♥haftalık kilo verme yarışması♥

Insallah seni de takip ediyorum yani sinirdasin cunku aliyorsun veriyorsun. Bakma 20 bin dedigime kolay değilmiş 5331 yaptim yürüyüş bandi tempolu oldugu icin iyi etki yapiyor cok terletiyor
ben de hızlı tempo yapıyorum çok iyi oluyo ve daha çabuk sıkılaştırıyo aslında. ama kilom sabit işte. o niye gitmiyo anlamış değilim. ben senin gibi 20 bin falan yapsam heralde üç gün uyanamam sen iyi yürüyosun.

kilomu didin o ney
inşallah gidecek en azından ben öyle istiyorum ama onlar beni pek sevdi gitmicemde gitmicem diyo
hangi kilo, nerde, kimin, ne zaman, hiç olmadıki abartmayındal gibi bi kere benim arkadaşım

bi 59 görürüz canım yaa

ayy inşallah canım,ağzından bal damlıyo bal

kalın dal hatta bildiğin ağaç gövdesi
canım benim çok sağol güzel dileklerin için,bundan sonra sizlere layık olmaya çalışacağım

kızlar bugün sabah kahvaltısında bir kase lifalif yedim sütle. heralda 200 küsür kcal oldu. haberiniz olsun. ben kayışı kopardım şu an depresyondayım çikolatanın gözüne vurmuş haldeyim. kendinize iyi bakın.
16.05.2016 - 83
18.05.2016 - 82,5 hatta akşam 82
19.05.2016 - 82,8
20.05.2016 - 83

KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
10 çekirdekli siyah üzüm
1 küçük boy salatalık
Küçük bir kase peynir
Ekmeksiz caysiz

Gün Ortası
Büyük fincan kahve

Ikindi
2 tane alabalık yicem

menün çok güzel,alabalıklara dikkat et kılçıklı oluyolar sanırım
akşamıda hafif atlatırsan bitti gitti kilolar

kız yapma böyle yaaa,bak bazı şeylerden biranda vazgeçilmiyo alışkanlıklar yavaş yavaş bırakılıyo hemen pes etme lütfen

bende yerimde çok saydım saydım ama gram gram da olsa veriliyo,pes etme canım benim,azmini bırakma lütfen

Aslinda bende bu ara yürüyüşle kilo artisi yaşadım ama fatkettigim bisey var vücudum guzellesti yani sıkılaşma toplanma oldu kendimi iyi hissediyorum

menün çok güzel,alabalıklara dikkat et kılçıklı oluyolar sanırım
akamıda hafif atlatırsan bitti gitti kilolar
ortadan çekiyorum omurgasini kilciklarda uzun uzun yani kilciksiz gibi oluyor. Küçük boy. Aksam bisey yemeyecem ki canim.ben aksam hic yemiyorum. ikindi gibi kapatıtim. Bu halde bile zor kilo veriyorum aksam yesem kilo alırım. Eskiden alıyordum cunku. Yeni evlendigimizde

o zaman az yediğin için vücut kıtlık moduna mı geçtiki canım, bu yemeye mutlaka vermen lazım kilo?
bugün tartıldın mı peki varmı kıpraşmalar

o zaman az yediğin için vücut kıtlık moduna mı geçtiki canım, bu yemeye mutlaka vermen lazım kilo?
bugün tartıldın mı peki varmı kıpraşmalar
Canim bende bundan muzdaribim. Ekmek aramam nadiren az yerim.cayda sekeri subatta bıraktım. Aksam yemem. Yogurt yumurta vs gerekli seyleri yerim. Mesela dun 4 bucukta sarmisakli cacik :) küçük kaseyle yesilmercimekli bulgur pilavi yedim. Yani daha da bogazdan kesersem vitaminsiz kalırım. .zaten kanda az. Belkide kan eksik o sebeple veremiyor olabilirim. Resmi tatil girdi diye gitmedim aile hekimine. Pazartesi alirim ilaclari. Bu arada b12 seviyesi demirin tutunmasi icin onemliymis sende al bence b12
Kilom 79.200

Aslinda bende bu ara yürüyüşle kilo artisi yaşadım ama fatkettigim bisey var vücudum guzellesti yani sıkılaşma toplanma oldu kendimi iyi hissediyorum
Veee ben de bir şey fark ettim 15 gün yürüyüş yapmamış olsam da yediklerimi abartmadığım günlerde kilom aynı kaldı

canım önemli olan kalorini hangi besinlerden aldığın protein veya sebze ise çok güzel veririsin ama makarna ve pilavdan bu kalaoriyi aldıysan malesef olmuyo canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…