bi 59 görürüz canım yaakilomu didin o ney
inşallah gidecek en azından ben öyle istiyorum ama onlar beni pek sevdi gitmicemde gitmicem diyo
ben de hızlı tempo yapıyorum çok iyi oluyo ve daha çabuk sıkılaştırıyo aslında. ama kilom sabit işte. o niye gitmiyo anlamış değilim.Insallah seni de takip ediyorum yani sinirdasin cunku aliyorsun veriyorsun. Bakma 20 bin dedigime kolay değilmiş5331 yaptim yürüyüş bandi tempolu oldugu icin iyi etki yapiyor cok terletiyor
hangi kilo, nerde, kimin, ne zaman, hiç olmadıki abartmayınkilomu didin o ney
inşallah gidecek en azından ben öyle istiyorum ama onlar beni pek sevdi gitmicemde gitmicem diyo
bi 59 görürüz canım yaa
ben de hızlı tempo yapıyorum çok iyi oluyo ve daha çabuk sıkılaştırıyo aslında. ama kilom sabit işte. o niye gitmiyo anlamış değilim.ben senin gibi 20 bin falan yapsam heralde üç gün uyanamam sen iyi yürüyosun.
hangi kilo, nerde, kimin, ne zaman, hiç olmadıki abartmayındal gibi bi kere benim arkadaşım
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
10 çekirdekli siyah üzüm
1 küçük boy salatalık
Küçük bir kase peynir
Ekmeksiz caysiz
Gün Ortası
Büyük fincan kahve
Ikindi
2 tane alabalık yicem
kız yapma böyle yaaa,bak bazı şeylerden biranda vazgeçilmiyo alışkanlıklar yavaş yavaş bırakılıyo hemen pes etme lütfenkızlar bugün sabah kahvaltısında bir kase lifalif yedim sütle. heralda 200 küsür kcal oldu. haberiniz olsun. ben kayışı kopardım şu an depresyondayım çikolatanın gözüne vurmuş haldeyim. kendinize iyi bakın.
16.05.2016 - 83
18.05.2016 - 82,5 hatta akşam 82
19.05.2016 - 82,8
20.05.2016 - 83
Ben genelde hareketsizim. Ama ilk gunler agri olsada sonradan insan Çakı gibi oluyor açılıyor.Ay ne yirmi bini 11 bin yaptığım gün daha da çıkmam diyordum bütün kemiklerim ağrıdıydı zaten en iyisi 8000 günlük zaten yürüyüş dışında da sürekli ayaktayız 10 bin oluyor rahat
Kalabalikta yurunur. Yani sıkılmaya firsat kalmadiginda yuruyus zor olmuyor. :)canım biz baya kalabalıktık festival olduğu için eğlnceli yüründü baya sıkışık vaziyetteydik başlarda :)
Kesinlikle sisirmistir. Ayni beni sisirdigi gibi o kadar spor yapalım bide sisme sorunuyla karsilasalimcanım ben artı çıktım 52,2 yedimde bol miktarda ya da yürüyüş beni şişirmişte olabilir :))
Kız sen nerdeydin bizi merakta bıraktın. Aklima en kötü sey bile geldiSelam Kızlar ben geldim sıfır hareket ve bol yemeli 13 günlük moladan 56.30 la aranıza dönmüş bulunuyorum
Ayy ufaktim demiiAy öyleyse iyi zaten. Ama gene de ben manken olayım
Senin yaş benden ufak ya kız ondan. Ben mezun olalı 5 yıl oldu 5 yıldır da evdeyim. YApmazsam olmazdı yani şartlar belirliyo bu durmu anlayacağıniş yapmak bana da zor gelyüo yaaaa
Evet evet evet :)
Aslinda bende bu ara yürüyüşle kilo artisi yaşadım ama fatkettigim bisey var vücudum guzellesti yani sıkılaşma toplanma oldu kendimi iyi hissediyorumben de hızlı tempo yapıyorum çok iyi oluyo ve daha çabuk sıkılaştırıyo aslında. ama kilom sabit işte. o niye gitmiyo anlamış değilim.ben senin gibi 20 bin falan yapsam heralde üç gün uyanamam sen iyi yürüyosun.
hangi kilo, nerde, kimin, ne zaman, hiç olmadıki abartmayındal gibi bi kere benim arkadaşım
menün çok güzel,alabalıklara dikkat et kılçıklı oluyolar sanırım
akamıda hafif atlatırsan bitti gitti kilolar
o zaman az yediğin için vücut kıtlık moduna mı geçtiki canım, bu yemeye mutlaka vermen lazım kilo?ortadan çekiyorum omurgasini kilciklarda uzun uzun yani kilciksiz gibi oluyor. Küçük boy. Aksam bisey yemeyecem ki canim.ben aksam hic yemiyorum. ikindi gibi kapatıtim. Bu halde bile zor kilo veriyorum aksam yesem kilo alırım . Eskiden alıyordum cunku. Yeni evlendigimizde
Canim bende bundan muzdaribim. Ekmek aramam nadiren az yerim.cayda sekeri subatta bıraktım. Aksam yemem. Yogurt yumurta vs gerekli seyleri yerim. Mesela dun 4 bucukta sarmisakli cacik :) küçük kaseyle yesilmercimekli bulgur pilavi yedim. Yani daha da bogazdan kesersem vitaminsiz kalırım. .zaten kanda az. Belkide kan eksik o sebeple veremiyor olabilirim. Resmi tatil girdi diye gitmedim aile hekimine. Pazartesi alirim ilaclari. Bu arada b12 seviyesi demirin tutunmasi icin onemliymis sende al bence b12o zaman az yediğin için vücut kıtlık moduna mı geçtiki canım, bu yemeye mutlaka vermen lazım kilo?
bugün tartıldın mı peki varmı kıpraşmalar
Evet yaa gelir gelmez yazdım zaten arkadaşlarım beni merak etmiştir diye iş yerinden çıkarken de yazamadım zaten gidişim biraz telaşlı olduKız sen nerdeydin bizi merakta bıraktın. Aklima en kötü sey bile geldi
Veee ben de bir şey fark ettim 15 gün yürüyüş yapmamış olsam da yediklerimi abartmadığım günlerde kilom aynı kaldıAslinda bende bu ara yürüyüşle kilo artisi yaşadım ama fatkettigim bisey var vücudum guzellesti yani sıkılaşma toplanma oldu kendimi iyi hissediyorum
canım önemli olan kalorini hangi besinlerden aldığın protein veya sebze ise çok güzel veririsin ama makarna ve pilavdan bu kalaoriyi aldıysan malesef olmuyo canım benimkızlar size soru. şimdi biz kalori yarışması yapıyoruzya benim günlük almam gereken kalori miktarı 1900 küsür falan çıkıyo. ben bu kadar almıyorum. hadi çok yesem 1200 ü geçmemeye dikkat ediyorum genede. üstüne her gün en az 45-50 dk yürüyüş yapıyorum ve haftanın en az 3 günü egzersiz yapıyorum squat, mekik, bacak egzersizi falan. peki ben niye halen kilo veremiyorum şimdi kilomu 82,7 olarak alıyorum ama bazen 83 bazen 84 bile görüyorum. sizce benim sorunum ne?@nehirnil111 begum75 sbeden bayan_balon ve geriye kalan kilo verenler.
maşallah canım çok iyi gitmiş güzel bir diyet dah önce 2 kere yapmıştımPaylaştım cnm 88 3 kg gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?