♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim stresten kilo veremeyorum aksine almaya basladm zayiflamayi istiyorm ama veremeyince daha cok moralim bozuluyor suan diyet yapsam mi yapmasam mi kararsizim bu kadar stresin uzerne birde yemek yemeyince daha cok sinirlerm bozuluyor belli bir sure diyet yapmasam daha iyi olacak sanki

Bu hep kisir döngu ben cook yasadim bunu.
Kac pazartesi zayiflama calismalarina basladigimin haddi hesabi yok.ama sonunda basariyorum. Hareketsizlik büyük dezavantajim oldu ama yaninda kendimi kandirmalarimda cok oldu..cok sukur tekrar zayifliyorum. Sen yine de üzülme. Psikolojin onemli. 110 120 130 kilo da olabilirdin ama sen 99 a yakinsin.bizden daha hızlı zayiflama sansin var. Sabh iki haslama yumurta yicen bi salatalık iki zeytin vs sonra oglende buyuk fincan kahve bol su maden suyu ikindide buyuk kase yogurt aksam 4 5 kasik ekmeksiz yemek kiz varya istesen 10 günde 5 kilo verirsin ilk etapta.ben cumartesi 79.400 dum. Bu sabah 77.200 . 2.200 verdim 5 günde . Mesela dün sabah bir kase kurufasulye yedm ekmeksiz sonra iki haslama yumurta kahve aksam 9 da da 3 dilim karpuz bir avucta fistik yemistim gunduz. Bagirsak çalıştırıyor. Aklima geldigimi gibi karma karisik yazdim belki heves olur diye :)
Aclik duygusunu yaşıyorum. Zayiflama hormonu salgilatiyorum. Ac olmak ac hissetmek güzel . Bu dayanilmayacak bisey değil. Sana bir hafta tatil :) iyi olmya calis.uzme kendini. I

Aynen canım koşuşturmalı oldu son günlerim. Ama yine de yememem lazım. Bugğn de yedim hem de profitöröl

Yani illada atistirmak zorunda degilsin,oglen guzel yesen eve gidene kadar dayanamazmisin ?
Aslında acıktığımdan değil pisboğazlığımdan yiyorum ben. Yemesem de olur tabi ki yemiyim ben yaaa uffff biraz kilo berdim ya hemen şımardım

Bak bunu öğrendiğim iyi olduu, teşekkür ederimm
Rica ederim canım :)

Aynen tatlım dar giyin sürekli incelmeyi farkettikçe motivdn artacak :)

Süper

Canım çok geçmiş olsun. Ödemin gştmiş kuzum galiba. Şu gırtlağımı tutam da ben de 50 olayım

Canim gecen hafta İstanbula gittim yillik izin patlatip yeme içme düzeni kalmadi tartida artilari gördüm tabi veeee hani benim şüphelendiğini bi konu vardi ya az önce test yaptim çift çizgi hamileyim
Şüphe olduğunu bilmiyordum. Hayırlı olsun canım isteyerek olmadi sanirim. Ben zayiflasam hemen bebek istiyorum
Napicam ben bu kg da hamile kaldim nazil yol alican yardim edin bana ya
bende sirf bu yüzden zayiflamaya çalışıyorum. Unuttum kac kilosun suan. Fit hatun olma yolunda böyle uzun isim koydun hep ondan oldu simdi sis anne olma yolunda takılıyorum kilonu bilmiyorumya

86 kg

bence kendine bu şekilde bahaneler üretmekten vazgeç. strese giriceksin tabi hepimiz giriyoruz. stres ne yıllarca depresyondan çıkamayan var. bu sadece bir kilo vermene bakar. onu verdikten sonra sende bırakmak istemiyceksin. ara vererek olmaz bu. mutlaka yanlış giden bişey vardır. ya metabolizmanda sorun vardır, bilmediğin bir hastalık olabilir ya da yeterli hareket etmiyosundur. hepsini yapmış olsan da tekrar gözden geçir ve kendini kandırma. madem başladın en azından bi 5 kilo verebilmeye çalış. bırakınca daha çok kilo alıcaksın canım benden söylemesi.
saol canım rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
ay hastalık her yerde dikkat edin canım kendinize tekrar geçmiş olsun.
Napicam ben bu kg da hamile kaldim nazil yol alican yardim edin bana ya
canım hamileyken en fazla yürüyüş yaparsın zaten. hazır gıda alma doğal beslen. doğumdan sonra daha hızlı vermeye başlarsın. hayırlı olsun bu arada.
ay herkesin amacı çocuk doğurmak mı ne? bende bi ara öyle düşünmüştüm. kilo veriyim de bi tane daha yapıyım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…