♥haftalık kilo verme yarışması♥

2 ay mı sen test yaptın mı canım belki böyle bişey mi varki

Değişik olmuş canım nickin
kistlerin tedavisini oluyodun sen yanlış hatırlamıyorsam, tam tedavi olmadan bırakma sakın

Canım benimkinin tam bir tedavisi yok zaten en son zayıflamamla azalmışlardı bayağı mecburen ilacı bıraktım vücuttan ilacın atılması gerekiyordu 1 seneye çocuk düşünürüm dediğim için doktor bırak senelerce kullandın dedi. Çocuk sahibi olmak istediğimde eğer sıkıntı olursa başka bir tedaviyle hamile kalmaya çalışacağım onun dışında vücudun yaptığı bir şey tamamen iyileşmiyor bu pcos hastalığı

anladım canım, o zaman her regl de sana sıkıntı yaratır bu ,Rabbim dermansız dert vermesin napıcan mecbur katlanıyosun tabi

anladım canım, o zaman her regl de sana sıkıntı yaratır bu ,Rabbim dermansız dert vermesin napıcan mecbur katlanıyosun tabi
Evet kuzum maalesef sıkıntı yaratıp yaratmayacağını işte çocuk sahibi olmak istediğimizde göreceğiz kimisi hemen hamile kalıyorken kimisi aylarca yıllarca uğraşabiliyor işte riske de atamıyorsun Rabbim yardım etsin hepimize

amin canım, bu konuda çok çekiyosun inşallah bebiş istediğinde hemencik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…