geçmiş olsun canım havalar çarptı etrafımda hasta çok kişi vargeçmiş olsun canım bende sabahtan beri hastanedeyim hem kızım hem ben mahfolduk 2 gündür bir sürü ilaç alıp geldik valla hava değişimndenmi yokssa salgın mı var anlamadım gitti
pazartesi 1250 dün 1200 kalaori canımTabi ki canım günlükte versen not ederim ben
sorma ya herkes hasta sabah acile götürdüm kızımı ateşlendi çok fazla atalatamadı bi türlü kuzumgeçmiş olsun canım havalar çarptı etrafımda hasta çok kişi var
geçmiş olsun canım bende sabahtan beri hastanedeyim hem kızım hem ben mahfolduk 2 gündür bir sürü ilaç alıp geldik valla hava değişimndenmi yokssa salgın mı var anlamadım gitti
pazartesi 1250 dün 1200 kalaori canım
Canim stresten kilo veremeyorum aksine almaya basladm zayiflamayi istiyorm ama veremeyince daha cok moralim bozuluyor suan diyet yapsam mi yapmasam mi kararsizim bu kadar stresin uzerne birde yemek yemeyince daha cok sinirlerm bozuluyor belli bir sure diyet yapmasam daha iyi olacak sanki
saol canım rabbim bütün hastalara şifa versin inşallahGeçmiş olsun canım sanırım salgın var havalarda mikroplu bende kimse söylesem öyle söylüyor
Amin canım inşallahsaol canım rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
Insallah canim benimAmin cnm igsallah geçer huzursuzluk mutlulukla yaşarsın
Bu hep kisir döngu ben cook yasadim bunu.Canim stresten kilo veremeyorum aksine almaya basladm zayiflamayi istiyorm ama veremeyince daha cok moralim bozuluyor suan diyet yapsam mi yapmasam mi kararsizim bu kadar stresin uzerne birde yemek yemeyince daha cok sinirlerm bozuluyor belli bir sure diyet yapmasam daha iyi olacak sanki
Aynen canım koşuşturmalı oldu son günlerim. Ama yine de yememem lazım. Bugğn de yedim hem de profitörölYok yok ben bildigin iyi yiyorum. Bugün daha ıyıydım tuttum kendımı. Eski motıveme dönmelıyım
Yaa böyle korkuyla az yesın işte :))
Sen kendını artıkbi 70 ler grubuna koysan dıyom hani :))
E bayan balon 60 lar grubundaydı zaten 70 lere neden gecirdın kız :))
Süper herkesı tebrık ederımmm
Çikolata az olsa menü çokguzel. Çok koşturuyosan bugunlerde vucut enerjı ihtıtacını cigilotadan alıyodur bak
Ben ben begüş ucunu bana versin onu ortalara kaydırak olmamı :)))
Aslında acıktığımdan değil pisboğazlığımdan yiyorum ben. Yemesem de olur tabi ki yemiyim ben yaaa uffff biraz kilo berdim ya hemen şımardımYani illada atistirmak zorunda degilsin,oglen guzel yesen eve gidene kadar dayanamazmisin ?
Rica ederim canım :)Bak bunu öğrendiğim iyi olduu, teşekkür ederimm
Aynen tatlım dar giyin sürekli incelmeyi farkettikçe motivdn artacak :)Ya kızlarr ben dışarıda ve evde bol giyinmeyi seven biriyim bu yüzden genelde bol tişörtler giyerim. Ve resmen kendimi kandırmışım basenlerim, simitlerim almış başını gidiyormuş da haberim yokmuş.Bundan sonra 'evde' olabildiğince dar giymeye çalışıcağım, kilolarım gözlerimin önünde olsun ki daha da hırslanayım inşaAllah... Bu arada akşam 1 litre kadar su ve bir kupa yeşil çay içtim. Birazcık da spor gibisine bir şey yaptım. Hadi hayırlısıı..
Süper21 Mayıs 79.400→cumartesi→79.400
22 Mayıs 78.700 →pazar→→→78.500 ★
23 Mayıs 78.300 →pazartesi →78.200 ★
24 Mayıs 77.800 →salı→→→→77.600★
25 Mayıs 77.500 →çarşamba →77.200★
26 Mayıs 77.200 →perşembe→
27 mayis 76.900 →cuma→→→
28 mayis 76.600 →cumartesi→
29 mayis 76.400 →pazar→→→
30 Mayıs 76.200 →pazartesi→
31 mayis 75.900 →salı→→→→
1 haziran 75.500→çarşamba→
2 haziran 75.100→perşembe→
3 haziran 74.800→cuma→→→
4 haziran 74.400→cumartesi→
5 haziran 74.000→pazar→→→
6 haziran 73.800→pazartesi→
7 haziran 73.500→salı→→→→
8 haziran 73.100→çarşamba→
9 haziran 72.800→perşembe→
10 hazirn 72.500→cuma→→→
11 hazirn 72.100→cumartesi→
12 hazirn 71.800→pazar→→→
13 hazirn 71.600→pazartesi →
Bu benim hedefim. 100 de 99 başaramam ama denicem . Denemek iyidir.
Canım çok geçmiş olsun. Ödemin gştmiş kuzum galiba. Şu gırtlağımı tutam da ben de 50 olayımSabah; 07:45 - 200 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 134 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa civanperçemi çayı(tadı felaket)
Öğle; 12:20 - 4 ymk kaşığı ezogelin çorba + 75 gr karışık kızartma + 1 porsiyondan az mantı + 50 gr yoğurt - 455 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - Çiğköfte dürüm - 347 kalori (Çok rahatsızdım en çabuk onu yiyip uyuyabildim)
Ara; 20:00 - 18 ad.antep fıstığı - 70 kalori
Ara; 21:00 - 1 kupa süt + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez - 172 kalori
Toplam kalori: 1180
30 dakika yürüyüş + 2 lt su
begum75 bayan_balon GonulSenligim
Akşam çok rahatsızdım kızlar erkenden uyudum boğazımı ateş bastı şuanda bile çok acıyor ağrım varsanırım regl daha da ertelenecek çünkü sürekli antibiyotik ilaçlar alıyorum bu da erteliyor tabi
Pazartesi: 51,5
Salı: 51,3
Çarşamba: 50,3
İyi akşamlar canimKizlarrr iyi aksamlarrr
Iyi aksamlar canım nerelerdesinKizlarrr iyi aksamlarrr
Canim gecen hafta İstanbula gittim yillik izin patlatip yeme içme düzeni kalmadi tartida artilari gördüm tabi veeee hani benim şüphelendiğini bi konu vardi ya az önce test yaptim çift çizgi hamileyimIyi aksamlar canım nerelerdesin
Şüphe olduğunu bilmiyordum. Hayırlı olsun canım isteyerek olmadi sanirim. Ben zayiflasam hemen bebek istiyorumCanim gecen hafta İstanbula gittim yillik izin patlatip yeme içme düzeni kalmadi tartida artilari gördüm tabi veeee hani benim şüphelendiğini bi konu vardi ya az önce test yaptim çift çizgi hamileyim
Napicam ben bu kg da hamile kaldim nazil yol alican yardim edin bana ya
86 kgŞüphe olduğunu bilmiyordum. Hayırlı olsun canım isteyerek olmadi sanirim. Ben zayiflasam hemen bebek istiyorum
bende sirf bu yüzden zayiflamaya çalışıyorum. Unuttum kac kilosun suan. Fit hatun olma yolunda böyle uzun isim koydun hep ondan oldu simdi sis anne olma yolunda takılıyorum kilonu bilmiyorumya
bence kendine bu şekilde bahaneler üretmekten vazgeç. strese giriceksin tabi hepimiz giriyoruz. stres ne yıllarca depresyondan çıkamayan var. bu sadece bir kilo vermene bakar. onu verdikten sonra sende bırakmak istemiyceksin. ara vererek olmaz bu. mutlaka yanlış giden bişey vardır. ya metabolizmanda sorun vardır, bilmediğin bir hastalık olabilir ya da yeterli hareket etmiyosundur. hepsini yapmış olsan da tekrar gözden geçir ve kendini kandırma. madem başladın en azından bi 5 kilo verebilmeye çalış. bırakınca daha çok kilo alıcaksın canım benden söylemesi.Canim stresten kilo veremeyorum aksine almaya basladm zayiflamayi istiyorm ama veremeyince daha cok moralim bozuluyor suan diyet yapsam mi yapmasam mi kararsizim bu kadar stresin uzerne birde yemek yemeyince daha cok sinirlerm bozuluyor belli bir sure diyet yapmasam daha iyi olacak sanki
ay hastalık her yerde dikkat edin canım kendinize tekrar geçmiş olsun.saol canım rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
canım hamileyken en fazla yürüyüş yaparsın zaten. hazır gıda alma doğal beslen. doğumdan sonra daha hızlı vermeye başlarsın. hayırlı olsun bu arada.Napicam ben bu kg da hamile kaldim nazil yol alican yardim edin bana ya
ay herkesin amacı çocuk doğurmak mı ne? bende bi ara öyle düşünmüştüm. kilo veriyim de bi tane daha yapıyım diye.Şüphe olduğunu bilmiyordum. Hayırlı olsun canım isteyerek olmadi sanirim. Ben zayiflasam hemen bebek istiyorum
bende sirf bu yüzden zayiflamaya çalışıyorum. Unuttum kac kilosun suan. Fit hatun olma yolunda böyle uzun isim koydun hep ondan oldu simdi sis anne olma yolunda takılıyorum kilonu bilmiyorumya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?