- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben de diyorum bizdeki bu yakınlık nedir meğerse burçlarımız aynıymışşşkızlar azıcık doğum günümdü bugün 2-3 gündür pasta ve yemek modundayım :)) yarından itibaren sıkıcam
Keşke ben de meyve sevmesem gece gündüz sabah akşam tatlı ekşi hiç fark etmez görünce dayanamıyorumHuyumuz kurusun
Film izledik eşimle onunda tamamen sargısı falan çıktı onun şerefineBende meyve pek sevmem biliyorsun eşim karpuz hastası ama ben hiç karpuz aramam
Aynenn odada 2 arkadaş izne gidince ben de 3 kişilik iş yapmaya başladım dün girememiştim bugün sakin çok şükürsbeden özür dilerim bu hafta bildirim yapamadım, dün iş yeri çok karışıktı internete giremedim. izinliler başladı herkes birbirinin yerine bakıyor artık giremiyorum eskisi kadar kusura bakmayın. ama diyeti bırakmış değilim bazı aksaklıklar olsa da 57.4 e kadar inmeyi başardım. 1.4 kg kaldı kısmetse o da gidecek
Seni çok iyi anlıyorumnasılsınız kızlar? ben üç kişilik odada tek çalışıyorum. çok yoğunum, hafta sonu deseniz malum ramazan yakın düğünler çok fazla hiç dinlenemedim, dua düğün derken, temizliği bile pek yapamadım. bu arada ehliyet kursuna başladım
Ben de katılmak istiyorum :)
Boy:156
Kilo:72.3
Hedef:60
hayırlı olsunnasılsınız kızlar? ben üç kişilik odada tek çalışıyorum. çok yoğunum, hafta sonu deseniz malum ramazan yakın düğünler çok fazla hiç dinlenemedim, dua düğün derken, temizliği bile pek yapamadım. bu arada ehliyet kursuna başladım
Aslında soğan suyunu İbrahim saraçoğlunun tarifine göre yapsan gününü saatini neyse uygulasan belki gerçekten yok olurHenüz denemedim canım bitki çaylarını içiyorum akşamda soğan suyunu yapacağım sabah akşam onuda içeceğim bakalım bir kaç güne regl olmam gerek
Tamma canımsbeden özür dilerim bu hafta bildirim yapamadım, dün iş yeri çok karışıktı internete giremedim. izinliler başladı herkes birbirinin yerine bakıyor artık giremiyorum eskisi kadar kusura bakmayın. ama diyeti bırakmış değilim bazı aksaklıklar olsa da 57.4 e kadar inmeyi başardım. 1.4 kg kaldı kısmetse o da gidecek
Keşke ben de meyve sevmesem gece gündüz sabah akşam tatlı ekşi hiç fark etmez görünce dayanamıyorum
Aslında soğan suyunu İbrahim saraçoğlunun tarifine göre yapsan gününü saatini neyse uygulasan belki gerçekten yok olur
Yaparsın sen bu kadar kiloyu veren onu da yapar diye düşünüyorum ilaç gibi düşün
İlaçların yan etkilerini düşününce bitkiler bana hep cazip gelmiştirOyy kuzum benim sağol
Banada tabi canım bakalım bu içtiğim bitki çayları ne yapacak bu sabahta civanperçemi içtim çok kötü acı bir tadı varİlaçların yan etkilerini düşününce bitkiler bana hep cazip gelmiştir
aa ikizlerrr :) senin ne zamanBen de diyorum bizdeki bu yakınlık nedir meğerse burçlarımız aynıymışşş
Çok iyisin canım kalori oranın yediklerin harikaKahvaltım;
2 x Adet Haşlanmış Yumurta 150,00 calori
1 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı) 85,00 calori
1 x 100 gr Domates 22,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori
Öğlen Yemeği
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Kıymalı Patates 121,50 calori
1 x Kepçe Kırmızı Mercimek Çorbası 55,00 calori
Akşam Yemeği
2 x Kepçe Cacık 82,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Fırında Tavuk 181,50 calori
Ara Öğün (Gece) 1 x 100 gr Karpuz 30,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 796,00 calori
Bugün de böyle olsun
Sabah; 07:45 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 134 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa civanperçemi çayı
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı ezogelin çorba + 75 gr karışık kızartma + 1 porsiyondan az mantı + 50 gr yoğurt - 455 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe(gerçekleşecek)
Çok rahatsız boğazım çok sızlıyor acıyor niyeyse ya
Nescafe içeceğim kuzum dün akşam aktarı talan ettim(papatya+kekik+civanperçemi aldım evde de yeşilçay ve biberiye vardı) o sebeple ada çayı almaya gitmeyeyim amcaya ne oldu sana der gibi bakar sonraenfeksiyon vardır,adaçayı içebilirsin diyecem, bitki çayı içmekten gına geldi sanada, ılık ılık şeyler iç canım
hadi yaa ,aslında ben içmiştim onu migrene iyi geliyodu sanırım, ama alıştım bitki çaylarına heralde tadı nasıl olursa olsun zorla içiyorum işteNescafe içeceğim kuzum dün akşam aktarı talan ettim(papatya+kekik+civanperçemi aldım evde de yeşilçay ve biberiye vardı) o sebeple ada çayı almaya gitmeyeyim amcaya ne oldu sana der gibi bakar sonradün adaçayını önerdi ama işime yaramaz diye almadım Civanperçeminin tadı felaket kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?