Senin kac teneydi canim. Benimkinin kardesi olsa sevinirimbence kendine bu şekilde bahaneler üretmekten vazgeç. strese giriceksin tabi hepimiz giriyoruz. stres ne yıllarca depresyondan çıkamayan var. bu sadece bir kilo vermene bakar. onu verdikten sonra sende bırakmak istemiyceksin. ara vererek olmaz bu. mutlaka yanlış giden bişey vardır. ya metabolizmanda sorun vardır, bilmediğin bir hastalık olabilir ya da yeterli hareket etmiyosundur. hepsini yapmış olsan da tekrar gözden geçir ve kendini kandırma. madem başladın en azından bi 5 kilo verebilmeye çalış. bırakınca daha çok kilo alıcaksın canım benden söylemesi.
ay hastalık her yerde dikkat edin canım kendinize tekrar geçmiş olsun.
canım hamileyken en fazla yürüyüş yaparsın zaten. hazır gıda alma doğal beslen. doğumdan sonra daha hızlı vermeye başlarsın. hayırlı olsun bu arada.
ay herkesin amacı çocuk doğurmak mı ne? bende bi ara öyle düşünmüştüm. kilo veriyim de bi tane daha yapıyım diye.
evet evet sabah uyanınca bir bardak içebiliyorum. Suyu da zorluyorum açıkcasıDar giy canım evde tayt giy özellikle hem spor yaparken kolay oluyor hemde herşey ortada oluyorBütün gün en az 2 lt su içmeye çalış canım yeşil çayı sabah içmeni öneririm biberiye çayı da yapabiliyorsan akşam yemeklerden sonra içebilirsin
hayırlı olsunnn :) ya ben esi nicini hatırlayamadımCanim gecen hafta İstanbula gittim yillik izin patlatip yeme içme düzeni kalmadi tartida artilari gördüm tabi veeee hani benim şüphelendiğini bi konu vardi ya az önce test yaptim çift çizgi hamileyim
Ben de tek gezmeyi çok seviyorum alış verişte yürüyüşte her zaman ama artık kızımla geziyoruz tabiiiBen mecburen tek geziyorum genelde çünkü esim çalışıyor gec saatlere kadar memur gibi 5 te ciksaydi cok sosyal olurduk
hayırlı olsunnn :) ya ben esi nicini hatırlayamadım[/QUOTeski nickim @kaykac02 idi
Simdi uyandim :) tek gözüm kapalı yazıyorum. Rüyamda kizimla okula gitmisim ne alakaysa hepte gidecekmisim cocuk sorun olmuyormusBen de tek gezmeyi çok seviyorum alış verişte yürüyüşte her zaman ama artık kızımla geziyoruz tabiii
Ay merak ettim ne is yapacak bilgisayardaSelam Kızlar;
Bu hafta iş arkadaşlarım yok yürüyüş yok ama neyse yemelerim çok
Dün gelemedim yeni bir arkadaş işe başladı kız akşama kadar tepemde iş öğretecekmişim klavyede harflerin yerini bilmiyor çıldıriciim
Sağol canım benim evet sanırım öyle olduCanım çok geçmiş olsun. Ödemin gştmiş kuzum galiba. Şu gırtlağımı tutam da ben de 50 olayım
evet evet sabah uyanınca bir bardak içebiliyorum. Suyu da zorluyorum açıkcası
Selam Kızlar;
Bu hafta iş arkadaşlarım yok yürüyüş yok ama neyse yemelerim çok
Dün gelemedim yeni bir arkadaş işe başladı kız akşama kadar tepemde iş öğretecekmişim klavyede harflerin yerini bilmiyor çıldıriciim
Kızlar dün yazamadım çünkü harekete hiç alışık olmayan vücudum sızdı kaldı.Dün sabah kahvaltı yapamadım ama bir tane şeftali ve yeşil çay içtim. Öğlen ayvalık tostu ve ayran akşamsa biraz tavukla ve salatayla bitirdim . Okuldan sonra yürüyüş yapayım dedim çünkü bu basenler sadece diyetle gideceğe benzemiyor ama dediğim gibi harekete alışık olmadığım için çok yoruldum ve eve geldikten bi saat sonra uyuya kalmışım. Bu yüzden dün yazamadım umarım sorun olmaz
saol canım inşallah atlatırız şu hastalıklarıay hastalık her yerde dikkat edin canım kendinize tekrar geçmiş olsun.
canım biraz meyve ye ara öğünlerinde hastaysan benimde dünkü kalorim 747Sabah; 07:55 - 1 kupa süt + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 çay kaşığı tarçın - 178 kalori
Ara; 09:10 - Her birinden birer tutam papatya + kekik + biberiye çayı 1 kupa
Öğle; 12:15 - Yarım kase şehriye çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 ad.yeşil biber + 150 ml ayran - 520 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa civanperçemi çayı
Akşam; 20:30 - 120 gr beşamel soslu kaşarlı tavuk gögsü + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 2 ymk kaşığı cacık - 263 kalori
Ara; 21:00 - 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 kupa ılık su - 61 kalori
Sporlarım; 40 dakika yürüyüş + 1,5 saat yemek yapma + yarım saat ev işi
1,5 lt su
Toplam kalori: 1022
begum75 @DisiAnka bayan_balon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?