Bugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi,doğadan 9 lu cay
Öğle=1 tabak çoban salatası
İkindi=1 tabak taze yaprak sarması 1 kase yoğurt
Aksam yok 3 lt su 3 kupa bardaği doğadan çay
Abartı mı koydum anlamadım ki bir tutam dedi aktardaki yaşlı amca nette 2-3 kök atın diyor olmadı daha az atayımhadi yaa ,aslında ben içmiştim onu migrene iyi geliyodu sanırım, ama alıştım bitki çaylarına heralde tadı nasıl olursa olsun zorla içiyorum işte
yeşil çayla biberiyeyi karıştırabilirsin, ama diğerlerini bilmiyorumAbartı mı koydum anlamadım ki bir tutam dedi aktardaki yaşlı amca nette 2-3 kök atın diyor olmadı daha az atayımZorla içtim bende zaten bundan sonra bitki çayı içeceğim sadece her gün 1 tanesini içerim ya da karıştırır içerim faydalılar çok
ay sende kabızlık çekiyordun değilmi en kilo vermemenin en büyük nedeniMaalesef oluyor dün yediklerim belli bugün ki kilom 56.40 ben de şaşırdım ama yürüyüş yok vc yok
angi tarihten sonra canım yazimSabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşilçay(demleme)
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 1 dilim patatesli börek + 50 gr yoğurt - 382 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa şekersiz sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:10 - 2 ad.tavada yumurta + 2 dilim ekmek + 1 büyük salatalık kabuksuz - 296 kalori
Ara; 21:00 - 30 gr cips - 164 kalori
Ara; 22:00 - 1 tutam biberiye + kekik + papatya karışımı çay(demleme)
Toplam kalori: 1014
begum75 bayan_balon @DisiAnka
bayan_balon senin kalorilerin duruyor
öğlen ama şuan ama yinede sana günaydın anca gelebildim ben burayaGünaydın fıstıklaaaarr :) :)
begum75 nehirnil111 @almina_14
@miraycan84 @vişnelipastam @07papatyafiyonkbayan bayan_balon
Ay nickleri unuttum ya buraya etiketlememiş olabilirim ya da etiketlediklerimi de yanlış yazmış olabilirimidare edin
ay hepimizmi ikizleriz yoksaaa ikizlerrr :) senin ne zaman
sırtını sıkı giymiyosun sonra boğazım acıyo. benim oğlanla kızda öyle. bu havalar herkesi çarpıyoSabah; 07:45 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 134 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa civanperçemi çayı(tadı felaket)
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı ezogelin çorba + 75 gr karışık kızartma + 1 porsiyondan az mantı + 50 gr yoğurt - 455 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe(gerçekleşecek)
Çok rahatsız boğazım çok sızlıyor acıyor niyeyse ya
bir tabak yarpak sarması derken: kaç kaşık pirinç etti acepBugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi,doğadan 9 lu cay
Öğle=1 tabak çoban salatası
İkindi=1 tabak taze yaprak sarması 1 kase yoğurt
Aksam yok 3 lt su 3 kupa bardaği doğadan çay
almina canım benkız sen kimsin beni niye etiketlemedinbi ben mi tanıyamadım seni yahu
ayy bitki çayı deyince artık içim geçiyoyeşil çayla biberiyeyi karıştırabilirsin, ama diğerlerini bilmiyorum
habire isim değiştiryosun milletin beyni sulandı kızalmina canım ben
haftada 100 grm vermişim bu da bi başarıdır. 52 haftada 5200 grm eder75/165fiyonkbayan 82.6 82.7 82.5
buda rekor küçümsemehaftada 100 grm vermişim bu da bi başarıdır. 52 haftada 5200 grm eder
İkindi sarma ve yoğurt yiyeceğim için hafif geçiştirmek diğerlerini cnmters bi menü olmuş sabahı güçlendirip akşama doğru hafifletsen daha iyi olmaz mı?
geç yemiyosun ama yaprak sarması pirinçli falan biraz kalorili ya ondan dedim
birde salata tarzı beslendiğinde yanında protein alırsan çok iyi olur, mesela içine tavuk göğüs etinden serpiştirebilirsin, ton balığı ekleyebilirsin yada yoğurt yiyebilirsin
değişiklik iyidir kuzum benliğimle hatırlanıyorum zaten nice gerek yokhabire isim değiştiryosun milletin beyni sulandı kız
Kekikle papatya da karıştırılıyordu galiba ama bu civanperçemini tek anca içerim herhalde böyle bile zoryeşil çayla biberiyeyi karıştırabilirsin, ama diğerlerini bilmiyorum
Geçen haftan hiç yokmuş canımangi tarihten sonra canım yazim
sırtını sıkı giymiyosun sonra boğazım acıyo. benim oğlanla kızda öyle. bu havalar herkesi çarpıyo
ay ben onu sildim ya verdim sanıyordum canım kusura bakmaKekikle papatya da karıştırılıyordu galiba ama bu civanperçemini tek anca içerim herhalde böyle bile zor
Geçen haftan hiç yokmuş canım
Aslında hala hırkalarım kalın ayakkabılarım benimle öyle bir anda açılmadım canım ama işte bilmiyorum ki çok sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?