- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Evet canım isteğime ulaşıyorum yavaş yavaş. Yok topuz istemiyorum zaten ben. Kendimi iyi hissetmiyorum topuzla. Tam açık saç da olmaz ama o sıcakta zor olur arası bişi yaptırmayı planlıyorum. Foto paylaşırım istediğim modeller ilgili canım.dişianka gelınlıgın çokk begendım canım.hayırlısıyla keyıflıce gıyersın ınşallah..bu gelınlıge açık saç çok yakışır topuz falan yaptırma haa.
bu arada çook ıncelmişriisn tebrık ederım.tam istedıgın şekılde evleneceksın işte :)
Abuuu bu ne kız aslında çok bişey yememişsin ama yediklerinşn hepsi kalorilibugünkü menüm çok komik
sabah küçük kase bir sütlaç
öğlen 5 tane yaprak sarma yarım kase rus salatası
akşam hiç bir fikrim yok @begum75 @nehirnil111
Aaaa ben bilmiyodum nehirin izinli oldupunu merak ettiydim iyi bari kolay gelsin nehirime :)ramazanda almamayı başarırsam bayramda bayram ederimaffetmem
pek pirinçli olmuş, çok beğenmedim menünü, akşamı hafif geçirmeni tavsiye ederim, bu akşamı bende bilmiyorum, k.valdem var o yapacak yemekleriazcık hazıra koncam
@nehirnil111 kuzusu bugün yok,izinli evde acayip müthiş temizlik yapıyo, şimdi işyerinde olmayı tercih ederdi sanıyorum, kolay gelsin nehirim nilim
Evet Can'ım aynen öyle yürüyüş insanın Eti'ni sıkılaştırıyor :)Ben genelde hareketsizim. Ama ilk gunler agri olsada sonradan insan Çakı gibi oluyor açılıyor.
Benim saçta açıktı anka. Ama duvak saça tutması için üstten mecbur biraz aldılar topuzda benım başıma agrı gırıyo çocuklugumdan beri sevmem topuz. Evet evet model koy bakalım. Şimdi tanımda olcen resımlerımı gosterırdım hehehhh.Evet canım isteğime ulaşıyorum yavaş yavaş. Yok topuz istemiyorum zaten ben. Kendimi iyi hissetmiyorum topuzla. Tam açık saç da olmaz ama o sıcakta zor olur arası bişi yaptırmayı planlıyorum. Foto paylaşırım istediğim modeller ilgili canım.
Abuuu bu ne kız aslında çok bişey yememişsin ama yediklerinşn hepsi kaloriliyol su elenktirink olarak geri dönebiler
Aaaa ben bilmiyodum nehirin izinli oldupunu merak ettiydim iyi bari kolay gelsin nehirime :)
Kız ne guzel işte böyle cezaya can kurban. Seninde bant var oylemı valla çok ıyı yap yapBende kendime ceza verdim bir buçuk saat kosubandi nda yuruyecegim
Olacak canım o kadar. Maşallah ya koca kızın var demek. Hengı mezunıyet ama şimdi ortaokul lisedede yapılıyoKızımın mezunu töreni 1 dana yedim salatasi yla emeğiyle öğle aksam ikisi bir
Hepimizde bi telaş ramazana kadar ne verebılırsek dıye:)) aynı bende öyleyım ah ramazanda yapılmazki diyetsaol canım kilom hedefe az kaldı inş
dikkat edicem ramazana kadar umarım bişeyler olur
Hııı siz aynı memleketlerde degılmıydınızkaldılar kaldılar başka yer yokki kalcak, dün k.v ile k.p. kaldı bugünde annane ve benim kendi teyzem geliyo
teyzem yarın nikahtan sonra giderde diğerleri pazartesiye kadar kalırlar
Var cnm varKız ne guzel işte böyle cezaya can kurban. Seninde bant var oylemı valla çok ıyı yap yap
Ne guzel duzenlı kullan canım büyük fayda :)Var cnm var
Cnm 3 tane elini öper 2 oğlan 1 kizOlacak canım o kadar. Maşallah ya koca kızın var demek. Hengı mezunıyet ama şimdi ortaokul lisedede yapılıyo
Oyy bin maşallahhCnm 3 tane elini öper 2 oğlan 1 kiz
Oğlumun biri 21 diğeri 18 kizim 10
Amin cnm seninkini de igsallahOyy bin maşallahh
Allah hayırlı evlat eylesin
Benimde en buyuk 10 yaşında
İşte bakalım prova olcak ya saç makyaj provası. İstediğim model yakışmazsa direkt salıcam zati. Aynen ben de çocukluğumdan beri sevmem saç toplamayı. At kuyruğu bile yapmışlığım sayılıdır. Hemen başıma ağrı giriyo benim de. Alışık değiliz demek ki işte.Benim saçta açıktı anka. Ama duvak saça tutması için üstten mecbur biraz aldılar topuzda benım başıma agrı gırıyo çocuklugumdan beri sevmem topuz. Evet evet model koy bakalım. Şimdi tanımda olcen resımlerımı gosterırdım hehehhh.
Amin Seninde kandilin mübarek olsunRabbim yüregini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakinsin.. Ömrüne hizmeti yayarken,ruhunu aclikla sinamasin.. Efendimiz mahserde amel defterini aldiginda sana bakarak tebessüm etsin ve hosgeldin desin.. Ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayirarak ayrilik acisi tattirmasin..RABBIM SENI ÖYLE SEVSINKI KULUM SENDEN RAZIYIM DESIN.kandilimiz mübarek olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?