en güzeli dışarda yürürmek zaten, mis gibi hava bol oksijen, bandı kışın soğuk havalarda kullanırsınÇıktım parka geldim. Yürüyüş bandina binmemle inmem bir oldu. Gozum kesmedi dun 17 dakikada 2.200 adim attim. Dışarda cok daha fazla zaman gerekiyor ama en azindan disarda surunsemde yürüyüş bandinin kasveti yok
ben ünide abimle arkadaştım bi erkekle yaamak daha zor. ev işi tek olunca o kadar yorucu olmuyor daAy öyleyse iyi zaten. Ama gene de ben manken olayım
Senin yaş benden ufak ya kız ondan. Ben mezun olalı 5 yıl oldu 5 yıldır da evdeyim. YApmazsam olmazdı yani şartlar belirliyo bu durmu anlayacağıniş yapmak bana da zor gelyüo yaaaa :)
Aksama doğru yuruyus bandinda adimsayara takviye yaparım. 5200 küsür adim oldu parkta. Ayakkabilar spor degildi yoksa yürürdüm biraz daha. Simdi tartilayim bakayim kac kiloyum.en güzeli dışarda yürürmek zaten, mis gibi hava bol oksijen, bandı kışın soğuk havalarda kullanırsın
dişianka gelınlıgın çokk begendım canım.hayırlısıyla keyıflıce gıyersın ınşallah..bu gelınlıge açık saç çok yakışır topuz falan yaptırma haa.Eki Görüntüle 1835005 Eki Görüntüle 1835006 Eki Görüntüle 1835007 Eki Görüntüle 1835010
şimdi kızlar foto paylaşıcam. hem salı günü etkinlikte çekindiğim fotoyu hem evde çekindiğimi hem de gelinlik fotomu.
bu kot pantolonlu olan resimle ,pantolon ceketli olan fotolarım aynı gün çekildi. ama kumaş pantolon ceketle sanki daha ince durmuşum. sanırım pantolondan kaynaklı.şuanki durum vaziyet budur. ama yoluma devam durmak yok. basen ve selülitlerden kurtulmam lazım.
canım çok geçmiş olsun ah kuzun yorulup yıpranmıştır..şu havalarda bi tam düzelse ah..kılonda çok ıyı maşllhkızlaarr ben geldim bir haftadır yokum buralarda
malesef pazartesi sabh kızım ateşlendi kreşten arayıp beni çağırdılar ve izin yazdım 4 gündür evdeydim bebeğimle ve hastaneyle uğraştım çok şükür atlattık biraz olsun
buarada 63.5 kgyimsbeden @visnelipastam nehirnil111 begum75
ah bende öyleyım..demek pazartesı görücez kılonu öylemi :)))uff evet ya bende öyleyim,şöyle ağız tadıyla makarnaya pilava hasret kaldım
arada yiyiyorum ama 2 kaşık kadar ondan da ne yedim anlamıyorum,korka korka yemek hiç tat vermiyo
aynenen güzeli dışarda yürürmek zaten, mis gibi hava bol oksijen, bandı kışın soğuk havalarda kullanırsın
evet şekerim pazartesiye görcez bakalım ak koyun karakoyun belli olcak,dişianka gelınlıgın çokk begendım canım.hayırlısıyla keyıflıce gıyersın ınşallah..bu gelınlıge açık saç çok yakışır topuz falan yaptırma haa.
bu arada çook ıncelmişriisn tebrık ederım.tam istedıgın şekılde evleneceksın işte :)
canım çok geçmiş olsun ah kuzun yorulup yıpranmıştır..şu havalarda bi tam düzelse ah..kılonda çok ıyı maşllh
ah bende öyleyım..demek pazartesı görücez kılonu öylemi :)))
bende bugun proteın dıyetı yapıyım dedım öglen bozdum yaf..diyetler bana gore degil getıremıyorum sonunu..kaç gundur sporda yok..az verdım ben bu hafta..bakalım pazartesıye kadar ne gıdecek yada alırmıyım
aynen
kalmadılar sende degılmi.bayagı yogunl olacaksın koştumaktanda verırısın kilo :)) hadı bakalım pazartesı olsun.evet şekerim pazartesiye görcez bakalım ak koyun karakoyun belli olcak,
bende de spor yapamıycam bikaç gün, dün ev doldu taştı misafirler vardı, bugünde gelenler olcak,yarın kaynımın nikahı varya o yüzden ben ancak pazartesi rayıma otururum
kaldılar kaldılar başka yer yokki kalcak, dün k.v ile k.p. kaldı bugünde annane ve benim kendi teyzem geliyokalmadılar sende degılmi.bayagı yogunl olacaksın koştumaktanda verırısın kilo :)) hadı bakalım pazartesı olsun.
saol canım kilom hedefe az kaldı inşdişianka gelınlıgın çokk begendım canım.hayırlısıyla keyıflıce gıyersın ınşallah..bu gelınlıge açık saç çok yakışır topuz falan yaptırma haa.
bu arada çook ıncelmişriisn tebrık ederım.tam istedıgın şekılde evleneceksın işte :)
canım çok geçmiş olsun ah kuzun yorulup yıpranmıştır..şu havalarda bi tam düzelse ah..kılonda çok ıyı maşllh
ah bende öyleyım..demek pazartesı görücez kılonu öylemi :)))
bende bugun proteın dıyetı yapıyım dedım öglen bozdum yaf..diyetler bana gore degil getıremıyorum sonunu..kaç gundur sporda yok..az verdım ben bu hafta..bakalım pazartesıye kadar ne gıdecek yada alırmıyım
aynen
aynen ya korkarak yemekten bıktım anacım ya hiç doymuyom gibi geliyo bideuff evet ya bende öyleyim,şöyle ağız tadıyla makarnaya pilava hasret kaldım
arada yiyiyorum ama 2 kaşık kadar ondan da ne yedim anlamıyorum,korka korka yemek hiç tat vermiyo
aynenaynen ya korkarak yemekten bıktım anacım ya hiç doymuyom gibi geliyo bide
bayramda yeriz kız doyuncana
bayramda yeriz kız doyuncana
bugünkü menüm çok komik
sabah küçük kase bir sütlaç
öğlen 5 tane yaprak sarma yarım kase rus salatası
akşam hiç bir fikrim yokbegum75 nehirnil111
sorun kilo değil.kız yapma böyle yaaa,bak bazı şeylerden biranda vazgeçilmiyo alışkanlıklar yavaş yavaş bırakılıyo hemen pes etme lütfen
bende yerimde çok saydım saydım ama gram gram da olsa veriliyo,pes etme canım benim,azmini bırakma lütfen
makarna pilav uzun süredir almıyorum canım ya ekmek desen bir senedir toplasan 5 dilimi geçmez onu da kestim. şu an en sıkıntılı şey şekerli içecekler. kışın nescafeyi biraz çok içiyodum sadece ondada kahve kreması kullanmadan süt kullandım hep ve şekeri yarım tatlı kaşığı attım. şimdilerde onu da yavaş yavaş bırakıyorum. ama bilmiyorum benim sorunum ne?canım önemli olan kalorini hangi besinlerden aldığın protein veya sebze ise çok güzel veririsin ama makarna ve pilavdan bu kalaoriyi aldıysan malesef olmuyo canım benim
ben niye yokum acep burda. neyse geçmiş olsun. hava değişimleri hep böyle yapıyo. benim oğluşumla bende de faranji başlangıcı var. doktor bize de ilaç verdi. alerjik bünyelerde bi de çok steril ortamda büyüyen çocuklarda bu tür hassasiyetler artıyo. ateşine dikkat et sadece geri kalanını vücut hallediyo.kızlaarr ben geldim bir haftadır yokum buralarda
malesef pazartesi sabh kızım ateşlendi kreşten arayıp beni çağırdılar ve izin yazdım 4 gündür evdeydim bebeğimle ve hastaneyle uğraştım çok şükür atlattık biraz olsun
Atlatmis olmaniza sevindim canım :)kızlaarr ben geldim bir haftadır yokum buralarda
Canım yakın zamanda göremediklerimi etiketlemedim sen son zaman yazmadın heralde kusura bakma tatlışım :)beni de unutmuşsunama harika olmuşsun fıstıksın maşallah. gelinliğinde pek yakışmış
Aynen canım üstü edenime göre olcak bu büyük geldi :)canım benim gelinliğin çok güzel ba-yıl-dımtek şunu söyliyim üst kısmı tadilat olcak sanırım orasıda tam oturduğunda çok çok güzel olcaksın, harika bir seçim yapmışsın
Eee nehirimin de 92 cm :)92 cm mı
92 cm kalça mı olur kız,ne küçücüksün
Olsuuuunnn yine yaparım senleben inene kadar sen daş gibim olursun :))
biliyosun kaplumbağayla yarışa girdim ben
Ayyyyy şımardımm sağol canikkommm :)vaaavvv prensessss
gelinliğin muhteşeemmm
çok yakışmış canımm
bel de incecik maşalaaahh
Kızımın mezunu töreni 1 adana yedim salatasi yla emeğiyle öğle aksam ikisi bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?