Canim bende bundan muzdaribim. Ekmek aramam nadiren az yerim.cayda sekeri subatta bıraktım. Aksam yemem. Yogurt yumurta vs gerekli seyleri yerim. Mesela dun 4 bucukta sarmisakli cacik :) küçük kaseyle yesilmercimekli bulgur pilavi yedim. Yani daha da bogazdan kesersem vitaminsiz kalırım. .zaten kanda az. Belkide kan eksik o sebeple veremiyor olabilirim. Resmi tatil girdi diye gitmedim aile hekimine. Pazartesi alirim ilaclari. Bu arada b12 seviyesi demirin tutunmasi icin onemliymis sende al bence b12
Kilom 79.200
) neyseki geldin hosgeldinEvet yaa gelir gelmez yazdım zaten arkadaşlarım beni merak etmiştir diye iş yerinden çıkarken de yazamadım zaten gidişim biraz telaşlı oldu
Çok mantıklı pilav ve makarnayı bırakmadığım için aylardır kilo almasam da veremiyorumcanım önemli olan kalorini hangi besinlerden aldığın protein veya sebze ise çok güzel veririsin ama makarna ve pilavdan bu kalaoriyi aldıysan malesef olmuyo canım benim
kız varya küsecem sanacanım önemli olan kalorini hangi besinlerden aldığın protein veya sebze ise çok güzel veririsin ama makarna ve pilavdan bu kalaoriyi aldıysan malesef olmuyo canım benim
niye kız noldukikız varya küsecem sana
Hoş bulduuum iş yerine gelmek değil de iş yerinde buraya gelmek bana iyi geliyor) neyseki geldin hosgeldin
evet canım her iki yöntemide denedim ne kadar az yesemde pilav makarna tarzı yediğimde vermk orda kalsın alıyorum anındaÇok mantıklı pilav ve makarnayı bırakmadığım için aylardır kilo almasam da veremiyorum
Ama artık yaz geldi kahvaltı sebze meyveye ağırlık verip toparlanma zamanım geldi
Zaten az yiyorum nadir ve az ocu gibi görüyorum onları. Siskinlik yapmamistir azdi ve fazla pismisti sisiktikesinlikle beslenmenden kesme o konuda doğru yapıyosun,aburcubur,pilav,ekmek,makarnayı çekebildiğimiz kadar minimuma çekersek hatta arada bir yersek bu hem sağlık hemde kilo verme açısından bizim yararımıza
kan hapını mutlaka kullan canım, inan bana ben 3 ay sonra anca hissetmeye başlamıştım etkisini, seninde çok düşük öyle çabuk toparlamıyo malesef
birde sana naçizane tavsiyem, et ve bulgur yediğin zaman yoğurt/ayran tüketme içerisindeki demirin emilimini azaltıyomuş, bolbol yeşillik ve yumurta ye.
birde bulgur şişlik yapar ben 2 gün üst üste yedim 3.gün +900 çıktım, sende aslında 78 lerdesindir kesin,ama bu bulguru yemiyeceğimiz anlamına gelmesin aksine bulgur en faydalısı kararında olduğu sürece yemek lazım
çok geçmiş olsun,çocuklar kreşe başlayınca bu ateşli hastalıklar kulak iltihapları malesef ki yaşanıyor, neyseki geçmiş, sevindim.kızlaarr ben geldim bir haftadır yokum buralarda
malesef pazartesi sabh kızım ateşlendi kreşten arayıp beni çağırdılar ve izin yazdım 4 gündür evdeydim bebeğimle ve hastaneyle uğraştım çok şükür atlattık biraz olsun
buarada 63.5 kgyimsbeden visnelipastam nehirnil111 begum75
sana çektirirdimde kızın hasta olmuş kafan olmuştur 1 milyon, bide ben üstüne gelmiyim,özel mesajlarına bi bak istersenniye kız nolduki
uff evet ya bende öyleyim,şöyle ağız tadıyla makarnaya pilava hasret kaldımevet canım her iki yöntemide denedim ne kadar az yesemde pilav makarna tarzı yediğimde vermk orda kalsın alıyorum anında
canım özele gel çok özür dilerim yakız varya küsecem sana
Geçmiş olsun canımkızlaarr ben geldim bir haftadır yokum buralarda
malesef pazartesi sabh kızım ateşlendi kreşten arayıp beni çağırdılar ve izin yazdım 4 gündür evdeydim bebeğimle ve hastaneyle uğraştım çok şükür atlattık biraz olsun
buarada 63.5 kgyimsbeden visnelipastam nehirnil111 begum75
saol canım bizde hastanede kalmadık ama gidiş geliş yaptık rabbim yavrularımıza sıhhat versin sende baya yoktun en son nerdeydin canımGeçmiş olsun canım
Şükürler olsun ki hiç hastanede kalmadık şimdiye kadar bir serum süresi dışında o zaman da ishal kusma biraradaydı
evet kreşe alışma dönemi sanırım kuzum çok yıprandı neyseki düzeldi şükür haftasonu iyice toparlaır inşçok geçmiş olsun,çocuklar kreşe başlayınca bu ateşli hastalıklar kulak iltihapları malesef ki yaşanıyor, neyseki geçmiş, sevindim.
bu arada kiloda vermişsin gözümden kaçmadı,tebrik ederim,kırılma noktasını kırdın sanırım,inşallah hızla vermeye devam edersin
canım sıkılmayı geç çok eğelndik :))Kalabalikta yurunur. Yani sıkılmaya firsat kalmadiginda yuruyus zor olmuyor. :)
çok merak ettimSelam Kızlar ben geldim sıfır hareket ve bol yemeli 13 günlük moladan 56.30 la aranıza dönmüş bulunuyorum
Demekki kas oranin iyi ve metabolizman iyi çalışıyor :)Veee ben de bir şey fark ettim 15 gün yürüyüş yapmamış olsam da yediklerimi abartmadığım günlerde kilom aynı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?