♥haftalık kilo verme yarışması♥

Süper menü devam

sbeden cim çok güzel olmuş böyle hedef koyman inşallah başaracaksın,sana inanıyorum
teşekkür ederim canim
Insallah başarırım. Hedeflerim çok ucari zor artik ne kadar olursa

ramazanda nasıl verecen kilo canım bi programın varmı
Programim yok canım biraz hayal sadece :) eger nefsimi yenebilirsem ramazanda az yicem
canım benim hedeflerinde üstündesin tebrik ederim seni

Teşekkürler canim.

20 kişimi
Allah kolaylık versin, zaten şu günler hep gerilim sebebi, misafirler gelmeden temizlik yap, gittikten sonra yap
iyi yönünden bak bahaneyle bahar temziliğini çıkar aradan işte

Tamam canım çıkardım hayırlısı olsunKolay gelsin canım vallahi zormuş çok yoruldum20 kişi çokmuş ya ne yemek yapacaksın

20 kişimi
Allah kolaylık versin, zaten şu günler hep gerilim sebebi, misafirler gelmeden temizlik yap, gittikten sonra yap
iyi yönünden bak bahaneyle bahar temziliğini çıkar aradan işte
evet canım bende öyle düşünüyorum. ramazanda temizlik yapılmıyo diye bahanesi olur en azından.

Tamam canım çıkardım hayırlısı olsunKolay gelsin canım vallahi zormuş çok yoruldum20 kişi çokmuş ya ne yemek yapacaksın
hele bi temizliği bitiriyim de yemek kısmı kolay dip köşe temizlik yapmam lazım. o kadar adamı nerde oturtcam mesela. masa açıcam ama o kadar sandalye falan yok. hepsi de tek tek inceler her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…