- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
kolay gele sana canım yorulacan artık bu hafta olsun kalori yakarsın iyi yönünden bakSelam Kızlar;
Bu hafta iş arkadaşlarım yok yürüyüş yok ama neyse yemelerim çok
Dün gelemedim yeni bir arkadaş işe başladı kız akşama kadar tepemde iş öğretecekmişim klavyede harflerin yerini bilmiyor çıldıriciim
Meyve canım hiç istemiyor dün 1-2 tane erik yedim ama dolaba koymuşum çıkartıp almak içimden gelmedi ısınmaları lazımdı çünkü bu akşam yerim artık şeftali falan aldım düncanım biraz meyve ye ara öğünlerinde hastaysan benimde dünkü kalorim 747
sabah 1 kızarmış yumurta+azcık beyaz peynir+10 tane siyah zeytin+yarım domates 1 buçuk dilim ekmek+1 şekerli çay
öğlen hiçbirşey yiyemedim
akşam 1 porsion ton balığı+1 adet domates
ara 1 porsiyon karpuz
Yaaaaaaa annemin de 5 haziran
Dünya Çevre Günüaa annemin de 5 haziran
Yine 5400. sayfada 54000. mesajı yazmışsınheyooooo birinciyim kendimi tebrik ederimrakiplerimmmm size de uyumaya devam
menün de güzel sporun da güzel. jillian kaçıncı level kaçıncı günün? yakın zamanda ben de yapmıştım jill. 2. leveli bitirmek üzereyken bırakmak zorunda kaldım. 3 e başlayamadım.
canım şimdik simitin susamları su tutar. ee su da içmediğin için çok rahat su tutabilir vücudun ödem yani. tartıya çıkıp artı görürsen moraliin bozulmasın
Bence değilsinİddali grupta yım desene yandım ben
Yazin bana moral oldu iyiki varsinizBu hep kisir döngu ben cook yasadim bunu.
Kac pazartesi zayiflama calismalarina basladigimin haddi hesabi yok.ama sonunda basariyorum. Hareketsizlik büyük dezavantajim oldu ama yaninda kendimi kandirmalarimda cok oldu..cok sukur tekrar zayifliyorum. Sen yine de üzülme. Psikolojin onemli. 110 120 130 kilo da olabilirdin ama sen 99 a yakinsin.bizden daha hızlı zayiflama sansin var. Sabh iki haslama yumurta yicen bi salatalık iki zeytin vs sonra oglende buyuk fincan kahve bol su maden suyu ikindide buyuk kase yogurt aksam 4 5 kasik ekmeksiz yemek kiz varya istesen 10 günde 5 kilo verirsin ilk etapta.ben cumartesi 79.400 dum. Bu sabah 77.200 . 2.200 verdim 5 günde . Mesela dün sabah bir kase kurufasulye yedm ekmeksiz sonra iki haslama yumurta kahve aksam 9 da da 3 dilim karpuz bir avucta fistik yemistim gunduz. Bagirsak çalıştırıyor. Aklima geldigimi gibi karma karisik yazdim belki heves olur diye :)
Aclik duygusunu yaşıyorum. Zayiflama hormonu salgilatiyorum. Ac olmak ac hissetmek güzel . Bu dayanilmayacak bisey değil. Sana bir hafta tatil :) iyi olmya calis.uzme kendini. I
canım yapabilirsen hergün öğün öğün yediklerini,sporunu, içtiğin suyunu yaz yorumlayalım sana destek olalımYazin bana moral oldu iyiki varsinizpes etmicem onumde uzun bir yol var esim askerdn donene kadar zayiflayacagim insallah 1 ay bitti geriye kaldi 5 ay bu 5 ayda ohoo hedefime ulasirim ben hem iki gun sonra kaynanamdan annemlere geccem kafam daha rahat olur pes etmek yok haklisin basarbilirim bunu sismanlik gercektn zor bisey pes etmek istemiyorm
Geçmiş olsun geçen hafta da hasta değilmiydi minikgeçmiş olsun canım bende sabahtan beri hastanedeyim hem kızım hem ben mahfolduk 2 gündür bir sürü ilaç alıp geldik valla hava değişimndenmi yokssa salgın mı var anlamadım gitti
banamı yazdın bak gene karışmasınSenin kac teneydi canim. Benimkinin kardesi olsa sevinirim
yemek yapmaSabah; 07:55 - 1 kupa süt + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 çay kaşığı tarçın - 178 kalori
Ara; 09:10 - Her birinden birer tutam papatya + kekik + biberiye çayı 1 kupa
Öğle; 12:15 - Yarım kase şehriye çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 ad.yeşil biber + 150 ml ayran - 520 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa civanperçemi çayı
Akşam; 20:30 - 120 gr beşamel soslu kaşarlı tavuk gögsü + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 2 ymk kaşığı cacık - 263 kalori
Ara; 21:00 - 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 kupa ılık su - 61 kalori
Sporlarım; 40 dakika yürüyüş + 1,5 saat yemek yapma + yarım saat ev işi
1,5 lt su
Toplam kalori: 1022
begum75 @DisiAnka bayan_balon
Katılıyorum çocuklarda büyüme hormonu acıkınca salgılanırmış sürekli yiyecek birşeyler vermek doğru değilmiş hem de çocuğu yemekten soğuturmuş demek ki bizde de öyleymişşşBu hep kisir döngu ben cook yasadim bunu.
Kac pazartesi zayiflama calismalarina basladigimin haddi hesabi yok.ama sonunda basariyorum. Hareketsizlik büyük dezavantajim oldu ama yaninda kendimi kandirmalarimda cok oldu..cok sukur tekrar zayifliyorum. Sen yine de üzülme. Psikolojin onemli. 110 120 130 kilo da olabilirdin ama sen 99 a yakinsin.bizden daha hızlı zayiflama sansin var. Sabh iki haslama yumurta yicen bi salatalık iki zeytin vs sonra oglende buyuk fincan kahve bol su maden suyu ikindide buyuk kase yogurt aksam 4 5 kasik ekmeksiz yemek kiz varya istesen 10 günde 5 kilo verirsin ilk etapta.ben cumartesi 79.400 dum. Bu sabah 77.200 . 2.200 verdim 5 günde . Mesela dün sabah bir kase kurufasulye yedm ekmeksiz sonra iki haslama yumurta kahve aksam 9 da da 3 dilim karpuz bir avucta fistik yemistim gunduz. Bagirsak çalıştırıyor. Aklima geldigimi gibi karma karisik yazdim belki heves olur diye :)
Aclik duygusunu yaşıyorum. Zayiflama hormonu salgilatiyorum. Ac olmak ac hissetmek güzel . Bu dayanilmayacak bisey değil. Sana bir hafta tatil :) iyi olmya calis.uzme kendini. I
bende meyve yemeyi unutuyorum çoğu zaman ara öğünlerde yemek lazım aslında saçlarım dökülüyo tırnaklarım sağlıksız görünüyo mesela şuanMeyve canım hiç istemiyor dün 1-2 tane erik yedim ama dolaba koymuşum çıkartıp almak içimden gelmedi ısınmaları lazımdı çünkü bu akşam yerim artık şeftali falan aldım dünÇok iyi menün ama az gibi geldi gözüme öğlen bir şey yememişsin mesela
Ee hiç oturmadım canım işte olsa hareket değil migünaydın kıızlaaar!!!!!!!!!!!
banamı yazdın bak gene karışmasıniki tane canım oğlum 9 kızım 6 yaşındalar.
yemek yapmaev işi oh ne ala onları da spordan sayıyoz kız yumurta çıprma örneği
Benim gibi 24 kilo alırsan 110 olursun
en güzel spor yumurta beyazı çırpmagünaydın kıızlaaar!!!!!!!!!!!
banamı yazdın bak gene karışmasıniki tane canım oğlum 9 kızım 6 yaşındalar.
yemek yapmaev işi oh ne ala onları da spordan sayıyoz kız yumurta çıprma örneği
Hayır olsun inşallahSimdi uyandim :) tek gözüm kapalı yazıyorum. Rüyamda kizimla okula gitmisim ne alakaysa hepte gidecekmisim cocuk sorun olmuyormusbide bi zuccaciye gezdik
Resmi yazılar yazacakmışşAy merak ettim ne is yapacak bilgisayarda
Ödev verdim klavye çalışıyo bu aralar
hala böyle gençler kaldımı yaa, numunelik sakla sen onu
Meyveyi aslında gündüz ara öğünlerde öneriyorlar akşam şeker olduğu için çok yememek gerek ama ben işe otobüsle geldiğim için çantam ufak yanımda getiremiyorumbende meyve yemeyi unutuyorum çoğu zaman ara öğünlerde yemek lazım aslında saçlarım dökülüyo tırnaklarım sağlıksız görünüyo mesela şuan
iştahım yoktu canım dün boğazım kötü bay yutkunamıyorum o yediklerim bile fazla geldi bugünde sabah aceleyle çıktım sadece boş geçmiyiim diye meyveli yoğurt yedim sadece işe geldim öğlen ne yemek var bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?