♥haftalık kilo verme yarışması♥

Insulin direncim yuksek canim yanimda biri yemek yese kendime engel olmus olsamda bi bakmisim mutfakta yemek yerken buluyorm kendimi bide yemek yiyince mutlu oluyorm habire biseyler yemeyi aliskanlik haline getirmisim annemlere gectikten sonra diyetisyene tekrardn baslayacagim

vucudum önceki yediklerime saysın artık yapacak birşey yok
dün ton balığı yedim gayet tok tuttu canım ya zaten bugünde akşam tavuk sote yapıcaam inş

vucudum önceki yediklerime saysın artık yapacak birşey yok
dün ton balığı yedim gayet tok tuttu canım ya zaten bugünde akşam tavuk sote yapıcaam inş
Ton balığı beni de çok tok tutuyor özledim keratayı Eşimin koluna iyi gelmez diye balık yemiyoruz 2 aydır kırıklara iyi gelmiyormuş dediler

başta k.hidratı azaltıp seni uzun süre tok tutacak proteine ağırlık vermelisin, birde kendine hakim olmayı öğrenmelisin, bunu birkaç kere başarıp mutluluğunu hissedince gerisi geliyo zaten, bide ben ilk başlarda yemek yenen ortamdan uzaklaşarak başlamıştım kendime az az almıştım başka odada yemiştim herkes yedikten sonra yanlarına gitmiştim,sende kendine göre bişeyler deneyebilirsin

Ee hiç oturmadım canım işte olsa hareket değil mi Hastayken spor yapamıyorum bari onları sayayım öyle yatmadım yani hastayım diye
kadın olmanın zorluklarından biri işte. erkek olsan yemek yapmam olur dersin. ama bayan olunca hasta da olsan yemek yapmak zorundasın işte. insan kendini zorunlu hissediyo. sen de haklısın

Benim gibi 24 kilo alırsan 110 olursun
neee sen hamileyken 110 mu oldun. canım senin yaşın kaç?

en güzel spor yumurta beyazı çırpma
oooo daha ne hareketler var. ben çorba yaparken mesela bacak çalışırım. aç kapa aç kapa

Ödev verdim klavye çalışıyo bu aralar
aslında sen arkadaşını kk ya üye yapsan laf yetiştiricem derken öğrenir. ben de ablama ilk zamanlarda klavyeyi öğretmeye çalışmıştım. gerçekten sabır istiyo

aslında bence insülin direncine dikkat edersen senin için sorun olmaz. sorun ruhsal. (yanlış anlama) bende de aynı şekildeydi. halen sinirlendiğimde gözüm direk yemeğe kayıyo. ilk zamanlarda elbette insan kendini tutamıyo bilirim o hissi. ama çabalarsan bu sorunu aşarsın bence canım. tek sorun istemek. kendini motive edicek bi şeyler bul ve hiçbişeyin üzmesine izin verme elbette sen güzel bir bayansın.

evet geçmedi bi türlü canım banada bulaştırdı antibiyotik başladık ikimizde
zaten bi geldimi evdeki herkesi görüp öyle gidiyo mikrop işte. dikkat et kendine de canım ılık ve sıcak şeyler iç. ıhlamır, adaçayı falan daha çok al.

Evet bir abi söyledi ona da fizyoterapist akrabası söylemiş balık yedirme eşine dedi bizde yemedik zaten onun yerine bol bol kemik suyu kelle paça içti yeter ona
nehir kuzum nasılsın bugün biraz daha iyi olabildinmi. gerçi sabahten beri burdasın bedeni bilmem de zihin açık maşşşallah

zaten bi geldimi evdeki herkesi görüp öyle gidiyo mikrop işte. dikkat et kendine de canım ılık ve sıcak şeyler iç. ıhlamır, adaçayı falan daha çok al.
senin alıntılardan kendime cevap vermek mesele kız bu ne tek başlıkta bütün millete cevap yazıyosun tek tek maşallah
saol canım aynen dedğin gibi hepimiz hastayız içiyorum canım geçecek inşallah

Kendime hakim olmayi ogrensem gerisi kolayda bizimkiler aksam yemek yemegi cok seviyor evde kalabalik onlardan kacamam nefsime hakim olursam eger en buyuk engelimi ortadn kaldirmis olurm

kadın olmanın zorluklarından biri işte. erkek olsan yemek yapmam olur dersin. ama bayan olunca hasta da olsan yemek yapmak zorundasın işte. insan kendini zorunlu hissediyo. sen de haklısın
Aslında eşim kızdı dün akşamda hep kızar önce kendine dikkat et diye sağolsun ama dediğin gibi kendimi tuhaf hissettim günlerdir yemek yapmıyordum sürekli hazır şeyler ısıt ye çay iç bir tuhaf geldi evinde temizliği halıları sermeden belli olmuyordu hazır halılarım yıkamadan gelmişken silip süpürüp sereyim dedim işte olan bana oldu ama içim rahat
bende ilk defa duydum protein halbuki ama
Evet aslında ama onu duyduktan sonra riske atmak istemedik diğer şeylerden aldı proteini vitamini
nehir kuzum nasılsın bugün biraz daha iyi olabildinmi. gerçi sabahten beri burdasın bedeni bilmem de zihin açık maşşşallah

Daha beterim aslında Gribe dönerdi aşırı boğaz ağrım yok hafif var ama sesim kısıldı kartlaştı erkek gibi çıkıyorBurnum akmaya başladı inşallah yumuşatacak inanıyorumBenim çenemin sustuğu nerede görülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…