- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bugün yürüyüş yapamadım ama kalori takibine ve yürüyüşlerime de başlasam iyi olacak
Kahvaltım:
2 x yk Yulaf Ezmesi 80,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı 72,00 calori
1 x Su bardağı Süt 128,00 calori
Öğlen Yemeği
1 x 100 gr balık 168,00 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
Akşam Yemeği
2 x Kepçe Kırmızı Mercimek Çorbası 110,00 calori
1 x Porsiyon Izgara Köfte 200,00 calori
1 x 100 gr Karpuz 30,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 809,00 calori
ya o dönemselde olur ben adet döneminde 2 kg fazla çıkıyorum meselaİnşallah 3 mayısta 54.50 ymiş kilom 20 gün sonra 56.10 = 1,600 gram yürüyüş yapamadım yine de iyi
teşekkür ederim canim
Programim yok canım biraz hayal sadece :) eger nefsimi yenebilirsem ramazanda az yicemramazanda nasıl verecen kilo canım bi programın varmı
canım benim hedeflerinde üstündesin tebrik ederim seni
toparlarsın ya sen biliyoruz seniBu hafta bende sıkıyorum çünkü 4 gün dağıttım nerede ne yedim temizlik yaparken ne haltlar karıştırdım belli değil
Sağol canım benim hepimizi halledeceğiz inanıyorumtoparlarsın ya sen biliyoruz seni
20 kişimigünaydın kızlar hepinizesbeden 82,5 canım nehirnil111 kalori takibi yapmıyorum artık beni listeden çıkarabilirsin tekrar başlarsam haber veririm sana. bu hafta o temizlik bende de var. 2 hafta sonra günüm var şimdiden gerildim. 20 kişi nasıl ağırlıycam ben
Tamam canım çıkardım hayırlısı olsungünaydın kızlar hepinizesbeden 82,5 canım nehirnil111 kalori takibi yapmıyorum artık beni listeden çıkarabilirsin tekrar başlarsam haber veririm sana. bu hafta o temizlik bende de var. 2 hafta sonra günüm var şimdiden gerildim. 20 kişi nasıl ağırlıycam ben
Götürdüm götürdüm :)ohh götürrr kebapları :) baklavaları da götür :)
Hahahaha yok be kuzu aslında zayıfladım 65e düştüm ama regl oldum bu sabah tekrar 67esraaa hoşgeldin fıstıkım, bak hala kebap diyo
döndüğünde 70 kabul edelim seni düz hesap ne dersin
Yok kız öncesinden ziyarete gitmiştim hep oraları şimdi annemle iki gün bi kaçamak yaptımben iyiyim cok Şükür canim
hayirdir ne antepi kiz hayvanat bahcesine mi yoksa
Biliyosun olayları aslında tam durulmuş değil ama kendime gelemedim kuzu
canım benim, şimdi nasıl oldun daha iyimisin?Biliyosun olayları aslında tam durulmuş değil ama kendime gelemedim kuzu
evet canım bende öyle düşünüyorum. ramazanda temizlik yapılmıyo diye bahanesi olur en azından.20 kişimi
Allah kolaylık versin, zaten şu günler hep gerilim sebebi, misafirler gelmeden temizlik yap, gittikten sonra yap
iyi yönünden bak bahaneyle bahar temziliğini çıkar aradan işte
hele bi temizliği bitiriyim de yemek kısmı kolay dip köşe temizlik yapmam lazım.Tamam canım çıkardım hayırlısı olsunKolay gelsin canım vallahi zormuş çok yoruldum 20 kişi çokmuş ya ne yemek yapacaksın
yehhuuuuu
aslında cumartesinden beri bu aralıkta gidip geliyorum, bikaç gündür kaldım yine burda ama olsun, 60 ları kırdımya bunu görmekte bana yettihiicc beklemiyordum
Icimde hep 61 olacakmissin gibi bi inanc vardi yani kendiliğinden bir inanc
Tebrik ederimagir agirda olsa o kadar kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?