♥haftalık kilo verme yarışması♥

Senin kac teneydi canim. Benimkinin kardesi olsa sevinirim

evet evet sabah uyanınca bir bardak içebiliyorum. Suyu da zorluyorum açıkcası

Kızlar dün yazamadım çünkü harekete hiç alışık olmayan vücudum sızdı kaldı. Dün sabah kahvaltı yapamadım ama bir tane şeftali ve yeşil çay içtim. Öğlen ayvalık tostu ve ayran akşamsa biraz tavukla ve salatayla bitirdim. Okuldan sonra yürüyüş yapayım dedim çünkü bu basenler sadece diyetle gideceğe benzemiyor ama dediğim gibi harekete alışık olmadığım için çok yoruldum ve eve geldikten bi saat sonra uyuya kalmışım. Bu yüzden dün yazamadım umarım sorun olmaz

Canim gecen hafta İstanbula gittim yillik izin patlatip yeme içme düzeni kalmadi tartida artilari gördüm tabi veeee hani benim şüphelendiğini bi konu vardi ya az önce test yaptim çift çizgi hamileyim
hayırlı olsunnn :) ya ben esi nicini hatırlayamadım

Canım çok geçmiş olsun. Ödemin gştmiş kuzum galiba. Şu gırtlağımı tutam da ben de 50 olayım
Sağol canım benim evet sanırım öyle olduOlursun canım sağlık en önemlisi vallahi hastayken gözüme kilo falan gelmiyor şuan mesela
evet evet sabah uyanınca bir bardak içebiliyorum. Suyu da zorluyorum açıkcası

Zorla iç canım su iyidir herşeyde işe yarıyor

hala böyle gençler kaldımı yaa, numunelik sakla sen onu

Canım sürekli buraya yazmak zorunda değilsin kilo bildirimlerini aksatmadan yapman yeterli grupta kalabilmen için ama burada sohbet ediyoruz birbirimize yardım ediyoruz daha keyifli hale geliyor o yüzden sık sık gelmeye çalışıyoruzSabah kahvaltı yapıp öğleni sebze yemeği yumurta falan öyle geçirsen daha iyiydi tabi ama olsun o seferlik artık bir de öğrencisin sanırım kantininde ya da yakın çevrende sebze yemekleri yapan yer ya da salata tarzı yiyecekler varsa öğleni öyle atlatırsan akşamın gayet sağlıklı mesela

Sabah; 07:55 - 1 kupa süt + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 çay kaşığı tarçın - 178 kalori
Ara; 09:10 - Her birinden birer tutam papatya + kekik + biberiye çayı 1 kupa
Öğle; 12:15 - Yarım kase şehriye çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 ad.yeşil biber + 150 ml ayran - 520 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa civanperçemi çayı
Akşam; 20:30 - 120 gr beşamel soslu kaşarlı tavuk gögsü + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 2 ymk kaşığı cacık - 263 kalori
Ara; 21:00 - 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 kupa ılık su - 61 kalori

Sporlarım; 40 dakika yürüyüş + 1,5 saat yemek yapma + yarım saat ev işi

1,5 lt su

Toplam kalori: 1022

begum75 @DisiAnka bayan_balon

canım biraz meyve ye ara öğünlerinde hastaysan benimde dünkü kalorim 747
sabah 1 kızarmış yumurta+azcık beyaz peynir+10 tane siyah zeytin+yarım domates 1 buçuk dilim ekmek+1 şekerli çay
öğlen hiçbirşey yiyemedim
akşam 1 porsion ton balığı+1 adet domates
ara 1 porsiyon karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…