görersin görersin, bende çok umutsuzdum ama sabredince oluyoAMİN İNŞ 59 U GÖRSEM DÜĞÜN BAYRAM EDERİM BEN
2 ay mıKuzum toparlarız diye düşünüyorum bu hafta içerisinde bence evet evet başaracağız ya bana engel hala regl olamam bildiğin bir yöntem var mı bugün giderken aktardan civanperçemi kekik ve papatya çayı alacağım bir kaç gün onları deneyeceğim söktürmesi gerek çok sinirliyim yemek yemek istiyorum böyle saçma hallerdeyim 2 ay olacak neredeyse vücudumdan atamadım
SABREDİNCE DEĞİLDE YEMEYİNCE OLUYO SANIRIMgörersin görersin, bende çok umutsuzdum ama sabredince oluyo
SABREDİNCE DEĞİLDE YEMEYİNCE OLUYO SANIRIM
darisi başıma bende 69 görsem huzurla moralle hızlıca sağlıklıcaaslında cumartesinden beri bu aralıkta gidip geliyorum, bikaç gündür kaldım yine burda ama olsun, 60 ları kırdımya bunu görmekte bana yetti
Kizz niye yiyonsbeden
Geçen hafta : 53,2
Bu hafta: 52,2
Fark :- 1 kg
Aslında ne güzel 51,7 yi görmüştüm ama hafta sonu çok çok yedim bu kiloya şükür :)
kesinlikle sağlıklı bir şekilde olsunda öyle olsundarisi başıma bende 69 görsem huzurla moralle hızlıca sağlıklıca
Geldi mesajin canim
Yaptım canım tek cizgi teste bile güvenemedim sinirlendim2 ay mısen test yaptın mı canım belki böyle bişey mi varki
ayy o zaman çok sinir bozucu 2 ay ne demek yaa,sen doktora görün kuzum, gergin gergin dolanmaYaptım canım tek cizgi teste bile güvenemedim sinirlendimama sanmam %1 ihtimaldi zaten
Aslında hapı varda 10 gün bekliyorsun onunlada kullanınca ondan önce bitkisel çay falan içeyim dedim kuzum kistlerden oluyor biliyorum olursam 3.günümde regl gideceğimayy o zaman çok sinir bozucu 2 ay ne demek yaa,sen doktora görün kuzum, gergin gergin dolanma
kistlerin tedavisini oluyodun sen yanlış hatırlamıyorsam, tam tedavi olmadan bırakma sakınAslında hapı varda 10 gün bekliyorsun onunlada kullanınca ondan önce bitkisel çay falan içeyim dedim kuzum kistlerden oluyor biliyorum olursam 3.günümde regl gideceğim
hep çorba yaptın kafamızı hee
Değişik olmuş canım nickin
kistlerin tedavisini oluyodun sen yanlış hatırlamıyorsam, tam tedavi olmadan bırakma sakın
anladım canım, o zaman her regl de sana sıkıntı yaratır bu ,Rabbim dermansız dert vermesin napıcan mecbur katlanıyosun tabiDeğişik olmuş canım nickin
Canım benimkinin tam bir tedavisi yok zaten en son zayıflamamla azalmışlardı bayağı mecburen ilacı bıraktım vücuttan ilacın atılması gerekiyordu 1 seneye çocuk düşünürüm dediğim için doktor bırak senelerce kullandın dedi. Çocuk sahibi olmak istediğimde eğer sıkıntı olursa başka bir tedaviyle hamile kalmaya çalışacağım onun dışında vücudun yaptığı bir şey tamamen iyileşmiyor bu pcos hastalığı
Evet kuzum maalesef sıkıntı yaratıp yaratmayacağını işte çocuk sahibi olmak istediğimizde göreceğiz kimisi hemen hamile kalıyorken kimisi aylarca yıllarca uğraşabiliyor işte riske de atamıyorsun Rabbim yardım etsin hepimizeanladım canım, o zaman her regl de sana sıkıntı yaratır bu ,Rabbim dermansız dert vermesin napıcan mecbur katlanıyosun tabi
amin canım, bu konuda çok çekiyosun inşallah bebiş istediğinde hemencik olurEvet kuzum maalesef sıkıntı yaratıp yaratmayacağını işte çocuk sahibi olmak istediğimizde göreceğiz kimisi hemen hamile kalıyorken kimisi aylarca yıllarca uğraşabiliyor işte riske de atamıyorsun Rabbim yardım etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?