- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Allah kolaylık versin canım zor gerçektenhele bi temizliği bitiriyim de yemek kısmı kolay dip köşe temizlik yapmam lazım.o kadar adamı nerde oturtcam mesela. masa açıcam ama o kadar sandalye falan yok. hepsi de tek tek inceler her yeri
yok kuzum ya gerek yok, o gelince görür zatenAllah kolaylık versin canım zor gerçekten
OooooTebrik ederim canım işte bu Canım yeşilelmayı da etiketlesene seninle yarıştaydı sanki
Teşekkür ederim canım benim. Evet şuan bile iyi görünüyrum ama daha fit durmam kazım etkerim yumuşak sıkılaşcak onlar. Bi de 2-3 kilo daha verdim mi süperAyy kaçırmamışımCanım ne kadar güzel olmuşsun ya maşallah sana gelinlik çok yakışmış çok güzel bir gelin olacaksın Çok fit görünüyorsun devam edeceğiz tabi ki ama bu şekilde bile çok iyisin bil istedim fazlalık durmuyor hiç bir şey
Döner o elenktirikler hiç şaşmaz yolu yanidöndü evet o elektirinkler buarada gelinlikle çok hoş olmuşsun al sana bi boncuk
Sıkılaşman bile yeter gibi tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun canımTeşekkür ederim canım benim. Evet şuan bile iyi görünüyrum ama daha fit durmam kazım etkerim yumuşak sıkılaşcak onlar. Bi de 2-3 kilo daha verdim mi süper
Döner o elenktirikler hiç şaşmaz yolu yanisağol bebeğim
Olsun bu şekilde de çok iyisbeden
Geçen hafta : 53,2
Bu hafta: 52,2
Fark :- 1 kg
Aslında ne güzel 51,7 yi görmüştüm ama hafta sonu çok çok yedim bu kiloya şükür :)
Al benden de o kadar ben de cozuttum 4 gün nehirim yaaaa. Benim de o ipin ucunu tutmam lazımBu hafta bende sıkıyorum çünkü 4 gün dağıttım nerede ne yedim temizlik yaparken ne haltlar karıştırdım belli değil
Oleeeyyy işte bu kuzum yaaaaaa
2-3 kilo versem iyi olcak canım daa var çünkğ hissediyorum onu ben. Kaslarım çok olsa da kilom bu olsa vermeek istemezdim ama kilom yağlardan ibaret biliyorum. O yağların yerine kas koymak lazımSıkılaşman bile yeter gibi tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun canım
vaaayyyy begüşüm maşallah
gerçekten çok güzeldi bikaç gündür gördüğüm için alıştım, azcık daha insem diye bakıyorum :))vaaayyyy begüşüm maşallahçok sevindim o 50 li rakamaları görmek müthiş bir duygu olsa gerek helal sana
azmin zaferidir işte.
Oleeeyyy işte bu kuzum yaaaaaa
Bundan sonra seni kimse tutamaz :)
2-3 kilo versem iyi olcak canım daa var çünkğ hissediyorum onu ben. Kaslarım çok olsa da kilom bu olsa vermeek istemezdim ama kilom yağlardan ibaret biliyorum. O yağların yerine kas koymak lazım
Ebrunun karın dvd si yoktu internette indirmek için. Ben de gittim aldım :) bakalım nasıl bu akşam bakıcam
Al benden de o kadar ben de cozuttum 4 gün nehirim yaaaa. Benim de o ipin ucunu tutmam lazım
2-3 kilo versem iyi olcak canım daa var çünkğ hissediyorum onu ben. Kaslarım çok olsa da kilom bu olsa vermeek istemezdim ama kilom yağlardan ibaret biliyorum. O yağların yerine kas koymak lazım
Ebrunun karın dvd si yoktu internette indirmek için. Ben de gittim aldım :) bakalım nasıl bu akşam bakıcam
AMİN İNŞ 59 U GÖRSEM DÜĞÜN BAYRAM EDERİM BENgerçekten çok güzeldi bikaç gündür gördüğüm için alıştım, azcık daha insem diye bakıyorum :))
hadi darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?