekler hep böyle işte güvenipte bi yola çıkamıyosun
olsun bahaneyle aileni görmüş oldun,hasret gidermişsindir
senin işi ne oldu varmı birşey?
Geçen sefer 23 Nisandı olmadı bu sefer de 17 Mayıs yok yine regl oldum çok takmıyorum açıkçası hayırlısı olsun

sen napıyosun şekerim,naptın dün dinlendinmi?
Canım ben çarşamba da izinliydim
çarşamba günü eşimin bahsettiğim tazminat davasının duruşması vardı, kazandık çok şükür
dün de arkadaşlarım geldi evime
tabii ki kalorili yiyecekler ( sohbet bahane )
göbeğim gocaman oldu
yine dinlenemedim bu arada

hadi gözünüz aydın canım,hayırlı olsun
dava kazanılınca kutlama olur o kadar ama bundan sonra dikkat edersin heralde

hadi gözünüz aydın canım,hayırlı olsun
dava kazanılınca kutlama olur o kadar ama bundan sonra dikkat edersin heralde
Kutlamalar 40 gün 40 gece devam edecek
henüz diyet moduna giremedim yine yaa
sanırım 36 beden çok sıkana kadar böyle gidecek
baktım pantolonlar sıkıyor bir iki hafta gene dikkat edilecek
yok anam yok benden adam olmaz saldım ben artık

sen naptın canım
ptesiye kilolar gidiyor değil mi

kilomu didin o ney
inşallah gidecek en azından ben öyle istiyorum ama onlar beni pek sevdi gitmicemde gitmicem diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…