- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ay kimşeler yok yine yaaaaa
Sekerim daha simdi oturdum azcik karpuz yiyiyorum,daha birmilyon tane isim var,yoruldum ama mecbur yapicam,ondan gelemiyorumay kimşeler yok yine yaaaaa
oyy canım kolay gelsin sana tabi ki de bak işine gücüne sen :)Sekerim daha simdi oturdum azcik karpuz yiyiyorum,daha birmilyon tane isim var,yoruldum ama mecbur yapicam,ondan gelemiyorum
Hosgeldin cnmBen de katılmak istiyorum :)
Boy:156
Kilo:72.3
Hedef:60
Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaslarakızlar azıcık doğum günümdü bugün 2-3 gündür pasta ve yemek modundayım :)) yarından itibaren sıkıcam
Doğum günün kutlu olsun kuzummm iyi ki doğdunnn iyi ki tanıdık seni :)kızlar azıcık doğum günümdü bugün 2-3 gündür pasta ve yemek modundayım :)) yarından itibaren sıkıcam
günaydın fıstıkımGünaydın fıstıklaaaarr :) :)
begum75 nehirnil111 @almina_14
miraycan84 @vişnelipastam 07papatya fiyonkbayan bayan_balon
Ay nickleri unuttum ya buraya etiketlememiş olabilirim ya da etiketlediklerimi de yanlış yazmış olabilirimidare edin
doğum günün kutlu mutlu olsun, yeni yaşın güzel günlerle geçsinkızlar azıcık doğum günümdü bugün 2-3 gündür pasta ve yemek modundayım :)) yarından itibaren sıkıcam
ebru şallının aldığım DVD si bozuk çıktıyarın iş çıkışı gidip değiştiricem
bugün menüm
sabah= 1 muz ( kahvaltıya vaktim kalmadı, çıkar ayak muz tıktım ağzıma)
ara= yeşil çay
öğle= 1 kepçe şehriye çorbası , küçük parça mücver , bulgur pilavı ( 3-4 kaşık) , salata,ayran
akşam= 1 porisyon taze fasulye
arada 1 çikileta kaçtıbugün yoruldum baya enerjiye ihtiyacım vardı
az önce de kiraz yedim biraz.
bugünkü adım sayım =7783
nehirnil111 938 bugünkü kalorim .
hafta sonunu yine tutamadım. çünkü ne yediğim belli değil o derece
hele tatlıları hiç duymayın
hamur işlerini hiç bilmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?