♥haftalık kilo verme yarışması♥

Huyumuz kurusun

Film izledik eşimle onunda tamamen sargısı falan çıktı onun şerefineBende meyve pek sevmem biliyorsun eşim karpuz hastası ama ben hiç karpuz aramam
Keşke ben de meyve sevmesem gece gündüz sabah akşam tatlı ekşi hiç fark etmez görünce dayanamıyorum

Aynenn odada 2 arkadaş izne gidince ben de 3 kişilik iş yapmaya başladım dün girememiştim bugün sakin çok şükür

Seni çok iyi anlıyorum

Henüz denemedim canım bitki çaylarını içiyorum akşamda soğan suyunu yapacağım sabah akşam onuda içeceğim bakalım bir kaç güne regl olmam gerek
Aslında soğan suyunu İbrahim saraçoğlunun tarifine göre yapsan gününü saatini neyse uygulasan belki gerçekten yok olur
Yaparsın sen bu kadar kiloyu veren onu da yapar diye düşünüyorum ilaç gibi düşün

Tamma canım

Keşke ben de meyve sevmesem gece gündüz sabah akşam tatlı ekşi hiç fark etmez görünce dayanamıyorum

Ben hiç meyveci olmadım canım bir tek erik yerim arar gözlerim o kadar

Ben 1-2 kere denedim onu canım aslında pcos tam olarak görünmedi en son zayıfladığımdan dolayı tek bir tarafta var az o da bence ilaç kullanma artık dedi zayıflamam işe yaradı soğan suyu pek yaramamıştı yoksa gününü biliyorum ama bakalım

Kahvaltım;
2 x Adet Haşlanmış Yumurta 150,00 calori
1 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı) 85,00 calori
1 x 100 gr Domates 22,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori

Öğlen Yemeği
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Kıymalı Patates 121,50 calori
1 x Kepçe Kırmızı Mercimek Çorbası 55,00 calori

Akşam Yemeği
2 x Kepçe Cacık 82,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Fırında Tavuk 181,50 calori

Ara Öğün (Gece) 1 x 100 gr Karpuz 30,00 calori

Toplam Alınan Kalori : 796,00 calori
Bugün de böyle olsun

Çok iyisin canım kalori oranın yediklerin harika

Sabah; 07:45 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 134 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa civanperçemi çayı(tadı felaket)
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı ezogelin çorba + 75 gr karışık kızartma + 1 porsiyondan az mantı + 50 gr yoğurt - 455 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe(gerçekleşecek)

Çok rahatsız boğazım çok sızlıyor acıyor niyeyse ya

enfeksiyon vardır,adaçayı içebilirsin diyecem, bitki çayı içmekten gına geldi sanada, ılık ılık şeyler iç canım

enfeksiyon vardır,adaçayı içebilirsin diyecem, bitki çayı içmekten gına geldi sanada, ılık ılık şeyler iç canım
Nescafe içeceğim kuzum dün akşam aktarı talan ettim(papatya+kekik+civanperçemi aldım evde de yeşilçay ve biberiye vardı) o sebeple ada çayı almaya gitmeyeyim amcaya ne oldu sana der gibi bakar sonra dün adaçayını önerdi ama işime yaramaz diye almadımCivanperçeminin tadı felaket kötü ya

hadi yaa ,aslında ben içmiştim onu migrene iyi geliyodu sanırım, ama alıştım bitki çaylarına heralde tadı nasıl olursa olsun zorla içiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…