♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi,doğadan 9 lu cay
Öğle=1 tabak çoban salatası
İkindi=1 tabak taze yaprak sarması 1 kase yoğurt
Aksam yok 3 lt su 3 kupa bardaği doğadan çay

Bugünkü menüm

ters bi menü olmuş sabahı güçlendirip akşama doğru hafifletsen daha iyi olmaz mı?
geç yemiyosun ama yaprak sarması pirinçli falan biraz kalorili ya ondan dedim
birde salata tarzı beslendiğinde yanında protein alırsan çok iyi olur, mesela içine tavuk göğüs etinden serpiştirebilirsin, ton balığı ekleyebilirsin yada yoğurt yiyebilirsin

hadi yaa ,aslında ben içmiştim onu migrene iyi geliyodu sanırım, ama alıştım bitki çaylarına heralde tadı nasıl olursa olsun zorla içiyorum işte
Abartı mı koydum anlamadım ki bir tutam dedi aktardaki yaşlı amca nette 2-3 kök atın diyor olmadı daha az atayım Zorla içtim bende zaten bundan sonra bitki çayı içeceğim sadece her gün 1 tanesini içerim ya da karıştırır içerim faydalılar çok

yeşil çayla biberiyeyi karıştırabilirsin, ama diğerlerini bilmiyorum

angi tarihten sonra canım yazim

aa ikizlerrr :) senin ne zaman
ay hepimizmi ikizleriz yoksa

sırtını sıkı giymiyosun sonra boğazım acıyo. benim oğlanla kızda öyle. bu havalar herkesi çarpıyo

Bugünkü menüm
bir tabak yarpak sarması derken: kaç kaşık pirinç etti acep

İkindi sarma ve yoğurt yiyeceğim için hafif geçiştirmek diğerlerini cnm

yeşil çayla biberiyeyi karıştırabilirsin, ama diğerlerini bilmiyorum
Kekikle papatya da karıştırılıyordu galiba ama bu civanperçemini tek anca içerim herhalde böyle bile zor
angi tarihten sonra canım yazim
Geçen haftan hiç yokmuş canım
sırtını sıkı giymiyosun sonra boğazım acıyo. benim oğlanla kızda öyle. bu havalar herkesi çarpıyo

Aslında hala hırkalarım kalın ayakkabılarım benimle öyle bir anda açılmadım canım ama işte bilmiyorum ki çok sızlıyor

Kızlar Merhaba bnm de 5 kilo fazlam var evlendigimde 45 kiloydum suan 60 bu kiloyu 6 yılda aldım +doğum falan da yok nasıl vereceğim bilmiyorum yardimci olur musunuz uzun süre bişey yememeyi denedim bu sefere aşırı başım ağrıyor ve kabiz da oldum hatta makat kanamasina kadar vardı is ama vermem gerekiyor ne yapacağım?

ay ben onu sildim ya verdim sanıyordum canım kusura bakma
günlük vereyim ben artık

Mesela sabah çeyrek ekmek tost yedim şimdi ne yemeliyim tamam 50 kilodayken iyiydim giydiklerim yakışıyordu ama şimdi püf dolabimdakiler olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…