beni de unutmuşsunKızlar gelinliğimin ve şuanki halimin fotolarını paylaştım ama sizleri etiketlemeyi unutmuşum yahu
burdan etiketleyeyim de haberiniz olsun .
sbeden @nehirnil111 abcde_123 @07papatya begum75 @fiyonkbayan @visnelipastam @almina_14 @su321
Kızlar gelinliğimin ve şuanki halimin fotolarını paylaştım ama sizleri etiketlemeyi unutmuşum yahu
burdan etiketleyeyim de haberiniz olsun .
sbeden @nehirnil111 abcde_123 @07papatya begum75 @fiyonkbayan @visnelipastam @almina_14 @su321
Ay teşekkür ediyorumkız maşallah sana. azmin zaferi işte
Sorma canım yaaa erken gelirse süper olur o zaman den gelmiyo. Ama geç kalırsa balayına da sarkacak ilaç kullancam mecburay kiminde işte öyle denk geliyo. inşallah biraz geç ya da erken başlar da düğün günü seni sıkmaz
Yaaaaaa sevsinler sevsinler ben çok sevdim şahsen :) aynen sıkılaşma ve selülit oldu mu iş tamamdırsenin gelünlüğünü sevsinler. çok güzel olmuş kuzu. çok şıkmış gerçekten. sende güzel verdin ama. bunun üstüne dediğin gibi selülitler falan da giderse zaten
Aaa olmamıl bak bu 52 ama. 51 kere geri gel kuzum :) teşekkür ederim bu arada :)kuzummm şahanesin çok iyi vermişsin bu hafta. ben 52 çıktım bu sabah
Sağol şekerimkuzum çok iyi görünüyosunn
Ayyy ne güzel bayılırım böyle şeylere yaaa iyi yapmışsın. Ayağını zorlamadan yürü tabi canım :)kızlar yavaştan yürüyüşlere başlıcam inşallah. bugün rekor kıdık 20 bin yürüdük colour up festivali vardı şahaneydi beşiktaş her yer rengarenkti bizde boyandık :))
boyum 1,55 cnm. o yüzden kilo hemen toparlak yapıyor beni. yuvarlak hatlıyım zaten . kalça basen hemen büyüyo. yüzüm de aynı şekilde. bak mesela kalçam 62 kilo iken 103,5 cm idi. şimdi 92 cm .
canım hoşgeldinSelam Kızlar ben geldim sıfır hareket ve bol yemeli 13 günlük moladan 56.30 la aranıza dönmüş bulunuyorum
o hoş görünmeme kısmı bende de varay evet orada baya ince çıkmışım kız ben bile anam bu ben miyim dedimçünkü normalde öyle değilim . kıyafetten kaynaklandı o bence. daha fazlalıklarım var çünkü. çıplakken hoş görünmüyorum öyle diyeyim.
sıkılaşmam lazım. olacak inşallah
ayyy beğenmene sevindim canım.. evet dediğin gibi eteğindekiler yukarı doğru tırmanıyor o hoşuma gitti benim de. amin canımm benim
Ay öyleyse iyi zaten. Ama gene de ben manken olayımHossundur hossundur :) bizim kendimizde gördüğümuz seyleri karsi taraf pek farkedemiyor
Senin yaş benden ufak ya kız ondan. Ben mezun olalı 5 yıl oldu 5 yıldır da evdeyim. YApmazsam olmazdı yani şartlar belirliyo bu durmu anlayacağınSenin yerine ben heyecanlandim bian hedefime yaklaşıp zayifladigimi hissettim. Ne güzel ellerine sağlık ben bekarken nadir is yapardim onuda bir gün anlatirdimAnnem aman oku derdi is yaptirmak istemezdi bisey tasitmazdi. Bende alışamadım aslinda keske yaptirsaydi. Evlenince cok zor geldi hala alışamadım isler zor geliyor gözümde cok büyüyor. Bir anda bir suru is yapamıyorum
Evet evet evet :)Bu azim seni Zafer'e götürür aynen devam
Birlikte yaparıko hoş görünmeme kısmı bende de var, 58 kiloya düşünce platese balıycam
ben inene kadar sen daş gibim olursun :))Birlikte yaparık
Son zamanlarda eşim mızmızlandı durdu sözde çocuğa bakıyo ya 10 gün izin al falan diye ben de son anda karar verdim cuma akşamı 4 gibi izin alıp otobüs biletimi de kardeşime aldırtıp annemlere gittim 9 gün kaldık 4 gününde evdeydik işte geçti gitti bugün işteyimcanım hoşgeldin
nasılsın?iyimisin?hayırdır nerelerdeydin merak ettik
vaaavvv prensessssEki Görüntüle 1835005 Eki Görüntüle 1835006 Eki Görüntüle 1835007 Eki Görüntüle 1835010
şimdi kızlar foto paylaşıcam. hem salı günü etkinlikte çekindiğim fotoyu hem evde çekindiğimi hem de gelinlik fotomu.
bu kot pantolonlu olan resimle ,pantolon ceketli olan fotolarım aynı gün çekildi. ama kumaş pantolon ceketle sanki daha ince durmuşum. sanırım pantolondan kaynaklı.şuanki durum vaziyet budur. ama yoluma devam durmak yok. basen ve selülitlerden kurtulmam lazım.
anladım canım,bu erkekler hep böyle işte güvenipte bi yola çıkamıyosunSon zamanlarda eşim mızmızlandı durdu sözde çocuğa bakıyo ya 10 gün izin al falan diye ben de son anda karar verdim cuma akşamı 4 gibi izin alıp otobüs biletimi de kardeşime aldırtıp annemlere gittim 9 gün kaldık 4 gününde evdeydik işte geçti gitti bugün işteyim
sen napıyosun şekerim,naptın dün dinlendinmi?vaaavvv prensessss
gelinliğin muhteşeemmm
çok yakışmış canımm
bel de incecik maşalaaahh
Geçen sefer 23 Nisandı olmadı bu sefer de 17 Mayıs yok yine regl oldum çok takmıyorum açıkçası hayırlısı olsunanladım canım,bu erkekler hep böyle işte güvenipte bi yola çıkamıyosun
olsun bahaneyle aileni görmüş oldun,hasret gidermişsindir
seninişi ne oldu varmı birşey?
Canım ben çarşamba da izinliydimsen napıyosun şekerim,naptın dün dinlendinmi?
hayırlısı olsun canımGeçen sefer 23 Nisandı olmadı bu sefer de 17 Mayıs yok yine regl oldum çok takmıyorum açıkçası hayırlısı olsun
hadi gözünüz aydın canım,hayırlı olsunCanım ben çarşamba da izinliydim
çarşamba günü eşimin bahsettiğim tazminat davasının duruşması vardı, kazandık çok şükür
dün de arkadaşlarım geldi evime
tabii ki kalorili yiyecekler ( sohbet bahane)
göbeğim gocaman oldu
yine dinlenemedim bu arada
Kutlamalar 40 gün 40 gece devam edecekhadi gözünüz aydın canım,hayırlı olsun
dava kazanılınca kutlama olur o kadarama bundan sonra dikkat edersin heralde
kilomu didin o neyKutlamalar 40 gün 40 gece devam edecek
henüz diyet moduna giremedim yine yaa
sanırım 36 beden çok sıkana kadar böyle gidecek
baktım pantolonlar sıkıyor bir iki hafta gene dikkat edilecek
yok anam yok benden adam olmaz saldım ben artık
sen naptın canım
ptesiye kilolar gidiyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?