♥haftalık kilo verme yarışması♥

hele bi temizliği bitiriyim de yemek kısmı kolay dip köşe temizlik yapmam lazım. o kadar adamı nerde oturtcam mesela. masa açıcam ama o kadar sandalye falan yok. hepsi de tek tek inceler her yeri
Allah kolaylık versin canım zor gerçekten
sbeden cim, kilo bildirimim lütfen gereğini yaparmısın? :))

OooooTebrik ederim canım işte bu Canım yeşilelmayı da etiketlesene seninle yarıştaydı sanki

Teşekkür ederim canım benim. Evet şuan bile iyi görünüyrum ama daha fit durmam kazım etkerim yumuşak sıkılaşcak onlar. Bi de 2-3 kilo daha verdim mi süper
döndü evet o elektirinkler buarada gelinlikle çok hoş olmuşsun al sana bi boncuk
Döner o elenktirikler hiç şaşmaz yolu yani sağol bebeğim

Sıkılaşman bile yeter gibi tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun canım

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşilçay(demleme)
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 1 dilim patatesli börek + 50 gr yoğurt - 382 kalori

sbeden cim, kilo bildirimim lütfen gereğini yaparmısın? :))
Oleeeyyy işte bu kuzum yaaaaaa
Bundan sonra seni kimse tutamaz :)

Sıkılaşman bile yeter gibi tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun canım
2-3 kilo versem iyi olcak canım daa var çünkğ hissediyorum onu ben. Kaslarım çok olsa da kilom bu olsa vermeek istemezdim ama kilom yağlardan ibaret biliyorum. O yağların yerine kas koymak lazım
Ebrunun karın dvd si yoktu internette indirmek için. Ben de gittim aldım :) bakalım nasıl bu akşam bakıcam

sağol canım benim, yavaş yavaş ama iniyorum işte

Al benden de o kadar ben de cozuttum 4 gün nehirim yaaaa. Benim de o ipin ucunu tutmam lazım

Kuzum toparlarız diye düşünüyorum bu hafta içerisinde bence evet evet başaracağız ya bana engel hala regl olamam bildiğin bir yöntem var mı bugün giderken aktardan civanperçemi kekik ve papatya çayı alacağım bir kaç gün onları deneyeceğim söktürmesi gerek çok sinirliyim yemek yemek istiyorum böyle saçma hallerdeyim 2 ay olacak neredeyse vücudumdan atamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…