- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Amin canım inşallah Rabbim aratmasın kimseyiamin canım, bu konuda çok çekiyosun inşallah bebiş istediğinde hemencik olur
evet değişik oldu konumuzlada uyumlu olduDeğişik olmuş canım nickin
Canım benimkinin tam bir tedavisi yok zaten en son zayıflamamla azalmışlardı bayağı mecburen ilacı bıraktım vücuttan ilacın atılması gerekiyordu 1 seneye çocuk düşünürüm dediğim için doktor bırak senelerce kullandın dedi. Çocuk sahibi olmak istediğimde eğer sıkıntı olursa başka bir tedaviyle hamile kalmaya çalışacağım onun dışında vücudun yaptığı bir şey tamamen iyileşmiyor bu pcos hastalığı
hep çorba yaptın kafamızı hee
önceki iyiydi alışmıştık, adına alışana kadar resmini bari değiştirme
Hiç duymamıştım sütü canım buharına mı yoksa kendine direk mi oturuyorlarevet değişik oldu konumuzlada uyumlu oldu
buarda çok geçmiş olsun canım soğan kürü filan denedinmi bide bizim oralarda sıcak süte filan otururlar bu hastalık için doğal tedavilerde emin ol işe yarıyor
gizlilik gerekçesiyle değiştim canım başka bişeye sinirlendimde
neyse sen alışırsın zaten canım
Unuttum inan ki,şimdi teldeyim yapabilirsem guncelliyim yoksa eve gidince pc den yaparım
Nehiirrr dikkat et aman diyim o nasil bi tedaviymis öyleHiç duymamıştım sütü canım buharına mı yoksa kendine direk mi oturuyorlar
Yaptım oldu
Evet bende ilk defa duydum ve çok şaşırdımNehiirrr dikkat et aman diyim o nasil bi tedaviymis öyle
Ben olsam önce onu guncellerdimUnuttum inan ki,şimdi teldeyim yapabilirsem guncelliyim yoksa eve gidince pc den yaparım
69.5 yazayimya ben kilo bildirimini unuttum yemekleri yedim yedim sonra aklıma geldi.... tartıya çıkınca 70 gösterdi iş öyle olunca moralim bozuldu ama neyse...
bu haftanın bildirimi 70 olsun :'(
hep çorba yaptın kafamızı hee
önceki iyiydi alışmıştık, adına alışana kadar resmini bari değiştirme
pazarlığa mı başladın artık69.5 yazayim
pazarlığa mı başladın artık
Yok canım değiştirmedim. Boyum 168Isim mi değiştirdin canim. Zehrem tanidik gelmedide boy kac .
ayy 2 ay zor gııı .ben hiç adet düzensizliği yaşamadım. 3-5 gün gecikir benimki en fazla. düzensizlik çok sıkıntılı. bunla ilgili doktora gittin mi tedavi falan. ben de senin dediklerini duymuştum bitkisel anlamda. bi de ilaç falan kullanıyorlar işte.Kuzum toparlarız diye düşünüyorum bu hafta içerisinde bence evet evet başaracağız ya bana engel hala regl olamam bildiğin bir yöntem var mı bugün giderken aktardan civanperçemi kekik ve papatya çayı alacağım bir kaç gün onları deneyeceğim söktürmesi gerek çok sinirliyim yemek yemek istiyorum böyle saçma hallerdeyim 2 ay olacak neredeyse vücudumdan atamadım
yaaaa kız sorma ben de öyle sanmıştım ama boğazımı tutamayınca öyle oldu.Kizz niye yiyonbende bu hafta 50... olursun sanmistim haftaya artik 51.5 beklerim
kız sen kimsin beni niye etiketlemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?