- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ayy 2 ay zor gııı .ben hiç adet düzensizliği yaşamadım. 3-5 gün gecikir benimki en fazla. düzensizlik çok sıkıntılı. bunla ilgili doktora gittin mi tedavi falan. ben de senin dediklerini duymuştum bitkisel anlamda. bi de ilaç falan kullanıyorlar işte.
bugün menüm
sabah= 1 muz ( kahvaltıya vaktim kalmadı, çıkar ayak muz tıktım ağzıma)
ara= yeşil çay
öğle= 1 kepçe şehriye çorbası , küçük parça mücver , bulgur pilavı ( 3-4 kaşık) , salata,ayran
akşam= 1 porisyon taze fasulye
arada 1 çikileta kaçtıbugün yoruldum baya enerjiye ihtiyacım vardı
az önce de kiraz yedim biraz.
bugünkü adım sayım =7783
nehirnil111 938 bugünkü kalorim .
hafta sonunu yine tutamadım. çünkü ne yediğim belli değil o derece
hele tatlıları hiç duymayın
hamur işlerini hiç bilmeyin
Günaydın fıstıklaaaarr :) :)
begum75 nehirnil111 @almina_14
miraycan84 @vişnelipastam @07papatya @fiyonkbayan bayan_balon
Ay nickleri unuttum ya buraya etiketlememiş olabilirim ya da etiketlediklerimi de yanlış yazmış olabilirimidare edin
ahaaa sevdim bu bahaneyiBen neşeli topiğin balı arkadaşımGünaydın
Evet canım düşün halimi gergin şiş stresli sinirli ve şişkoOlduğum zaman 3.günü gitmeye çalışacağım canım hormonlara o zaman daha iyi bakılıyor çünkü hastalığımdan dolayı biliyorum ama işte
Harika bir menü sen bu işi tamamen öğrendin artık yeme krizlerin falanda yok hafta sonu senin ödülün olsun boşverO tatlılardan bende de vardı ne yapalım tatlı kızlar tatlı severler ahahah güzel bahane
ahaaa sevdim bu bahaneyi
tatlış kızlar tatlı severler tey tey tey
İçimizden geliyor tabi Begüş
Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşilçay(demleme)
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 1 dilim patatesli börek + 50 gr yoğurt - 382 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa şekersiz sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:10 - 2 ad.tavada yumurta + 2 dilim ekmek + 1 büyük salatalık kabuksuz - 296 kalori
Ara; 21:00 - 30 gr cips - 164 kalori
Ara; 22:00 - 1 tutam biberiye + kekik + papatya karışımı çay(demleme)
Toplam kalori: 1014
begum75 bayan_balon @DisiAnka
bayan_balon senin kalorilerin duruyor
aynen öyle içimizden geliyo
cipsi yemişsin,dayanamamışsın yinebide saat 9 da gerçi bende 8,30 da karpuz yiyiyodum,karpuz sezonunu açtım hadi hayırlısı, günde 1 karpuz yerim o derece seviyorum, kabuğuna kadarda kemiririm
hadi gözün aydın nehir, nasıl peki oynatırken falan ağrı,hareket kısıtlanması falan yok demi?Huyumuz kurusun
Film izledik eşimle onunda tamamen sargısı falan çıktı onun şerefineBende meyve pek sevmem biliyorsun eşim karpuz hastası ama ben hiç karpuz aramam
hadi gözün aydın nehir, nasıl peki oynatırken falan ağrı,hareket kısıtlanması falan yok demi?
ayy ben resmen karpuz aş ererim, çok severim ,illa çok sevdiğimiz bişey çıkıyo işte aynen huyumuz kurusun
Allah kolaylik versin canım. Yine de tartilip yazmayi ihmal etmenasılsınız kızlar? ben üç kişilik odada tek çalışıyorum. çok yoğunum, hafta sonu deseniz malum ramazan yakın düğünler çok fazla hiç dinlenemedim, dua düğün derken, temizliği bile pek yapamadım. bu arada ehliyet kursuna başladım
Maalesef oluyor dün yediklerim belli bugün ki kilom 56.40 ben de şaşırdım ama yürüyüş yok vc yokya o dönemselde olur ben adet döneminde 2 kg fazla çıkıyorum mesela
KatılıyorumSABREDİNCE DEĞİLDE YEMEYİNCE OLUYO SANIRIM
Hem bebek hem misafir olmaz ki canııımKilom 65.2 bildiremedim gecen hafta hep yatili misafirim vardi
fark ettik
Tamam canım listeye ekliyorum. Her pazartesi kilo bildirim günümüz bildirim yaparken beni etiketlemeyi unutmaYok canım değiştirmedim. Boyum 168
Soğan suyu denedin mi işe yaramıyo mu can canDeğişik olmuş canım nickin
Canım benimkinin tam bir tedavisi yok zaten en son zayıflamamla azalmışlardı bayağı mecburen ilacı bıraktım vücuttan ilacın atılması gerekiyordu 1 seneye çocuk düşünürüm dediğim için doktor bırak senelerce kullandın dedi. Çocuk sahibi olmak istediğimde eğer sıkıntı olursa başka bir tedaviyle hamile kalmaya çalışacağım onun dışında vücudun yaptığı bir şey tamamen iyileşmiyor bu pcos hastalığı
Henüz denemedim canım bitki çaylarını içiyorum akşamda soğan suyunu yapacağım sabah akşam onuda içeceğim bakalım bir kaç güne regl olmam gerekSoğan suyu denedin mi işe yaramıyo mu can can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?