♥haftalık kilo verme yarışması♥

kolay gele sana canım yorulacan artık bu hafta olsun kalori yakarsın iyi yönünden bak

Meyve canım hiç istemiyor dün 1-2 tane erik yedim ama dolaba koymuşum çıkartıp almak içimden gelmedi ısınmaları lazımdı çünkü bu akşam yerim artık şeftali falan aldım dün Çok iyi menün ama az gibi geldi gözüme öğlen bir şey yememişsin mesela

Yine 5400. sayfada 54000. mesajı yazmışsın

Yazin bana moral oldu iyiki varsiniz pes etmicem onumde uzun bir yol var esim askerdn donene kadar zayiflayacagim insallah 1 ay bitti geriye kaldi 5 ay bu 5 ayda ohoo hedefime ulasirim ben hem iki gun sonra kaynanamdan annemlere geccem kafam daha rahat olur pes etmek yok haklisin basarbilirim bunu sismanlik gercektn zor bisey pes etmek istemiyorm

canım yapabilirsen hergün öğün öğün yediklerini,sporunu, içtiğin suyunu yaz yorumlayalım sana destek olalım

günaydın kıızlaaar!!!!!!!!!!!
Senin kac teneydi canim. Benimkinin kardesi olsa sevinirim
banamı yazdın bak gene karışmasıniki tane canım oğlum 9 kızım 6 yaşındalar.

yemek yapma ev işi oh ne ala onları da spordan sayıyoz kızyumurta çıprma örneği

Katılıyorum çocuklarda büyüme hormonu acıkınca salgılanırmış sürekli yiyecek birşeyler vermek doğru değilmiş hem de çocuğu yemekten soğuturmuş demek ki bizde de öyleymişşş
Düşündüm de izne ayrıldığımdan bu yana acıkmadan sürekli bir şeyler yiyorum zaten kilomdan da belli bugün tartılmadım kendimi duba gibi hissediyorum dünkü kilom 56.50

bende meyve yemeyi unutuyorum çoğu zaman ara öğünlerde yemek lazım aslında saçlarım dökülüyo tırnaklarım sağlıksız görünüyo mesela şuan
iştahım yoktu canım dün boğazım kötü bay yutkunamıyorum o yediklerim bile fazla geldi bugünde sabah aceleyle çıktım sadece boş geçmiyiim diye meyveli yoğurt yedim sadece işe geldim öğlen ne yemek var bilmiyorum ama

Ee hiç oturmadım canım işte olsa hareket değil mi Hastayken spor yapamıyorum bari onları sayayım öyle yatmadım yani hastayım diye

Meyveyi aslında gündüz ara öğünlerde öneriyorlar akşam şeker olduğu için çok yememek gerek ama ben işe otobüsle geldiğim için çantam ufak yanımda getiremiyorum Canım az yiyorsun bence biraz zorla kendini sağlıklı şeylerden fazla fazla ye bir şey olmaz protein al tokta tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…